Szolgáltatóst azt nem, de ők hivatalosan ráteszik neked a "független" szoftot!Basslovers írta:Ha nem tévedek a szervízben sem fogják tudni felrakni a szolgáltatós szoftvert, nem? Hiszen aza lényeg, hogy abba a szolgáltató pakol bele még különböző dolgokat.Todo írta:Vagy beviszed egy hivatalos nokia boltba és ott ingyen felteszik (ha garanciás a telcsi) vagy otthon phoenixel felteszed saját magad!Ruff92 írta:Senki sem tud frissiteni aki t- mobile os? hogyan lehet megoldani? csak a product kod átirásával ? valami infot tud valaki hogy a t mikor ohalytja kidobni?
Nokia E7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia E7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
Nahoppá! Az teljesen jó és járható út ez minden trémobilos számára. (Nekem a garis mini-el nem sikerült ezt elérni, azt mondták csak szolgáltatós mehet fel rá, az meg nekik nincs. Valószínűleg csak lusták voltak...)Todo írta:Szolgáltatóst azt nem, de ők hivatalosan ráteszik neked a "független" szoftot!Basslovers írta:Ha nem tévedek a szervízben sem fogják tudni felrakni a szolgáltatós szoftvert, nem? Hiszen aza lényeg, hogy abba a szolgáltató pakol bele még különböző dolgokat.Todo írta:Vagy beviszed egy hivatalos nokia boltba és ott ingyen felteszik (ha garanciás a telcsi) vagy otthon phoenixel felteszed saját magad!
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
holnap bemegyek és kiprobálom háthaBasslovers írta:
Nahoppá! Az teljesen jó és járható út ez minden trémobilos számára. (Nekem a garis mini-el nem sikerült ezt elérni, azt mondták csak szolgáltatós mehet fel rá, az meg nekik nincs. Valószínűleg csak lusták voltak...)
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 950 [E7]
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 2 times
Akit érdekel, már letölthető a BELLE hivatalos:
- a Belle egészen jól használható, szerintem jól sikerült nagyon. Gyorsabbnak tűnik a készülék, már maga az indulás is. Látványosabb és sok kis apróság van ami jobban használhatóvá teszi a készüléket. A fentről lehúzható ablak amivel a kapcsolatok kezelhetőek nagyon megkönnyíti az ember életét és az akku töltöttségét (egy érintéssel lekapcsolható a kapcsolat...)
- amire érdemes figyelni, hogy pár program eltünik a frissítéskor, de elég egy telepítés és a régi adatok előjönnek...
- 4 ablak alapból és ez még bővíthető, kissé SPB-s hangulat. Saját téma esetén kikell venni (alapértelmezetet választani) az alap képet...
- a Belle egészen jól használható, szerintem jól sikerült nagyon. Gyorsabbnak tűnik a készülék, már maga az indulás is. Látványosabb és sok kis apróság van ami jobban használhatóvá teszi a készüléket. A fentről lehúzható ablak amivel a kapcsolatok kezelhetőek nagyon megkönnyíti az ember életét és az akku töltöttségét (egy érintéssel lekapcsolható a kapcsolat...)
- amire érdemes figyelni, hogy pár program eltünik a frissítéskor, de elég egy telepítés és a régi adatok előjönnek...
- 4 ablak alapból és ez még bővíthető, kissé SPB-s hangulat. Saját téma esetén kikell venni (alapértelmezetet választani) az alap képet...
-
- Újonc
- Készüléktípus: E-7
- Has thanked: 0
Azt mondjátok meg, miért fagy ki az E7-esem ?
Német vodafonos és már Anná-nál is fagyott . Söt elötte is.
Ötlet ?
Ötlet ?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Húzd újra a szoftvert rajta Phoenix-el, elvileg megoldja a gondodat.Matted írta:Azt mondjátok meg, miért fagy ki az E7-esem ?
Ötlet ?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Has thanked: 0
Nekem az agyamat nagyon fel b-ta ez a Belle Igaz E6-om van, de szerintem extra bóvli ez az újítás. És szerintem használhatóbb volt a régi Anna. Nektek tetszik? Ti le tudjátok kapcsolni a kamerahangot?
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Has thanked: 1 time
Na voltam a nokiába és szó nélkül feltették a BELLEt a t-s szoftveremre Azt kell mondjam remek megérte kicsit elkelett játszanom a netbeálitással makacskodott de semmi probléma és tényleg gyorsabb nemfagy... tökéletes
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
- Csubakka456
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia E7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
frissítettem belle-re.
Nokia áruházból nem hajlandó semmit telepíteni.
Widgetek közül nincs sem időjárás sem adatkapcsolat számláló, sem mechanikus óta
Másnak is így van?
Nokia áruházból nem hajlandó semmit telepíteni.
Widgetek közül nincs sem időjárás sem adatkapcsolat számláló, sem mechanikus óta
Másnak is így van?
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat: