Akkor a kábel az ok.bangonorbert írta:... szia nem csak világosban hanem sötétben sem világít
Nokia E65
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia E65
-
- Újonc
- Készüléktípus: E65
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Skype...
Sziasztok!
Ennek a kérdésnek valószínűleg nem itt kellene lennie, hanem egy másik topickban, de mivel nekem ez a problémám E65-ös telefonon van ide teszem fel.
Nem találok skype klienst ami működik a telómon. Régebben a Nimbuzz-t használtam és teljesen elégedett voltam vele viszont egy ideje nincs benne a skype.
Tudna nekem valaki ajánlani egyett
A telefonálás nem olyan fontos, lényegében csak chatelésre használnám.
Ennek a kérdésnek valószínűleg nem itt kellene lennie, hanem egy másik topickban, de mivel nekem ez a problémám E65-ös telefonon van ide teszem fel.
Nem találok skype klienst ami működik a telómon. Régebben a Nimbuzz-t használtam és teljesen elégedett voltam vele viszont egy ideje nincs benne a skype.
Tudna nekem valaki ajánlani egyett
A telefonálás nem olyan fontos, lényegében csak chatelésre használnám.
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Nem: Férfi
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E65
Erre az aplikációra startban, instalálás előtt kiírja, hogy nem kompatibilis aplikácio ezzel a telefonnal.
Felisntaláltam, megjelenki az aplikációk között (ikon nélkül), és amikor megpóbálom elindítani, akkor azt írja ki:
Menu: Feature not supported!
Gyanítom, hogy ez a hivatalos aplikáció és ezzel már próbálkoztam máskor is, most is, nem működik...
Azért kössz a tippet!
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
Nekem is jol jonne egy Rotate me csak nm engedi hogy folrakjam se az x-polr t sem se az instal servert sem mert hogy az nm sis esde az x-plor az de azt sem engedi meg a rotate me-t sem:(HELP PLEASE!!!
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Buby65:
X-plore-ból olyat rakjál fel, amit nem kell szignózni, vagyis .sisx a kiterjesztése.
Alkalmazáskezelő->opciók->beállítások->szoft. telepítés->mind-re, online tanúsítvány ellenőrzés->ki-re legyen állítva, így fel fog menni.
X-plore-ból olyat rakjál fel, amit nem kell szignózni, vagyis .sisx a kiterjesztése.
Alkalmazáskezelő->opciók->beállítások->szoft. telepítés->mind-re, online tanúsítvány ellenőrzés->ki-re legyen állítva, így fel fog menni.
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Hackelhető az e65 4.633.74.0-s fw-je?
Ha igen, kell hozzá tanúsítvány? Kérem, hogy ha valaki tudja, hogy lehet ezt a firmware-t törni, írja le részletesen!
Előre is köszönöm.
Üdv: István
Hackelhető az e65 4.633.74.0-s fw-je?
Ha igen, kell hozzá tanúsítvány? Kérem, hogy ha valaki tudja, hogy lehet ezt a firmware-t törni, írja le részletesen!
Előre is köszönöm.
Üdv: István
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
velegiistvan:
Igen. Helloox2-vel. A fórum kezdőlapon a gyik fórumban válasz leírást az én általános symbian dolgok topikban.
Igen. Helloox2-vel. A fórum kezdőlapon a gyik fórumban válasz leírást az én általános symbian dolgok topikban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Köszönöm a gyors választ. Be tudnád linkelni az általad említett topicot? Sajnos nem látok jól, képernyőolvasót használok, amivel kissé nehézkes az oldalon böngészni, mivel a táblázatokban az oszlopok is egymás alatt jelennek meg. Így ha nincs az adott weblap pl. címsorokkal tagolva, az oldalon való navigálás jól látó segítsége nélkül szinte lehetetlen. Ezért sajnos a nokiaprogramok-nál fennáll a fentebb leírt problémám. A gyik-re rá tudtam menni, de ott csak fórummal kapcsolatos kérdéseket találtam.potter55 írta:Igen. Helloox2-vel. A fórum kezdőlapon a gyik fórumban válasz leírást az én általános symbian dolgok topikban.
Előre is köszönöm.
István
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.