Akkor próbáld meg ezt: http://www.n95.hu/index.php?option=com_ ... &Itemid=25györgy írta:Az üzemmódnál kikapcsoltam de nekem akkor is van hangja?
Akkor most mit kell?
Görgess az aljára.
Akkor próbáld meg ezt: http://www.n95.hu/index.php?option=com_ ... &Itemid=25györgy írta:Az üzemmódnál kikapcsoltam de nekem akkor is van hangja?
Akkor most mit kell?
Hi, használd a cCam nevü progit, hang nélkül fotóz.györgy írta:Így sem jó!
Nem tudja senki hogy lehet lelőni a kamera hangot?
Valakinek volt hasonló gondja, ott az segített hogy a kívánt csengőhangot átrakta telefonmemóriára és kivette a memóriakártyát (mivel nagyon sok zene volt rajta nem tudta kezelni a teló) Remélem ez neked is segít.g0liat írta:Üdv,
Korábban már írtam fórumba, hogy nem tudok csengéshangot változtatni. Gondoltam az új szoftver (300.) majd megoldja, de nem. Tehát továbbra is csak két opció van, Download ringtone és OFF. A csengőhang még nem lenne gond, mert a default Music Playerből be tudom állítani egy mp3-ra, hogy az szóljon híváskor, de az sms-ekhez nem tudok hangot választani, csak a fent írt két opció van ott is. Volt már másnak is ilyen gondja, mi lehet a megoldás?
(Természetesen korábban tudtam browsolni mp3-akat, de egyszer valahogy eltűnt ez az opció..)
thx
Köszi, segített!plunk írta:Valakinek volt hasonló gondja, ott az segített hogy a kívánt csengőhangot átrakta telefonmemóriára és kivette a memóriakártyát (mivel nagyon sok zene volt rajta nem tudta kezelni a teló) Remélem ez neked is segít.g0liat írta:Üdv,
Korábban már írtam fórumba, hogy nem tudok csengéshangot változtatni. Gondoltam az új szoftver (300.) majd megoldja, de nem. Tehát továbbra is csak két opció van, Download ringtone és OFF. A csengőhang még nem lenne gond, mert a default Music Playerből be tudom állítani egy mp3-ra, hogy az szóljon híváskor, de az sms-ekhez nem tudok hangot választani, csak a fent írt két opció van ott is. Volt már másnak is ilyen gondja, mi lehet a megoldás?
(Természetesen korábban tudtam browsolni mp3-akat, de egyszer valahogy eltűnt ez az opció..)
thx
Üdv
Szia!a_tuono írta:Sziasztok! A 300-as szoftvert hogyan let hackelni? A szignózást szeretném kikerülni!