Nokia E75

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
deka
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: deka »

sziasztok
én kb 1 hónapja használom az E75-t, összességében bejön, de van egy-két hiba benne, ha van ötletetek szívesem venném:
- nem fut a telepített Garmin, mi a teendő?
- felmásoltam a memkártyára külön listába kb 300 mp3-s számot. először működött, de most azt írja h "sérült file" és a memóriában mégis foglalja
- ha új névjegyet írok be és lenyomom a kisbetű/nagy betű gombot, akkor utána blokkol a beírás, csak szétcsúsztatott állapotban lehet folytatni a beírást

szoftverfrissítés mikori?

üdv
dk
bandiii
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e75

Hozzászólás Szerző: bandiii »

valaki tuna segiteni hogy hogy kell beálítani az e-mail rendszert a telefonon
t.benedek92
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: t.benedek92 »

bandiii írta:valaki tuna segiteni hogy hogy kell beálítani az e-mail rendszert a telefonon
e75-öt nem használtam ha úgy kell mint n95ben akkor menü->üzenet->opciók->beállítások->E-mail->Postafiók->Új postafiók
  • IMAP4 vagy POP3 az attól függ hogy akarod használni az emailjeidet.IMAP4 nál fent marad a kiszolgáló oldalon,POP3 letölti a telefonra és csak ott lesz elérhető.
    Email cím egyértelmű.
    Bejövő email szerver címe az attól függ mit használsz...(én gmail-t használok ott pop.gmail.com)
    Kimenő email szerver címe szintén attól függ mit használsz...(gmailnél smtp.gmail.com)
    Hozzáférési pont azt te választod ki h milyen kapcsolatot használjon az emailek letöltéséhez.
    Postafiók nevét annak állítod be aminek szeretnéd:)
    Utána az elkészült postafiókot megnyitod->kapcsolatbeállításai->bejövő email->felhasználónév,jelszó egyértelműen a sajtjaidat állítsd be neki.(Ha gmailt használsz ott be kell állítani a biztonságos portokat ssl/tls-re a portot egyénire és ott 995 legyen a szám)
    Vissza->Kimenő emailek ott a felhasználónévvel és jelszóval ugyanezt végig játszod.(gmail nél biztonságos portok startTls az egyéni port pedig 25 re legyen állítva)
A többi beállítást úgy configolod ahogy neked tetszik :) ezek voltak a fontosak
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
tomiqa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: tomiqa »

Sziasztok!!

PLZ help!!!

úgy jártam hogy siekresn kocsiajtóba csuktam a hetes e75-öm, gyári bőrtokba volt..szal külső nyom nem sok van de kijelzőm szétment, vagyis nem működik, csak a háttérvilágítás(ez lehet szalagkábel probléma, vagy tuti széttört benne valami?)

de ami kéne, az egy menükód vagy leírás hogyhogy érem el a zenelejátszót, és ott hogy az összes számot játtsza le, mert ez kéne a sportevkéenységemhez.

Köszi a válaszolkat
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

tomiqa írta:Sziasztok!!

PLZ help!!!

úgy jártam hogy siekresn kocsiajtóba csuktam a hetes e75-öm, gyári bőrtokba volt..szal külső nyom nem sok van de kijelzőm szétment, vagyis nem működik, csak a háttérvilágítás(ez lehet szalagkábel probléma, vagy tuti széttört benne valami?)

de ami kéne, az egy menükód vagy leírás hogyhogy érem el a zenelejátszót, és ott hogy az összes számot játtsza le, mert ez kéne a sportevkéenységemhez.

Köszi a válaszolkat
Nem inkább egy új kijelző?
tomiqa
Újonc
Újonc

folyamatban, de kb egy hét, vagy ketttő :)
tomiqa
Újonc
Újonc

Még egy kérdés, hátha erre kapok választ(minden tisztelettel)

hogy működik a jótállás? még sosem volt dolgom vele, ha telefont a T-mobilhoz viszem, vagy a nokiáhzo a jótálássi papirokkal, megkérdezik gondolom mi történt...én elmondom. aztán elveszik megnézik, gondolom adnak cseretelefont, aztán majd telefonálnak ha kész. így képzelem, de szóljatok ha rosszul.

A kérdésem az hogy mennyire rugalmasak. Vagy azt ott megmondják-e hogy nem garanciális javítás és gyorsan szedjek össze egymillionégyszázhetvenötezer eurót?

Az hogy megvizsgálják, az pénzbe kerül?

Előre is kösz a válaszokat!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

tomiqa írta:Még egy kérdés, hátha erre kapok választ(minden tisztelettel)

hogy működik a jótállás? még sosem volt dolgom vele, ha telefont a T-mobilhoz viszem, vagy a nokiáhzo a jótálássi papirokkal, megkérdezik gondolom mi történt...én elmondom. aztán elveszik megnézik, gondolom adnak cseretelefont, aztán majd telefonálnak ha kész. így képzelem, de szóljatok ha rosszul.

A kérdésem az hogy mennyire rugalmasak. Vagy azt ott megmondják-e hogy nem garanciális javítás és gyorsan szedjek össze egymillionégyszázhetvenötezer eurót?

Az hogy megvizsgálják, az pénzbe kerül?

Előre is kösz a válaszokat!
Én úgy tudom, hogy a törés az SEMMIKÉPP nem tartozik bele a garanciális javításba. Így aztán a többi kérdésed is okafogyottá vált.
tomiqa
Újonc
Újonc

van a külsején egy repedés, ami kb 2 mm és nem a kijelzőn van hanem a telefon sarkán, szóval nem nagyon függ össze avval hogy a kijelzőm nem mutat semmit. Vagyisa az hogy van-e köze hozzá, úgy is csak akkor derül ki ha szétszedték. Gondolom én.
Bdany
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N95 6630 7650 770
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bdany »

Szerintem ppietchez vidd el www.ppietc.hu a címe. Itt sokkal rendesebbek voltak velem többször is mint a nokiánál, hátha megcsinálják garanciában.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal :)
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”