A harmadikra gondoltál, vagy még külön egy negyedikre, ami teljesen fekete?kovacs.istvan82 írta:Nem tudja valalki hogy az E52 ből a "fekete" mikor érhető el ill. hol kapható hazánkban ?
Nokia E52
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Nokia E52
- kovacs.istvan82
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
A 3.-ra csak ezek a verziók léteznek.. ezek az elő / hátlapok cserélhetőek később ? Mert pl. ha igen..akkor tökmind1 milyen színű majd később lecserélem.
Macika írta:A harmadikra gondoltál, vagy még külön egy negyedikre, ami teljesen fekete?kovacs.istvan82 írta:Nem tudja valalki hogy az E52 ből a "fekete" mikor érhető el ill. hol kapható hazánkban ?
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
- Macika
- 6. szint
Mivel ez a készülék nem XPress-On rendszerű, ezért szerszám, szakértelem és gyakorlat kell az előlapcseréhez.kovacs.istvan82 írta:A 3.-ra csak ezek a verziók léteznek.. ezek az elő / hátlapok cserélhetőek később ? Mert pl. ha igen..akkor tökmind1 milyen színű majd később lecserélem.
Macika írta:A harmadikra gondoltál, vagy még külön egy negyedikre, ami teljesen fekete?kovacs.istvan82 írta:Nem tudja valalki hogy az E52 ből a "fekete" mikor érhető el ill. hol kapható hazánkban ?
- kovacs.istvan82
- 1. szint
A Kérdés hogy kapható lesz -e hozzá.. az E51-et simán szét lehet kapni.. 6-os Torx csavarhúzó kell és kész.. kérdés ehhez elérhető lesz e bármiféle elő/hátlap.
Mivel ez a készülék nem XPress-On rendszerű, ezért szerszám, szakértelem és gyakorlat kell az előlapcseréhez.[/quote]
[/quote]Macika írta:A harmadikra gondoltál, vagy még külön egy negyedikre, ami teljesen fekete?kovacs.istvan82 írta:Nem tudja valalki hogy az E52 ből a "fekete" mikor érhető el ill. hol kapható hazánkban ?
Mivel ez a készülék nem XPress-On rendszerű, ezért szerszám, szakértelem és gyakorlat kell az előlapcseréhez.[/quote]
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet valami háttérben futó alkalmazás, rakj fel egy taskman programot és azzal meg tudod nézni hogy mi megy fel a netre.domby írta:Sziasztok!
Meg van pár napja a telefon, és valamiért fura módon reggel 8 és délután 5-6 közt mindig a neten lóg. Felmegy a T-Mobile NET 3g-s kapcsolattal, és inaktivként van. Ha megszakitom a kapcsolatot, akkor pár perc mulva ujra felépiti. Nem tudtok esetleg valami programot mondani ami megnézi hogy mi használja a netet? Vagy valami tippet hogy mi csinálhatja ezt?
A levelezést már néztem, ott ki van kapcsolva a periodikus nézegetés :/
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- kovacs.istvan82
- 1. szint
Beszereztem pár képet !
Remélem sokak örömére..

- Macika
- 6. szint
Nem a szétkapás a poén, azt a 4 db csavart egy emberszabású majom is képes kicsavarni, ha kap egy Torx6-os csavarhúzót.kovacs.istvan82 írta:A Kérdés hogy kapható lesz -e hozzá.. az E51-et simán szét lehet kapni.. 6-os Torx csavarhúzó kell és kész.. kérdés ehhez elérhető lesz e bármiféle elő/hátlap.
CSAKHOGY!
A szétszedéskor nem mindegy a bánásmód az alkatrészekkel, a kijelző érintése, összetapogatása, stb.
És nem utolsó sorban - jellegzetes E51 baj, ha már említetted - a műanyag keret kitörése visszacsavarozáskor nem kellő odafigyelés esetén.
Én ilyenekre gondoltam, amikor a gyakorlatot és a szakértelmet említettem...
- Majestic
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
[quote="kovacs.istvan82"]Beszereztem pár képet !
Remélem sokak örömére..
Kiváncs vagyok, hogy hol lehet a GPS antennája

Kiváncs vagyok, hogy hol lehet a GPS antennája

- kovacs.istvan82
- 1. szint
Maximálisan igazad van.. ( én is kitörtem az E51-em.. igaz többször volt kiszedve a kamera miatt.. )
Macika írta:Nem a szétkapás a poén, azt a 4 db csavart egy emberszabású majom is képes kicsavarni, ha kap egy Torx6-os csavarhúzót.kovacs.istvan82 írta:A Kérdés hogy kapható lesz -e hozzá.. az E51-et simán szét lehet kapni.. 6-os Torx csavarhúzó kell és kész.. kérdés ehhez elérhető lesz e bármiféle elő/hátlap.
CSAKHOGY!
A szétszedéskor nem mindegy a bánásmód az alkatrészekkel, a kijelző érintése, összetapogatása, stb.
És nem utolsó sorban - jellegzetes E51 baj, ha már említetted - a műanyag keret kitörése visszacsavarozáskor nem kellő odafigyelés esetén.
Én ilyenekre gondoltam, amikor a gyakorlatot és a szakértelmet említettem...
-
- Újonc
Valakinek, valamilyen tippje, hogyan tudnám működésre bírni a telómat egy zeemote js1-es joy-val. Köszi