Nokia E66

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
GyPiero
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E66

Hozzászólás Szerző: GyPiero »

Tisztelt E66 Tulajdonosok!

Van-e arra valamilyen mód, hogy a másodlagos kamerát hívás nélkül működtessem? Nem jelent gondot az sem, ha egy programot kell felraknom hozzá, csak jól jönne, ha a kijelző fölötti kamerát is sikerülne működésre bírni. Segítségeteket előre is köszönöm.
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: tibusz »

voyagergabi írta:káár :( akko akku project törölve.
Kérdés adott. Hogyan lehetne megnövelni a készenléti időt, folyamatos 3g, E-mail figyelés néha navigáció mellett...?

Én is vettem már pár kinai, v koreai akkut. 2000mHa meg miegymás... hát nem nem értem el az áhhitott eredményt.. Legjobb a gyári..
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

GyPiero írta:Tisztelt E66 Tulajdonosok!

Van-e arra valamilyen mód, hogy a másodlagos kamerát hívás nélkül működtessem? Nem jelent gondot az sem, ha egy programot kell felraknom hozzá, csak jól jönne, ha a kijelző fölötti kamerát is sikerülne működésre bírni. Segítségeteket előre is köszönöm.
Fring 4.00.5-el próbáld meg. (nem próbáltam, de a feltöltő szerint E66-hoz is jó)
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
mumtaz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-03
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mumtaz »

Olvastam több helyen is arról a dologról, amikor bekapcsoláskor, vagy a memóriakártya behelyezésekor elkezd valamit telepíteni, aztán jön az üzenet: "A telepítés nem fejezhető be mem. kártyáról. A többi alkalmazás telepítéséhez lépjen az alkalmazáskezelőbe."

Próbáltam azt a megoldást, ami a Smartnews oldalon fent van, de semmi. Ami nekem appan a könyvtárban van, az mind meg is van a telefonon és működik. Alkalmazáskezelőben egyetlen alkalmazás volt, aminél a "Nincs telepítve" szerepelt és azt töröltem is. Nincs rá valami mód, hogy konkrétan meg lehessen tudni, mit nem tud telepíteni?

A telefon nagyon garis, ezért nem nagyon tudok bele turkálni, ugyanakkor a memóriakártya a gyárilag hozzáadott, amin sok alkalmazás volt eredetileg is, amiket nem szeretnék letörölni. Honnan próbálhat meg telepíteni a memóriakártyán.

Egyébként nincs valami átfogó dolog, lista, leírás, hogy egy garis telefonnal mit lehet megcsinálni és mit nem. Sok hacker proginál például nincs leírva, hogy úgy el lehet-e távolítani, hogy esetleg szervizben ne szúrjon szemet. Esetleges ugrasztva ezzel a garanciát. Vagy el lehet pl. távolítani úgy az indító képernyőt (T-Mobile), hogy aztán nyom nélkül vissza lehessen rakni? Vagy el lehet távolítani gyárilag feltelepített alkalmazásokat garivesztés nélkül?
fpeter80
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 66
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fpeter80 »

mumtaz: itt viewtopic.php?f=107&t=140 megtalálsz mindent.

Bekapcsolod a telefont és el kezd telepíteni magától és a végén előjön a Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója hibaüzenet és ez minden bekapcsolásnál előjön, ilyenkor ez a teendő:

1. Szükségünk lesz a telefon meghackelésére

2. Pl az X-plore fájlkezelőre

3. Az adatátviteli módra és a Számítógépünkre.

Keressük meg az E(vagyis memóriakártya, vagy memóriaegység):private10202dce (a mappa neve változhat), a lényeg, hogy ehhez hasonló fájloknak kell benne lenni: 20000d45.sis és hasonló nevű néhány kilobájtos .sis fájlok.
Ezek közül valamelyik okozza a problémát, mivel ezt nehéz lenne kideríteni, hogy melyik okozza a gondot, egyszerűen töröljük mindet.
Ha ez meg van, indítsuk újra a telefont és megszűnik a gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fpeter80 2009-12-31 csüt. 14:05:49-kor.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mumtaz írta:Olvastam több helyen is arról a dologról, amikor bekapcsoláskor, vagy a memóriakártya behelyezésekor elkezd valamit telepíteni, aztán jön az üzenet: "A telepítés nem fejezhető be mem. kártyáról. A többi alkalmazás telepítéséhez lépjen az alkalmazáskezelőbe."

Próbáltam azt a megoldást, ami a Smartnews oldalon fent van, de semmi. Ami nekem appan a könyvtárban van, az mind meg is van a telefonon és működik. Alkalmazáskezelőben egyetlen alkalmazás volt, aminél a "Nincs telepítve" szerepelt és azt töröltem is. Nincs rá valami mód, hogy konkrétan meg lehessen tudni, mit nem tud telepíteni?

A telefon nagyon garis, ezért nem nagyon tudok bele turkálni, ugyanakkor a memóriakártya a gyárilag hozzáadott, amin sok alkalmazás volt eredetileg is, amiket nem szeretnék letörölni. Honnan próbálhat meg telepíteni a memóriakártyán.
Van itt a forumon is egy megoldás még azt is megnézheted, link.
mumtaz írta:Egyébként nincs valami átfogó dolog, lista, leírás, hogy egy garis telefonnal mit lehet megcsinálni és mit nem. Sok hacker proginál például nincs leírva, hogy úgy el lehet-e távolítani, hogy esetleg szervizben ne szúrjon szemet. Esetleges ugrasztva ezzel a garanciát. Vagy el lehet pl. távolítani úgy az indító képernyőt (T-Mobile), hogy aztán nyom nélkül vissza lehessen rakni? Vagy el lehet távolítani gyárilag feltelepített alkalmazásokat garivesztés nélkül?
A lista nem olyan hosszú. Szerintem ezek tartoznak bele: product kód átírás NSS-sel és NSU-val frissítés. Ne szed szét otthon.
De a telepített programokat meg a megváltoztatott indítóképet egy formázással vissza lehet állítani. És akkor olyan lesz mintha most vennéd ki a dobozból, így nem látnak meg semmit.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mumtaz
Újonc
Újonc

fpeter80 írta:mumtaz: itt viewtopic.php?f=107&t=140 megtalálsz mindent.

Bekapcsolod a telefont és el kezd telepíteni magától és a végén előjön a Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója hibaüzenet és ez minden bekapcsolásnál előjön, ilyenkor ez a teendő:

1. Szükségünk lesz a telefon meghackelésére

2. Pl az X-plore fájlkezelőre

3. Az adatátviteli módra és a Számítógépünkre.

Keressük meg az E(vagyis memóriakártya, vagy memóriaegység):private10202dce (a mappa neve változhat), a lényeg, hogy ehhez hasonló fájloknak kell benne lenni: 20000d45.sis és hasonló nevű néhány kilobájtos .sis fájlok.
Ezek közül valamelyik okozza a problémát, mivel ezt nehéz lenne kideríteni, hogy melyik okozza a gondot, egyszerűen töröljük mindet.
Ha ez meg van, indítsuk újra a telefont és megszűnik a gond.
Ez hasznos infónak bizonyult. :yes: :bye1:
Átnézegettem és 4 darab hasonló fájl volt az adott mappában, amiből az egyik (nálam 200159d0.sis) volt a ludas. Ez a gyárilag felrakott szótárhoz tartozó, a magyar nyelvcsomaghoz tartozó. De nem értem, miért van ott, illetve, hogy ezek a pici sis fájlok mi célt szolgálnak. Kitöröltem.

Az ott található leírást ki kellene egészíteni, hogy nem csak ezt írhatja ki a telefon: "Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója" hanem ezt is: "A telepítés nem fejezhető be mem. kártyáról. A többi alkalmazás telepítéséhez lépjen az alkalmazáskezelőbe.". Hátha valaki olyan birka, mint én és google-ba így keres rá. Mondjuk arra már fel fogja dobni ezt a topicot is. :)
mumtaz
Újonc
Újonc

E66 kamerára nincs valami hasonló buhera, mint ami ITT található? Egy külföldi fórumon is le volt írva ez a beavatkozás és letölthető volt az adott fájl, viszont ott az E66 is benne volt a listában, míg ez a Smartnews-on S60v3 FP2-re van, holott tudtommal az E66 S60v3 FP1-es.
Az adott fájl nem is található meg a 'Z' meghajtón.
Van esetleg valami más mód? Amekkora a teljes felbontása a kamerának, ahhoz képest túl kicsinek találom a pár 100 KByte-os képeket
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

rydair írta:
mumtaz írta:E66 kamerára nincs valami hasonló buhera, mint ami ITT található? Egy külföldi fórumon is le volt írva ez a beavatkozás és letölthető volt az adott fájl, viszont ott az E66 is benne volt a listában, míg ez a Smartnews-on S60v3 FP2-re van, holott tudtommal az E66 S60v3 FP1-es.
Az adott fájl nem is található meg a 'Z' meghajtón.
Van esetleg valami más mód? Amekkora a teljes felbontása a kamerának, ahhoz képest túl kicsinek találom a pár 100 KByte-os képeket
Pedig FP2-es a telefon, amúgy meg egy telefontól ne várj pár száz kb-nál nagyobb képet (főleg egy 3 megapixelestől)
Pedig nem FP2-es a telefon, hanem FP1-es ;)
Sajnos így nem lehetséges a kamera javítása... :roll:
mumtaz
Újonc
Újonc

Damir88 írta: ...
Nameg ez üzleti telefon, nem multimédia, ezt ne felejtsd el!
Ez is igaz.

Egyébként nem vagyok teljesen megelégedve vele. Mármint gyors, meg nagy tudású, de pl. sajnos a beépíttet GPS-e baromi gyenge. Kocsiban használni próbáltam és több percbe is beletelt, mire talált jelet. Fura, hogy két teljesen egyforma telefon között is rengeteg különbség lehet. Havernak ugyanilyen van, csak független. Egymás mellé tettük a kettőt és az övé 2 percen belül talált műholdat, míg az enyémnek ugyanez 7 percig tartott, mindez nyílt terepen.
Úgy tűnik, hogy nem felejthetem el végleg a külső GPS vevőt, amit még az E65-ömmel használtam. :no:
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”