Nokia E90 Communicator
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SII I9100
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E90 Communicator
Sziasztok!
A segítségetekets zeretném kérni.. Szeretném frissiíteni a telefon szoftverét, de nem igazán bolldogulok vele. Az első problémám, hogy a *#0000#-re azt írja, hogy V 07.24.0.3 as sw van rajta. Amennyire én tudom 200/300/400 as kezdetű sw verziók vannak rá..
Amikor rádugom NSU-ra az azt írja ki, hogy nincs rá frissités. Tudnátok nekem 5letet addni? Továbbá szrintem a PC kóddal is lesz gondom és mér arra sem emlékszem, hogy hogyan kellet módosítani.
Nagyon köszönök minden segítséget!
A segítségetekets zeretném kérni.. Szeretném frissiíteni a telefon szoftverét, de nem igazán bolldogulok vele. Az első problémám, hogy a *#0000#-re azt írja, hogy V 07.24.0.3 as sw van rajta. Amennyire én tudom 200/300/400 as kezdetű sw verziók vannak rá..
Amikor rádugom NSU-ra az azt írja ki, hogy nincs rá frissités. Tudnátok nekem 5letet addni? Továbbá szrintem a PC kóddal is lesz gondom és mér arra sem emlékszem, hogy hogyan kellet módosítani.
Nagyon köszönök minden segítséget!
-
- 1. szint
a szoftverfrissités megoldódott (csak pc kódot kellet átírnom).
Arr atud valaki valaiylen megoldást, hogy ne bontsa folyton a wifi kapcsolatot? Illetev a rootolásnak hol tudnék utáan olvasni? Az általatok használt programok honnan származnak? (itt valószínűleg nem jól keresek, mert alig találtam pár dolgot) Elsősorban a garmin xt érdekelne (n95 ön nagyon bevált sé szeretném flerakni..)
Köszönöm szépen
Arr atud valaki valaiylen megoldást, hogy ne bontsa folyton a wifi kapcsolatot? Illetev a rootolásnak hol tudnék utáan olvasni? Az általatok használt programok honnan származnak? (itt valószínűleg nem jól keresek, mert alig találtam pár dolgot) Elsősorban a garmin xt érdekelne (n95 ön nagyon bevált sé szeretném flerakni..)
Köszönöm szépen
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Wifi gondra nem tudok megoldást.krysn95 írta:a szoftverfrissités megoldódott (csak pc kódot kellet átírnom).
Köszönöm szépen
Ugyanúgy kell felrakni a Garmin erre mint N95-re. és ugyanaz mehet fel rá.
Hack-re meg az aláírásomban meg megoldás.
Programtippeket meg itt találsz.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
Még abban tudnátok segíteni, hogy a galériával lehet e valamit kezdeni? Nagyon lassan nyitja meg a képeket..(főleg az n95-öm höz képest). Ha megnyitok egy képet akkor eleve 50%os nagyításban hozza be és ha oldalra lépek akkor rendes elidőzik a következő kép előtt. Arról nem beszélve, hogy ha elforgatok egy képet és utána bezárom akkor visszakerül az eredeti állapotába. Ezekre tudtok valamilyen megoldást? (400-as sw vann rajta)
Jah és ha tudtok rá valamiylen hasznos alkalamzést javasolni nekem ré azt is nagyon szívesen veszem! (YouTube nagyon bevált, köszönöm a tippet)
Köszönöm szépen!.
Jah és ha tudtok rá valamiylen hasznos alkalamzést javasolni nekem ré azt is nagyon szívesen veszem! (YouTube nagyon bevált, köszönöm a tippet)
Köszönöm szépen!.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Használj külső képnéző progit.krysn95 írta:Még abban tudnátok segíteni, hogy a galériával lehet e valamit kezdeni? Nagyon lassan nyitja meg a képeket..(főleg az n95-öm höz képest). Ha megnyitok egy képet akkor eleve 50%os nagyításban hozza be és ha oldalra lépek akkor rendes elidőzik a következő kép előtt. Arról nem beszélve, hogy ha elforgatok egy képet és utána bezárom akkor visszakerül az eredeti állapotába. Ezekre tudtok valamilyen megoldást? (400-as sw vann rajta)
Köszönöm szépen!.
- Lemmy
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E90 communicator
- Has thanked: 0
Nokia E90
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Vettem egy Nokia E90 communikatort és szeretnék rá
telepíteni .sis, .sisx progikat, játékokat.
Az a gond, hogy hiába állítgatom a dátumot rajta, 10 esetből egyszer nem
írja, hogy "lejárt tanúsítvány".
A Fexplorert sikerült nagy nehezen felrakni rá.
Tudom, hogy van valami hack lehetőség, hogy ne irkáljon hibát a teló.
Tudnátok nekem esetleg segíteni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Lemmy
Szeretném a segítségeteket kérni.
Vettem egy Nokia E90 communikatort és szeretnék rá
telepíteni .sis, .sisx progikat, játékokat.
Az a gond, hogy hiába állítgatom a dátumot rajta, 10 esetből egyszer nem
írja, hogy "lejárt tanúsítvány".
A Fexplorert sikerült nagy nehezen felrakni rá.
Tudom, hogy van valami hack lehetőség, hogy ne irkáljon hibát a teló.
Tudnátok nekem esetleg segíteni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Lemmy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lemmy 2022-03-21 hétf. 08:32:18-kor.
- Lemmy
- Újonc
Re: Nokia E90
Kedves ferret és botond!
Nem tudok nektek privit küldeni, mert megtelt a fiókom
és nem enged törölni.
Légy szíves nézzétek már meg, mi lehet a gond?
További szép estét nektek!
Nem tudok nektek privit küldeni, mert megtelt a fiókom
és nem enged törölni.
Légy szíves nézzétek már meg, mi lehet a gond?
További szép estét nektek!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia E90
Töltsd le ezt:
2. Telepítsd a NortonSymbianHackLDD.sis-t
3. Indítsd el a Nortont
4. Nortonban Options- Anti-Virus – Quarantine list
5. Options – Restore All
6. Lépj ki anortonból és távolítsd el az alkalmazáskezelőben(Symantec Symbian Hack)
7. X-plore-ban töröld a C meghajtón a shared mappát
8. Telepítsd a RomPatcherPlus_3.1.sisx-et
9. A telefon menüjében keresd meg a rompatchert, nyisd meg és ha zöld az installservernél a pipa, akkor sikerült. Az installservernél nyomj egy options-add to auto. Így teló ki-bekapcsolása után is zöld lesz.
A privát üzenet problémában Botond tud segíteni.
E90 topic már van amúgy és nem is jó helyen nyitottad. Az E90 S60-as. Áthelyeztem az E90 topicba.
1. Telepítsd az x-plore-t(telepítés előtt valószínűleg állítgatni kell a telefonban a dátumot addig, amíg nem engedi telepíteni. Talán 2016, már nem emlékszem )2. Telepítsd a NortonSymbianHackLDD.sis-t
3. Indítsd el a Nortont
4. Nortonban Options- Anti-Virus – Quarantine list
5. Options – Restore All
6. Lépj ki anortonból és távolítsd el az alkalmazáskezelőben(Symantec Symbian Hack)
7. X-plore-ban töröld a C meghajtón a shared mappát
8. Telepítsd a RomPatcherPlus_3.1.sisx-et
9. A telefon menüjében keresd meg a rompatchert, nyisd meg és ha zöld az installservernél a pipa, akkor sikerült. Az installservernél nyomj egy options-add to auto. Így teló ki-bekapcsolása után is zöld lesz.
A privát üzenet problémában Botond tud segíteni.
E90 topic már van amúgy és nem is jó helyen nyitottad. Az E90 S60-as. Áthelyeztem az E90 topicba.
- Lemmy
- Újonc
Köszönöm ferret!!!
Tudtam, hogy rád számíthatok.
Anno is segítettél. Respect!!!
További szép napot!
Tudtam, hogy rád számíthatok.