Nokia E51
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E51
Hát, nekem úgy tűnik, le sem sz@rja, hogy nem csak emilt kellene beállítani, mert csak azt adja ki. Vagy én vagyok hülye hozzá.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Akkor kérd le innen a beállításokat: http://www.nokia.hu/tamogatas-es-szoftv ... -letoltesespellforce80 írta:Hát, nekem úgy tűnik, le sem sz@rja, hogy nem csak emilt kellene beállítani, mert csak azt adja ki. Vagy én vagyok hülye hozzá.
-
- Újonc
Hát ez nem megy. Asszem vmit elcsesztem. Vagy a voda. Holnap lesz egy utam a megyeszékhelyre, úgy érzem. Köszi a segítséget!
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Kartyafuggetlen?mert ha igen akkor rakj bele egy masik szolgaltatos kartyat.kapcsold be.majd nezd meg hogy be rakta-e annak a szolgaltatonak a hozzaferesi pontjait.majd csereld vissza!nekem igy lett jo!spellforce80 írta:Hát ez nem megy. Asszem vmit elcsesztem. Vagy a voda. Holnap lesz egy utam a megyeszékhelyre, úgy érzem. Köszi a segítséget!
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E-51
Sziasztok,
az E51 telefonom ma este érdekeset kezdett el produkálni. Egy beszélgetés után akartam egy másikat kezdeményezni, mikor nem ment ki a hívás, és azt írta ki, hogy csatlakozási hiba. A telefont újra indítottam, de ezek után sem javult a helyzet. A SIM kártyát áttettem egy másik készülékbe, abban működik. Térerőt az E51-ben is mutat, de ennek ellenére nem is hívható a készülék.
A telefon adta meg magát? Mit lehet tenni? Szervíz, vagy van ötletetek?
Előre is köszi.
az E51 telefonom ma este érdekeset kezdett el produkálni. Egy beszélgetés után akartam egy másikat kezdeményezni, mikor nem ment ki a hívás, és azt írta ki, hogy csatlakozási hiba. A telefont újra indítottam, de ezek után sem javult a helyzet. A SIM kártyát áttettem egy másik készülékbe, abban működik. Térerőt az E51-ben is mutat, de ennek ellenére nem is hívható a készülék.
Előre is köszi.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
Sziasztok!
Kérdésem lenne mivel jobb a 300-as szoftver a 220.34.37-től! És hol van a frissítés mert én még mindig a 220-ast találom!
Kérdésem lenne mivel jobb a 300-as szoftver a 220.34.37-től! És hol van a frissítés mert én még mindig a 220-ast találom!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
Szisztok!
Tudtok valami bluetooth-os játékot ajánlani ami vagy symbianos vagy javás?
Előre is köszi!
Ui.: Valaki nem tud 16 Gb-os microSDHC kártyát eladót?
Tudtok valami bluetooth-os játékot ajánlani ami vagy symbianos vagy javás?
Előre is köszi!
Ui.: Valaki nem tud 16 Gb-os microSDHC kártyát eladót?
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
Az előző tellám nekem is produkált ilyent a 100-as,200as sw-vel is,ha UMTS,vagy kettős módra volt állítva a hálózatmód.taczel írta:Sziasztok,
Előre is köszi.
Bevittem szervízbe,fogalmuk sem volt mi a hiba,kicserélték egy másikra,amin szintén 200as sw van,de azon már nem csinált ilyent.
Állítsd a hálózatmódot "GSM"-re,akkor talán megjavul....
-
- Újonc
Nem, eredeti vodafos. Tavaly júniusi. Nem lehetne esetleg a régi 100-as szoftvert rárakni? Hátha azzal működne... előtte egy full nullázással.maggi_1886 írta:Kartyafuggetlen?mert ha igen akkor rakj bele egy masik szolgaltatos kartyat.kapcsold be.majd nezd meg hogy be rakta-e annak a szolgaltatonak a hozzaferesi pontjait.majd csereld vissza!nekem igy lett jo!spellforce80 írta:Hát ez nem megy. Asszem vmit elcsesztem. Vagy a voda. Holnap lesz egy utam a megyeszékhelyre, úgy érzem. Köszi a segítséget!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
spellforce80
A vodafone el tudja neked küldeni smsben a beállításokat, amit neked csak el kell menteni. Hívd fel.
A vodafone el tudja neked küldeni smsben a beállításokat, amit neked csak el kell menteni. Hívd fel.