várjuk a teszteket, de nem a 8megapixel számit hanem pl a makró hiánya az AF -t nem is mondva de tudom az EDOF kamera...., szerintem ezt a szintet már sok gyártó meglépteferret írta:Az a gáz, hogy más gyártó hasonló áru modelljeiben még ilyen kamera sincs. Egy-két kivételtől eltekintve(bár hirtelen egy sem jut eszembedenttech írta:Más gyártó ilyen árú telefonjában nem hinném hogy ilyet találunk, és nem azért mert a nokia úttörő a többiek meg le vannak maradva....). Általában odabiggyesztenek egy kis lukat és odaírják hogy 5 megapixel. És ha éppen jó napja volt a tervezőnek, akkor odarakott mellé egy ledet is.
Az ezekkel készült képek minőségéről meg ne is beszéljünk.
Szóval én is azt mondom, hogy várjuk meg a teszteket.
Nokia E7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia E7
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Én csak azt mondom, hogy más gyártó még enél is jóval vacakabb kamerát tesz a hasonló árkategóriájú modelljeibe. Pl galaxy s. Majdnem tökéletes, erre odabiggyesztenek egy kis lukat. És engem ez tart vissza annak megvásárlásától.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Így igaz és arra senki se mondja, hogy rossz a kamerája, de ha Nokia rakja be egy üzleti telefonba egy ilyen kamerát akkor már egyből így meg úgy Nokia.ferret írta:Én csak azt mondom, hogy más gyártó még enél is jóval vacakabb kamerát tesz a hasonló árkategóriájú modelljeibe. Pl galaxy s. Majdnem tökéletes, erre odabiggyesztenek egy kis lukat. És engem ez tart vissza annak megvásárlásától.
Szerintem jó telefon ez. Az FM Transzmitter nekem nem is hiányozna, mert akkor inkább veszek hozzá egy bluetooth hangszórót, ami lehet többet fogyaszt, de az is jól szól. Meg az üzleti telefonba szerintem nem kell.
Az üzletibe rakjanak egy teljes billentyűzetet, jó e-mail kezelést, egy jó office-t meg ami kell az üzleti élethez. A jó kamera szerintem nem kell hozzá.
Meg ha elég gyors és megbízható akkor jó választás is lehet az üzlet embereknek.
Aki meg multimédiát akar, annak ott az N8.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Az egész kompromisszumról és igényekről szól. Akinek erre van igénye és elég neki ez a tudás (+ van rá pénze), az vegye ezt.
-
- 1. szint
nem szidom a telefont, lehet jó lesz, de hol van az leirva hogy egy "üzletembernek" nem kell a jó kamera???potter55 írta:Így igaz és arra senki se mondja, hogy rossz a kamerája, de ha Nokia rakja be egy üzleti telefonba egy ilyen kamerát akkor már egyből így meg úgy Nokia.ferret írta:Én csak azt mondom, hogy más gyártó még enél is jóval vacakabb kamerát tesz a hasonló árkategóriájú modelljeibe. Pl galaxy s. Majdnem tökéletes, erre odabiggyesztenek egy kis lukat. És engem ez tart vissza annak megvásárlásától.
Szerintem jó telefon ez. Az FM Transzmitter nekem nem is hiányozna, mert akkor inkább veszek hozzá egy bluetooth hangszórót, ami lehet többet fogyaszt, de az is jól szól. Meg az üzleti telefonba szerintem nem kell.
Az üzletibe rakjanak egy teljes billentyűzetet, jó e-mail kezelést, egy jó office-t meg ami kell az üzleti élethez. A jó kamera szerintem nem kell hozzá.
Meg ha elég gyors és megbízható akkor jó választás is lehet az üzlet embereknek.
Én nem vagyok üzletember de nekem kell a qwerty, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül!nem értem miért nem lehet a kettő egyben! jó lenne már egy all in 1 telefon!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Az lesz az N9denttech írta:nem szidom a telefont, lehet jó lesz, de hol van az leirva hogy egy "üzletembernek" nem kell a jó kamera???potter55 írta:Így igaz és arra senki se mondja, hogy rossz a kamerája, de ha Nokia rakja be egy üzleti telefonba egy ilyen kamerát akkor már egyből így meg úgy Nokia.ferret írta:Én csak azt mondom, hogy más gyártó még enél is jóval vacakabb kamerát tesz a hasonló árkategóriájú modelljeibe. Pl galaxy s. Majdnem tökéletes, erre odabiggyesztenek egy kis lukat. És engem ez tart vissza annak megvásárlásától.
Én nem vagyok üzletember de nekem kell a qwerty, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül!nem értem miért nem lehet a kettő egyben! jó lenne már egy all in 1 telefon!

Egyébként ez nem leírva van, hanem a piac mutatja ezt.
-
- 1. szint
Az lesz az N9
Egyébként ez nem leírva van, hanem a piac mutatja ezt.[/quote]
na igen azt már várom

Egyébként ez nem leírva van, hanem a piac mutatja ezt.[/quote]
na igen azt már várom

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
Ami a fényképezőgépet illeti: el tudom képzelni, hogy ez a megoldás hasonlóan jó eredményt produkál mint a mechanikus autófókusz, ami lehet jó is, kevésbé jó is. Az üzletember-nem üzletember kérdésre: arra minimum jó lesz, hogy egy céges partyn jó képeket lehessen lőni.
De szerintem a korrekt átlagmezőnyben benne lesz. Ne felejtse senki, robosztus űrteleszkópokat már mióta használ a NASA, de a legújabb kori digitális képfeldolgozó algoritmusok nyitották ki igazán a világűr elérhető részeit a kíváncsi szemek előtt. 
Röviden: ez a készülék igencsak az üzleti készülékek top készüléke lesz, pláne az usb otg jóvoltából.

Röviden: ez a készülék igencsak az üzleti készülékek top készüléke lesz, pláne az usb otg jóvoltából.
- AttisX
- 1. szint
- Készüléktípus: N86 8MP
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
- fad
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Been thanked: 0
itt azért látszik hogy a nokia kijelzője lenyomja a galaxy-s-t még a kisebb felbontás ellenére is sokkal élethűbb a nokia.