Nokia E65
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E65
Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy lehet programozni a "saját gombot" (bal oldalt lent)? Előre is köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ebben megtalálod a 86. oldalon.Pistike85 írta:Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy lehet programozni a "saját gombot" (bal oldalt lent)? Előre is köszi!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Köszönöm, de sajnos a zöld(hívás) gomb feletti gombot nem tudom hogy kell átprogramozni! :S Ebben kérnék segítséget.
- potter55
- Moderátor
Akkor próbáld ki a ezt a programot.Pistike85 írta:Köszönöm, de sajnos a zöld(hívás) gomb feletti gombot nem tudom hogy kell átprogramozni! :S Ebben kérnék segítséget.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
Sziasztok! Azt hiszem kinyírtam a telóm. Mert fontrouter-be valószínűleg nem megfelelő betűtipust töltöttem be és bekapcs után amikor a pin-t kérne csak fehér háttér van. Próbáltam hard resetet: a zöldgomb+x+3+bekapcs kombinációt, de hiába. A progi és a betűtipusok a telóra voltak telepítve. Aki tud kérem segítsen, mit tegyek? Adatkábelem nincs sajnos! :S
- potter55
- Moderátor
Próbáld hosszabb ideig nyomni a *+zöld+3+bekapcsológomb egyszerre. Próbáld meg többször. Sajnos adatkábel nélkül mást nem tehetsz, csak szervizbe viszed, és újrarakatod a szoftvert.Pistike85 írta:Sziasztok! Azt hiszem kinyírtam a telóm. Mert fontrouter-be valószínűleg nem megfelelő betűtipust töltöttem be és bekapcs után amikor a pin-t kérne csak fehér háttér van. Próbáltam hard resetet: a zöldgomb+x+3+bekapcs kombinációt, de hiába. A progi és a betűtipusok a telóra voltak telepítve. Aki tud kérem segítsen, mit tegyek? Adatkábelem nincs sajnos! :S
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ezt szerintem otthon nem fogja tudni megoldani, de hozzám hozhatja, akár vasárnap-hétfőn is.potter55 írta:Próbáld hosszabb ideig nyomni a *+zöld+3+bekapcsológomb egyszerre. Próbáld meg többször. Sajnos adatkábel nélkül mást nem tehetsz, csak szervizbe viszed, és újrarakatod a szoftvert.Pistike85 írta:Sziasztok! Azt hiszem kinyírtam a telóm. Mert fontrouter-be valószínűleg nem megfelelő betűtipust töltöttem be és bekapcs után amikor a pin-t kérne csak fehér háttér van. Próbáltam hard resetet: a zöldgomb+x+3+bekapcs kombinációt, de hiába. A progi és a betűtipusok a telóra voltak telepítve. Aki tud kérem segítsen, mit tegyek? Adatkábelem nincs sajnos! :S
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E50
- Has thanked: 1 time
senki?apeelme írta:Üdv!
Megtudja vki mondani hogy e65 és e50 vibramotorja csereszabatos-e? e65ben asszem megdöglött, egyszercsak megszűnt működni, szétszedtem a telót kitakarítottam, de nem javult meg. viszont van egy használaton kívüli e50-em amiben viszont jó a vibra, gondoltam kicserélem.
lehetséges?
előre is köszi!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Olvastam...apeelme írta:senki?apeelme írta:Üdv!
Megtudja vki mondani hogy e65 és e50 vibramotorja csereszabatos-e? e65ben asszem megdöglött, egyszercsak megszűnt működni, szétszedtem a telót kitakarítottam, de nem javult meg. viszont van egy használaton kívüli e50-em amiben viszont jó a vibra, gondoltam kicserélem.
lehetséges?
előre is köszi!
De annyira kevés E50-nel volt dolgom, hogy nem tudom, milyen a vibra benne.
E65 nekem is van, az menne...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill