Itt van két alkalmazás, ezeket próbáld ki product code átíráshoz. Egyiket sem kell telepíteni, csak futtatni.tisfekete írta:Viszont az NSS-el nem tudtam átírni a product code-ját. Az NSS azt írta, hogy Ready, és nem is írt hibaüzenetet, de mégse alkotta meg. Erre azután ébredtem rá, miután frissítettem Nokia Suite-al, és utána se volt benne magyar nyelv. A Phoenix meg olyan hibát ír, hogy "A kiszolgáló kivételt okozott". Úgyhogy a legújabb szoftverem lett, de magyar nem.
Nokia E65
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Re: Nokia E65

Már több telefont csináltam meg így, de még soha nem feljetettem el bepipálni az Enable-t.Damir írta:A Phoenix-es dolgot nem tudom mi okozhatja.tisfekete írta:Szia!
Köszi a segítséget. Én szerencsétlenkedtem.
Viszont az NSS-el nem tudtam átírni a product code-ját. Az NSS azt írta, hogy Ready, és nem is írt hibaüzenetet, de mégse alkotta meg. Erre azután ébredtem rá, miután frissítettem Nokia Suite-al, és utána se volt benne magyar nyelv. A Phoenix meg olyan hibát ír, hogy "A kiszolgáló kivételt okozott". Úgyhogy a legújabb szoftverem lett, de magyar nem.
Az NSS-t próbáld meg párszor, biztos, hogy kipipáltad a product code előtti négyzetet, és csak utána nyomtál rá a Write-ra? Ha végigmegy a write, akkor nyomj rá a Read-re, hogy megnézd sikerült-e a dolog.
Lehet nem éjfél körül kellett volna már hozzákezdeni. :)
Mostmár magyar is, új is a szoftver.
Köszi szépen.
Sziasztok!
Van a készülékemen egy bekapcsoláskor automatikuson induló rendszeralkalmazás (Interactive SMS Master).
Mivel ez elég gyakran lefagy (mármint a program) amin egy telefon újraindítás mindig segít, így egy olyan programot keresek, ami megfelel az alábbi követelményeknek.
1, Automatikusan indul a telefon bekapcsolásakor
2, Rendszeralkalmazássá tehető (opcionális)
3, Programozható időközönként (pl. 1 óránként) automatiusan újraindítja a telefont
Kerestem a letöltések között, de nem találtam semmi ilyet. Amennyiben valaki erre a célre megfelelő programot, kérem írja meg nekem.
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
Van a készülékemen egy bekapcsoláskor automatikuson induló rendszeralkalmazás (Interactive SMS Master).
Mivel ez elég gyakran lefagy (mármint a program) amin egy telefon újraindítás mindig segít, így egy olyan programot keresek, ami megfelel az alábbi követelményeknek.
1, Automatikusan indul a telefon bekapcsolásakor
2, Rendszeralkalmazássá tehető (opcionális)
3, Programozható időközönként (pl. 1 óránként) automatiusan újraindítja a telefont
Kerestem a letöltések között, de nem találtam semmi ilyet. Amennyiben valaki erre a célre megfelelő programot, kérem írja meg nekem.
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!
Szerintem az óránkénti újraindítás eléggé bele fog harapni az akksidba. Próbáltad letörölni, majd újra feltenni a programot?
Szerintem az óránkénti újraindítás eléggé bele fog harapni az akksidba. Próbáltad letörölni, majd újra feltenni a programot?
Szia!
Igen próbáltam már, sajnos ugyanaz a tapasztalat.
Azt is próbáltam már, hogy a telefonon szoftvert frissítek, majd feltelepítem a programot. Kb. 2 nap után mindig kezdődik előről a móka.
Az akksival kapcsolatban ha ne adj' Isten a jelenlegi 4 napról lecsökken az üzemidő 2-re, nem zavar.
Igen próbáltam már, sajnos ugyanaz a tapasztalat.
Azt is próbáltam már, hogy a telefonon szoftvert frissítek, majd feltelepítem a programot. Kb. 2 nap után mindig kezdődik előről a móka.
Az akksival kapcsolatban ha ne adj' Isten a jelenlegi 4 napról lecsökken az üzemidő 2-re, nem zavar.