Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Damir »

Shyciii írta:
Pgeo írta:Azt néztem természetesen, csak az nem derült, ki számomra, hogy jól értettem e a sorrendet, azért kérdeztem meg itt. :)
De köszönöm a gyors választ :)
Ott a sorrend nem ez :) A kettes pontot kihagyhatod, mert az felesleges lépés. Phonenix úgyis átírja arra a PC-re, amit letöltesz. A legvégén meg NSS-el visszaírod az eredetire ami szerepelt neked.
És minek visszaírni :?2: :roll:
Ha garis problémád lesz akkor úgyis visszarakod azt, ami rajta volt, akkor meg átíródik magától.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

sixtybi írta:
sixtybi írta:Névjegy - Opciók - Szerkesztés - Címke módosítása (ennyi)

arra változtatod amire csak akarod (fw: 34, de 33-nál is ment)
Igen, ez működik, csak a változtatást nem menti el.
És már mások is kipróbálták kérésemre, nekik se mentette el.
Neked el is menti? Mert ha igen, akkor tökre nem értem az okát.
hmm, azt nem néztem, mert nem gondoltam volna, hogy ha átírom, akkor nem menti el...

ha a "Telefon"-t vagy a "Mobil"-t írom át, akkor visszaáll az eredetire, de ha mondjuk az "Utónév"-et, "Vezetéknév"-et v. "E-mail"-t, akkor meg elfogadja a változtatást.
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sinci »

Ma hoztam haza a telefont a szervívből (hangszóró csere) és nem akarja felismerni a PC suite. Ezidáig nem volt vele gond. (beállítások jók, PC suite mód elfogadva, stb...) Valami ötlet?
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Damir írta: És minek visszaírni :?2: :roll:
Ha garis problémád lesz akkor úgyis visszarakod azt, ami rajta volt, akkor meg átíródik magától.
Hogy raknám vissza az eredeti Pannonos 2x-es szoftvert a 34-es független szoft után után? Nem is akarok downgradelni, meg nem is tudok, csak a szervíz.
Ha garis problémám lesz, akkor az egyszerűen beviszem gond nélkül. Nagyon nem fogja őket érdekelni, hogy pannonos vagyok, és független szoftver van rajta. A product code meg stimmel, arra figyelek, így lebukás nem lesz.
marcedli
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcedli »

Damir írta: És minek visszaírni :?2: :roll:
Már ha nem olyan bajod van, hogy csak a szervizben tudják feléleszteni a telefonod...szvsz kb 3 kattintás + a 6 szám beütése nem akkora időveszteség egy fölösleges kockázat kikerülésére...

Arra meg mindig hivatkozhatsz, hogy "egy nyíregyházi szervizben rakták fel ezt a szoftot...jéééé ez nem a pannonos?!....bocsi nem értek annyira hozzá....micsoda?? hogy nem tehették volna meg?!...hát nem tudom...ezek szerint mégis megtették..."
marcedli
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcedli »

Don Hellner írta:
Egyedül az aksijától vártam többet, mert itt a fórumban sokan írták, hogy sokáig bírja nekik, hát nálam kb. 3-4 napot bír ki, úgy, hogy nem sűrűn használom.
Ha nincs szükséged 3G-re, kapcsold ki a kettős módot, és csak GSM módban használd a telefont....sokat javul az üzemidő...
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

nálam javult a GPS a 34-es fw-vel:

korábban:
- hidegindításkor legalább 5-10perc kellett, hogy jelet találjon,
- melegindításkor legalább 2-3 perc.
34-es fw-vel:
- még csak kétszer próbáltam, de az első hidegindításkor is 5mp alatt talált jelet (!) nem akartam hinni a szememnek.
Don Hellner
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Don Hellner »

marcedli írta:
Don Hellner írta:
Egyedül az aksijától vártam többet, mert itt a fórumban sokan írták, hogy sokáig bírja nekik, hát nálam kb. 3-4 napot bír ki, úgy, hogy nem sűrűn használom.
Ha nincs szükséged 3G-re, kapcsold ki a kettős módot, és csak GSM módban használd a telefont....sokat javul az üzemidő...

Kivan kapcsolva, de így is ugyanaz a helyzet
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
teniszzokni
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: teniszzokni »

Na ha valaki tud megoldást E52 csipogásmentes hangrögzítésére, az nyomhatja az infot. Eddig én a legtöbb megjelent programot végigpróbáltam, fórumot végigolvastam, de megoldás nem lett. Csipog a fránya...
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

marcedli írta: Már ha nem olyan bajod van, hogy csak a szervizben tudják feléleszteni a telefonod...szvsz kb 3 kattintás + a 6 szám beütése nem akkora időveszteség egy fölösleges kockázat kikerülésére...

Arra meg mindig hivatkozhatsz, hogy "egy nyíregyházi szervizben rakták fel ezt a szoftot...jéééé ez nem a pannonos?!....bocsi nem értek annyira hozzá....micsoda?? hogy nem tehették volna meg?!...hát nem tudom...ezek szerint mégis megtették..."
Az a durva. hogy havernak szintén pannonos volt, míg maga a szervíz nem rakta rá a független szoftot egy probléma után :D
Ezekszerint az hogy a szoft pannonos, t-s, vodás vagy független az nemigen érdekli őket, csak a pc szám stimmeljen az eredetihez képest. Vagy csak jó szervízt fogott ki...Mindenesetre engem sem zavar a ritka frissítéskor az a pár kattintás :)
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”