Nokia E65
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e65
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E65
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy e65-t.Tegnap kissé vizes kézzel nyomogattam,mára meg nem reagált egyik gomb sem nyomásra:S Kikapcsoltam,szétszedtem,szárítottam,de semmi.
Egyik haver mondta,h szedjem szét és radírral dörzsöljem át a panelt...de nekem nincs olyan spéci csavarhúzóm ami a torx csavarokhoz kell.Van vkinek vmi ötlete?
Nemrég kaptam egy e65-t.Tegnap kissé vizes kézzel nyomogattam,mára meg nem reagált egyik gomb sem nyomásra:S Kikapcsoltam,szétszedtem,szárítottam,de semmi.
Egyik haver mondta,h szedjem szét és radírral dörzsöljem át a panelt...de nekem nincs olyan spéci csavarhúzóm ami a torx csavarokhoz kell.Van vkinek vmi ötlete?
- supertramp
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97
futó alkalmazások
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem,hogy az e65-ön nem jelzi egy kis jel a bezáratlan,még futó alkalmazást(okat)? régebben volt már ilyen készülékem,csak közben volt néhány N szériás,és nem emlékszem már.a menü gomb hosszan nyomását azt ismerem...köszi szépen a helpet
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: futó alkalmazások
Szia!supertramp írta:sziasztok! lenne egy olyan kérdésem,hogy az e65-ön nem jelzi egy kis jel a bezáratlan,még futó alkalmazást(okat)? régebben volt már ilyen készülékem,csak közben volt néhány N szériás,és nem emlékszem már.a menü gomb hosszan nyomását azt ismerem...köszi szépen a helpet
Dehogynem, az ikon jobb felső sarkában kell lennie a jelnek
- supertramp
- Újonc
nem találom a kis jelet,de a menü gomb hosszan nyomása sem mutat nyitott alkalmazást akkor amikor pl.az n96 mutatott..lehet ez valahol ki/be kapcsolni?sehol nem találom a készülékben
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet ez a telefon nem támogatja még. Az N96 az újabb telefon.supertramp írta:nem találom a kis jelet,de a menü gomb hosszan nyomása sem mutat nyitott alkalmazást akkor amikor pl.az n96 mutatott..lehet ez valahol ki/be kapcsolni?sehol nem találom a készülékben
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- C D
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 3GS + XPERIA X8
- Has thanked: 1 time
Damir írta:Szia!supertramp írta:sziasztok! lenne egy olyan kérdésem,hogy az e65-ön nem jelzi egy kis jel a bezáratlan,még futó alkalmazást(okat)? régebben volt már ilyen készülékem,csak közben volt néhány N szériás,és nem emlékszem már.a menü gomb hosszan nyomását azt ismerem...köszi szépen a helpet
Igen sajnos az E65 nem tudja...
- supertramp
- Újonc
köszi,most már nekem is beugrott,hogy ennél a készüléknél nincs ilyen funkc. köszi a segitségetC D írta:Damir írta:Szia!supertramp írta:sziasztok! lenne egy olyan kérdésem,hogy az e65-ön nem jelzi egy kis jel a bezáratlan,még futó alkalmazást(okat)? régebben volt már ilyen készülékem,csak közben volt néhány N szériás,és nem emlékszem már.a menü gomb hosszan nyomását azt ismerem...köszi szépen a helpet
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Tényleg? Basszus, mióta megjelent van a családban egy, de még egyszer se vettem észre....C D írta:Damir írta:Szia!supertramp írta:sziasztok! lenne egy olyan kérdésem,hogy az e65-ön nem jelzi egy kis jel a bezáratlan,még futó alkalmazást(okat)? régebben volt már ilyen készülékem,csak közben volt néhány N szériás,és nem emlékszem már.a menü gomb hosszan nyomását azt ismerem...köszi szépen a helpet
Holtig tanul az ember
- supertramp
- Újonc
Igen sajnos az E65 nem tudja...[/quote]
Tényleg? Basszus, mióta megjelent van a családban egy, de még egyszer se vettem észre....
Holtig tanul az ember [/quote]
egyébként én teljesen úgy emlékeztem,hogy van benne is ilyen funkció.. ezelőtt már volt kétszer is e65-öm
Tényleg? Basszus, mióta megjelent van a családban egy, de még egyszer se vettem észre....
Holtig tanul az ember [/quote]
egyébként én teljesen úgy emlékeztem,hogy van benne is ilyen funkció.. ezelőtt már volt kétszer is e65-öm
- sheffy
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Touch Pro 2
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen készüléket viszont nem tudom a biztonsági kódját... A gyári 12345 nem játszik, nem fogadja el, próbáltam a 00000-t de azt sem fogadja el. Kérdésem hogy milyen programmal lehetne kiolvasni vagy resetelni a készülék biztonsági kódját?
Köszönöm!
Ma vettem egy ilyen készüléket viszont nem tudom a biztonsági kódját... A gyári 12345 nem játszik, nem fogadja el, próbáltam a 00000-t de azt sem fogadja el. Kérdésem hogy milyen programmal lehetne kiolvasni vagy resetelni a készülék biztonsági kódját?
Köszönöm!