Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Macika »

kovacs.istvan82 írta:Nem tudja valalki hogy az E52 ből a "fekete" mikor érhető el ill. hol kapható hazánkban ?
A harmadikra gondoltál, vagy még külön egy negyedikre, ami teljesen fekete?
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kovacs.istvan82 »

A 3.-ra csak ezek a verziók léteznek.. ezek az elő / hátlapok cserélhetőek később ? Mert pl. ha igen..akkor tökmind1 milyen színű majd később lecserélem.
Macika írta:
kovacs.istvan82 írta:Nem tudja valalki hogy az E52 ből a "fekete" mikor érhető el ill. hol kapható hazánkban ?
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
Macika
6. szint
6. szint

kovacs.istvan82 írta:A 3.-ra csak ezek a verziók léteznek.. ezek az elő / hátlapok cserélhetőek később ? Mert pl. ha igen..akkor tökmind1 milyen színű majd később lecserélem.
Macika írta:
Mivel ez a készülék nem XPress-On rendszerű, ezért szerszám, szakértelem és gyakorlat kell az előlapcseréhez.
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

A Kérdés hogy kapható lesz -e hozzá.. az E51-et simán szét lehet kapni.. 6-os Torx csavarhúzó kell és kész.. kérdés ehhez elérhető lesz e bármiféle elő/hátlap.
Macika írta:
[/quote]
Mivel ez a készülék nem XPress-On rendszerű, ezért szerszám, szakértelem és gyakorlat kell az előlapcseréhez.[/quote]
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

domby írta:Sziasztok!

Meg van pár napja a telefon, és valamiért fura módon reggel 8 és délután 5-6 közt mindig a neten lóg. Felmegy a T-Mobile NET 3g-s kapcsolattal, és inaktivként van. Ha megszakitom a kapcsolatot, akkor pár perc mulva ujra felépiti. Nem tudtok esetleg valami programot mondani ami megnézi hogy mi használja a netet? Vagy valami tippet hogy mi csinálhatja ezt?
A levelezést már néztem, ott ki van kapcsolva a periodikus nézegetés :/
Lehet valami háttérben futó alkalmazás, rakj fel egy taskman programot és azzal meg tudod nézni hogy mi megy fel a netre.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

Beszereztem pár képet ! :) Remélem sokak örömére..

Kép
Kép
Kép
Kép
Macika
6. szint
6. szint

kovacs.istvan82 írta:A Kérdés hogy kapható lesz -e hozzá.. az E51-et simán szét lehet kapni.. 6-os Torx csavarhúzó kell és kész.. kérdés ehhez elérhető lesz e bármiféle elő/hátlap.
Nem a szétkapás a poén, azt a 4 db csavart egy emberszabású majom is képes kicsavarni, ha kap egy Torx6-os csavarhúzót.

CSAKHOGY!

A szétszedéskor nem mindegy a bánásmód az alkatrészekkel, a kijelző érintése, összetapogatása, stb.
És nem utolsó sorban - jellegzetes E51 baj, ha már említetted - a műanyag keret kitörése visszacsavarozáskor nem kellő odafigyelés esetén.
Én ilyenekre gondoltam, amikor a gyakorlatot és a szakértelmet említettem...
Majestic
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S

Hozzászólás Szerző: Majestic »

[quote="kovacs.istvan82"]Beszereztem pár képet ! :) Remélem sokak örömére..

Kiváncs vagyok, hogy hol lehet a GPS antennája :hmm2:
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

Maximálisan igazad van.. ( én is kitörtem az E51-em.. igaz többször volt kiszedve a kamera miatt.. )
Macika írta:
kovacs.istvan82 írta:A Kérdés hogy kapható lesz -e hozzá.. az E51-et simán szét lehet kapni.. 6-os Torx csavarhúzó kell és kész.. kérdés ehhez elérhető lesz e bármiféle elő/hátlap.
Nem a szétkapás a poén, azt a 4 db csavart egy emberszabású majom is képes kicsavarni, ha kap egy Torx6-os csavarhúzót.

CSAKHOGY!

A szétszedéskor nem mindegy a bánásmód az alkatrészekkel, a kijelző érintése, összetapogatása, stb.
És nem utolsó sorban - jellegzetes E51 baj, ha már említetted - a műanyag keret kitörése visszacsavarozáskor nem kellő odafigyelés esetén.
Én ilyenekre gondoltam, amikor a gyakorlatot és a szakértelmet említettem...
dev00
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: dev00 »

Valakinek, valamilyen tippje, hogyan tudnám működésre bírni a telómat egy zeemote js1-es joy-val. Köszi
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”