Nokia E75

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
r3spct
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: r3spct »

Hello!!

Szeretném feltelepíteni a mobile garmin xt, de telepítés után nem indul el. Szépen feltelepíti, de indítás után elindul villan egyet, majd kilép. Nem tudja valaki mi lehet a baj??
markose
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E75

Hozzászólás Szerző: markose »

Hali!
Az a helyzet hogy ma vettem egy ilyen telót!Az a helyzet hogy a kamera nagyon szemcsés mármint amikor elindítom és szörnyen rossz képet csinál! Nálatok is így van vagy csak az enym rossz! Vigyem vissza vagy egy szoftver frissítés megoldja? Légyszi segítsetek! Előre is köszi
amuba
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: amuba »

markose írta:Hali!
Az a helyzet hogy ma vettem egy ilyen telót!Az a helyzet hogy a kamera nagyon szemcsés mármint amikor elindítom és szörnyen rossz képet csinál! Nálatok is így van vagy csak az enym rossz! Vigyem vissza vagy egy szoftver frissítés megoldja? Légyszi segítsetek! Előre is köszi
Hol fotóztál vele kint vagy bent, sötétben vagy világosban messzire vagy közelre? Mert azért ezek nem profi fotóra valóak azt tudni kell. De azért ha túl rossz akkor gond lehet. A szoftver frissítés nem fogja megoldani véleményem szerint nekem rajta van a legújabb olyan fotót csinál mint előtte nem változott semmit,és ha garis a telefon nem kellene a szoftvert piszkálni.
Samsung Galaxy SII
B0SS
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: B0SS »

Én ma cseréltem le az E71-et egy E75-re, sok meglepetés nem ért, bár az üzemmódoknál jó h van energiatakarékos mód, meg a 3,5jack is jó és szerintem a gps is gyorsabb kicsit.
B0SS
2. szint
2. szint

Frissítettem a szoftvert és eltűnt a szenzorbeállításnál az hogy ha hívás közbe lefordítom akkor elnémul a csengés, ez nálatok is így van?
amuba
1. szint
1. szint

B0SS írta:Frissítettem a szoftvert és eltűnt a szenzorbeállításnál az hogy ha hívás közbe lefordítom akkor elnémul a csengés, ez nálatok is így van?
Igen, de sajnos nem is működöt normálisan szerintem még dolgoznak rajta aztán vissza teszik de hibás volt. Meg a kamera szoftvere is rossz volt ha módot váltottál kilépett a kamera programból most az új szoftal megszünt.
Samsung Galaxy SII
B0SS
2. szint
2. szint

amuba írta:
B0SS írta:Frissítettem a szoftvert és eltűnt a szenzorbeállításnál az hogy ha hívás közbe lefordítom akkor elnémul a csengés, ez nálatok is így van?
Igen, de sajnos nem is működöt normálisan szerintem még dolgoznak rajta aztán vissza teszik de hibás volt. Meg a kamera szoftvere is rossz volt ha módot váltottál kilépett a kamera programból most az új szoftal megszünt.

Jaja a kamea miatt frissítettem és valóban az az érintéses bigyó nem volt a toppon az asztalon volt a teló felhívtam egy másikról csörrent egy rövidet és kuss de hozzá nem értem.
amuba
1. szint
1. szint

B0SS írta:
amuba írta:

Jaja a kamea miatt frissítettem és valóban az az érintéses bigyó nem volt a toppon az asztalon volt a teló felhívtam egy másikról csörrent egy rövidet és kuss de hozzá nem értem.
Így ahogy mondod nekem dettó.De mióta frissítettem jó minden csak eltűnt a szenzor menü. Majd meglátjuk a következőt milyen lesz. hátha
Samsung Galaxy SII
amuba
1. szint
1. szint

nbukta írta:
B0SS írta:
nbukta írta:Mi lesz a videókkal?
Küldhetne valaki.
nbukta77@gmail.com

Nem tudok videót küldeni, de minden oldalt úgy jelenít meg ahogy a pc, de van pár ahol elösször mobilos nézetbe jelenik meg de késöbb át tudsz lépni rendesbe, pl iwiw. Youtube-os videót meg progival tudsz nézni aztán kész. Nehogy már ez legyen a fő kérdés h hogy tudsz netezni. Mail-eket meg tudod nézni és netezni is tudsz. Kész...

Nekem fontos .hogy hogy tudok vele netezni. Sokat netezek mobilon is nem csak pc-n.Ezért nagyon érdekel.
Ami még érdekel ,hogy skypet lehet e rá rakni meg msn-t.
És hogy van e skypen és msn-en videóhívás ,mint a windows mobilokon.
Tartsd meg inkább a windows mobilodat azért az jobb netezni én is leakarom cserélni olyanra E75-öm.
Samsung Galaxy SII
Bdany
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N95 6630 7650 770
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bdany »

De, a tiviphone nevű progival tudsz videotelefonálni pc vagy másik telefon között(amin szintén fentvan a program)
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal :)
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”