Nokia E50
-
- Újonc
- Készüléktípus: e50
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E50
Sziasztok!
Nokia e50 es telefonomat reseteltem a gombnyomásos formációval,aztán memóriakártyámat zárolta,és most kéri a jelszót, mi lehet az? Köszi.
Nokia e50 es telefonomat reseteltem a gombnyomásos formációval,aztán memóriakártyámat zárolta,és most kéri a jelszót, mi lehet az? Köszi.
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
A memóriakártya jelszava ,- ha van - elvileg a teló C:\sys\data\mmcstore filejából kiolvasható,csak egy filekezelő kell hozzá,pl Xplore.....csucsi85 írta:Sziasztok!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E65
Hogy lehet egy E50-re magyar T9-et telepiteni ha nincs eredeileg magyar nyelv a keszuleken?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szerintem csak akkor tudja a magyar predektívet ha benne van a telefonban a nyelv......luuzzzeer írta:Hogy lehet egy E50-re magyar T9-et telepiteni ha nincs eredeileg magyar nyelv a keszuleken?
-
- Újonc
Damir88 írta:Szerintem csak akkor tudja a magyar predektívet ha benne van a telefonban a nyelv......luuzzzeer írta:Hogy lehet egy E50-re magyar T9-et telepiteni ha nincs eredeileg magyar nyelv a keszuleken?
Stupid usernek manualt a magyar nyelv betoltesere tudtok ajanlani?
- ntomka
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E50
Át kell állítani a product kódot és egy szimpla szoftverfrissítés megteszi.luuzzzeer írta:Damir88 írta:Szerintem csak akkor tudja a magyar predektívet ha benne van a telefonban a nyelv......luuzzzeer írta:Hogy lehet egy E50-re magyar T9-et telepiteni ha nincs eredeileg magyar nyelv a keszuleken?
Stupid usernek manualt a magyar nyelv betoltesere tudtok ajanlani?
Az alábbi topicban minden le van írva szépen rögtön az első hozzászólásban. Ha valami nem megy, szerintem ott kérj további segítséget.
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... ?f=64&t=26
"Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi." Albert Einstein
-
- Újonc
Át kell állítani a product kódot és egy szimpla szoftverfrissítés megteszi.
Az alábbi topicban minden le van írva szépen rögtön az első hozzászólásban. Ha valami nem megy, szerintem ott kérj további segítséget.
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... ?f=64&t=26[/quote]
Idokozben raakadtam en is erre a topikra. Produkt code atiras megtortent...ezek szerint kell meg hozza egy upgrade is...
Ettol viszont felek egy picit, mert kinlodnom kell majd a hackel...Annyit meg nem er...eddig is eleg bonyolult volt szamomra
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... ?f=64&t=26[/quote]
Idokozben raakadtam en is erre a topikra. Produkt code atiras megtortent...ezek szerint kell meg hozza egy upgrade is...

Ettol viszont felek egy picit, mert kinlodnom kell majd a hackel...Annyit meg nem er...eddig is eleg bonyolult volt szamomra

-
- Újonc
- Készüléktípus: E50
- Kapcsolat:
Üdv. Olvasgattam amit láttam, de csak van egy-két kérdésem.
Pár napja hozzájutottam egy E50-hez, de eddig még nem volt symbian készülékem... Szóval, idegen a cucc nagyon.
Felraktam rá a magicbluehack nevezetű java programot, amivel bluetoothon tudtam kapcsolódni a SonyEricsson G502 telefonom hsdpa modemjéhez. Eddig ez szép, és jó. De mit és hogy állítsak be az E50-en hogy az így létrehozott bluetoothos kapcsolatot használja?
Szerk.:
Közben találtam egy angol nyelvűt belőle, ezt feltelepítve kiderült számomra hogy az alkalmazás nem erre való. Viszont mikor kapcsolódom vele a G502-höz az automatikusan csatlakozik a netre. Szóval a kérdés innentől kezdve az, hogy milyen alkalmazással lehetne használni a G502-t mint modemet.
Pár napja hozzájutottam egy E50-hez, de eddig még nem volt symbian készülékem... Szóval, idegen a cucc nagyon.
Felraktam rá a magicbluehack nevezetű java programot, amivel bluetoothon tudtam kapcsolódni a SonyEricsson G502 telefonom hsdpa modemjéhez. Eddig ez szép, és jó. De mit és hogy állítsak be az E50-en hogy az így létrehozott bluetoothos kapcsolatot használja?
Szerk.:
Közben találtam egy angol nyelvűt belőle, ezt feltelepítve kiderült számomra hogy az alkalmazás nem erre való. Viszont mikor kapcsolódom vele a G502-höz az automatikusan csatlakozik a netre. Szóval a kérdés innentől kezdve az, hogy milyen alkalmazással lehetne használni a G502-t mint modemet.
Fejlődőképes hiperláma, és okleveles érdekfeszítő.
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
Sziasztok! Az E50-en a fw frissítés, hackelés, ugyan úgy működik mint N95-ön? Lehet rá Maps 3-t ill. Garmint telepíteni?
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A frissítés az teljesen ugyanaz. A hackelést A hellocarbide módszer jó hozzá, csak preFF1-s installserver.exe kell hozzá.enazati írta:Sziasztok! Az E50-en a fw frissítés, hackelés, ugyan úgy működik mint N95-ön? Lehet rá Maps 3-t ill. Garmint telepíteni?
A navigációs programok mennek rajta csak kell egy külső GPS vevő, mert beépíttet nincs benne.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.