Egyébként tuti kezeli!
holnap lett volna a próba ,csak nem akartam potyára magammal vinni a koszba (épitőipar):DPgeo írta:Ha haver, akkor miért nem próbáljátok ki?
Egyébként tuti kezeli!
a teloval vagy számitogéppel.tamas75 írta:holnap lett volna a próba ,csak nem akartam potyára magammal vinni a koszba (épitőipar):DPgeo írta:Ha haver, akkor miért nem próbáljátok ki?
Egyébként tuti kezeli!
amugy a memóriakártyát hogyan tudom formázni? lacy64 kösz a segélyt:D
és ha teloval formázom akkor kódot kell beütni ,vagy memkártya opciók és formázás?Limahl írta:a teloval vagy számitogéppel.tamas75 írta:holnap lett volna a próba ,csak nem akartam potyára magammal vinni a koszba (épitőipar):DPgeo írta:Ha haver, akkor miért nem próbáljátok ki?
Egyébként tuti kezeli!
amugy a memóriakártyát hogyan tudom formázni? lacy64 kösz a segélyt:D
Ha nem védted le jelszóval, akkor nem kel semmi.tamas75 írta:ilyen kódra gondoltam *#7370#Limahl írta:ha nem tettél hozzá kodot akkor nem
Nem, ennek a kódnak csak örülne a haverodtamas75 írta:ilyen kódra gondoltam *#7370#Limahl írta:ha nem tettél hozzá kodot akkor nem
Nálam a GPS gyorsabban talál jelet (5-10 perc helyett néhány mp alatt, vagy melegindításnál 1-2 perc helyett néhány mp alatt).nokia 521 írta:Sziasztok!
Aki felrakta a 34-es szoftot azokat kérdezem hogy nincs vele semmi gond vagy van panaszotok a szoftra?