Azt is meglehet. Olvass vissza egy pár oldalt.Samanbacsi írta:... akkor ez e52-n várat magára... már a hack miatt... a legutolsó fw van rajta
Nokia E52
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Nokia E52
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kérem maradjunk a témánál, ami az E52-es készülék! Eladó cókmóknak van külön topik! Salmi
Smsung Galaxy S - I9000XXJPU - speedmod-kernel-k11
- sinci
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 11 times
Még mindig nem kaptam választ, vagy tippet a kérdésemre: hazahoztam a telefont a szervívből (hangszóró csere) és nem akarja felismerni a PC suite. Ezidáig nem volt vele gond. (beállítások jók, PC suite mód elfogadva, stb...) Valami ötlet?
- hansy
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
ha megnyitom az internetet, bizonyos képeket nem lehet látni. egy piros mezőben "f" betű jeleni meg. mi hiányzik?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az szerintem a flash player-nek a jele, de az nem tudja a gyári. Rakd fel a skyfire böngészőt, az tudja.hansy írta:ha megnyitom az internetet, bizonyos képeket nem lehet látni. egy piros mezőben "f" betű jeleni meg. mi hiányzik?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- laci64
- Moderátor
Ha nem látja a gép sem, akkor vidd vissza a szervizbe.sinci írta:Még mindig nem kaptam választ, vagy tippet a kérdésemre: hazahoztam a telefont a szervívből (hangszóró csere) és nem akarja felismerni a PC suite. Ezidáig nem volt vele gond. (beállítások jók, PC suite mód elfogadva, stb...) Valami ötlet?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- sinci
- 1. szint
[quote="laci64"][/quote]
A gép látja, mert az automatikus lejátszás ablak felugrik, meg ha storage módra állítom, akkor látom a meghajtót, tudok is rá másolni, de a Pc Suite nem látja, nem tudom a régi mentésemet visszaállítani.

A gép látja, mert az automatikus lejátszás ablak felugrik, meg ha storage módra állítom, akkor látom a meghajtót, tudok is rá másolni, de a Pc Suite nem látja, nem tudom a régi mentésemet visszaállítani.

- laci64
- Moderátor
A beállításoknál nem adat... módra van állítva? Vagy kézzel ki tudod jelölni a pc suite módot?sinci írta:A gép látja, mert az automatikus lejátszás ablak felugrik, meg ha storage módra állítom, akkor látom a meghajtót, tudok is rá másolni, de a Pc Suite nem látja, nem tudom a régi mentésemet visszaállítani.laci64 írta:![]()
kis gombbal!

- sinci
- 1. szint
Nem adat mód, ki tudom jelölni a PC suite módot, de semmi.laci64 írta:A beállításoknál nem adat... módra van állítva? Vagy kézzel ki tudod jelölni a pc suite módot?sinci írta:A gép látja, mert az automatikus lejátszás ablak felugrik, meg ha storage módra állítom, akkor látom a meghajtót, tudok is rá másolni, de a Pc Suite nem látja, nem tudom a régi mentésemet visszaállítani.laci64 írta:![]()
- laci64
- Moderátor
Akkor próbálj meg egy resetet, ha az sem segít, marad megint a szerviz.sinci írta:Nem adat mód, ki tudom jelölni a PC suite módot, de semmi.
kis gombbal!