Ha jól emlékszem, az első behelyezéskor felteszi a kérdést, hogy szeretné-e a sim-névjegyzéket a memóriába menteni. Utólagos megoldást nem ismerek.oro585 írta:Sziasztok!
segítséget és megoldást keresek az alábbi problémámra. Az E52-es készüléknél a sim-kártyáról szeretném az összes névjegyet egyidejűleg,egyszerre átmásolni a telefon belső, beépített memóriájába. Sajnos csak a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé ezt a műveletet, a sim-kártyát nem kezeli úgy, hogy ne egyenként rámenve az egyes telefonszámokra kelljen átmásolni a telefonba.
Várom a mielőbbi megoldást, hogy a menüben lépkedve hogyan tudom elérni az összes telszám sim-kártyáról a telefon beépített memóriájába való átmásolást egy lépésben.
Köszi
Nokia E52
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Re: Nokia E52
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Akkor futtasd le a Beállítás-varázslót, és az beállít mindent...haliholaci írta:Ehhez képest nekem a pannonos telómra Nokiánál felrakott független 31-esnél még a hangposta fiókot is nekem kellett beállítani...tnoise írta:a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)
A 31-es fw óta én is küzdök ezzel a hibával (naponta-kétnaponta).haliholaci írta:Az új szofttal nekem van egy fura hibajelenségem, ha keresek a telkönyvben, néha naponta is kiírja, hogy a memória megtelt, de explorerrel nézve mindig van még kb 26 Mb. Ilyenkor minden müxik, csak nem jelzi ki a keresési találatokat, újraindítás, és működik újból.
Esetleg volt ilyen másnál is, jó régóta naponta elolvasom a fórumot, de nem emlékszem ilyenre.
Köszi:
Laci
Valamint többször előfordul, hogy beérkező hívás esetén a "zöld" gombbal felveszem, és semmi nem változik a kijelzőn, és én sem hallok semmit, de a hívó fél mindent hall... felettébb idegesítő (akksi ki-be, és utána jó, mert ilyenkor persze kikapcsolni sem lehet)
És ezeken kívül hajlamosabb lett a lefagyásra, mint a 22-es szofttal... Hurrá

- sinci
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 0
Névjegyzék megnyitása, opciók > Megjelölés/elvetés > Mind megjelölése > majd ismét Opciók > Kezelés > Másolás > Telefon memória!!oro585 írta:Sziasztok!
segítséget és megoldást keresek az alábbi problémámra. Az E52-es készüléknél a sim-kártyáról szeretném az összes névjegyet egyidejűleg,egyszerre átmásolni a telefon belső, beépített memóriájába. Sajnos csak a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé ezt a műveletet, a sim-kártyát nem kezeli úgy, hogy ne egyenként rámenve az egyes telefonszámokra kelljen átmásolni a telefonba.
Várom a mielőbbi megoldást, hogy a menüben lépkedve hogyan tudom elérni az összes telszám sim-kártyáról a telefon beépített memóriájába való átmásolást egy lépésben.
Köszi

- hun2005
- Újonc
- Has thanked: 0
Mikor várható normális és teljeskörű stabilitást ígérő szoftver kiadása? E51-em van, de szeretném lecserélni E52-re, ha már kijavítottak lettek a fent tömérdek mennyiségben olvasható hibák mindegyike. Tudni szeretném mennyi időt és mennyi pénzt rakja félre erre a célra.
Köszi
Köszi
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nem ismerem ezt a telefont de ha az online megosztásra gondolsz akkor az aláírásomban van a leírás hozzá.sunone írta:"Videó megosztás" funkciót sikerült már valakinek bekonfigurálnia?
- sinci
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 11 times
Ezt inkább a NOKIA-tól kérdezd!hun2005 írta:Mikor várható normális és teljeskörű stabilitást ígérő szoftver kiadása? E51-em van, de szeretném lecserélni E52-re, ha már kijavítottak lettek a fent tömérdek mennyiségben olvasható hibák mindegyike. Tudni szeretném mennyi időt és mennyi pénzt rakja félre erre a célra.
Köszi

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 2 times
tnoise írta:Akkor futtasd le a Beállítás-varázslót, és az beállít mindent...haliholaci írta:Ehhez képest nekem a pannonos telómra Nokiánál felrakott független 31-esnél még a hangposta fiókot is nekem kellett beállítani...tnoise írta:a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)A 31-es fw óta én is küzdök ezzel a hibával (naponta-kétnaponta).haliholaci írta:Az új szofttal nekem van egy fura hibajelenségem, ha keresek a telkönyvben, néha naponta is kiírja, hogy a memória megtelt, de explorerrel nézve mindig van még kb 26 Mb. Ilyenkor minden müxik, csak nem jelzi ki a keresési találatokat, újraindítás, és működik újból.
Esetleg volt ilyen másnál is, jó régóta naponta elolvasom a fórumot, de nem emlékszem ilyenre.
Köszi:
Laci
Valamint többször előfordul, hogy beérkező hívás esetén a "zöld" gombbal felveszem, és semmi nem változik a kijelzőn, és én sem hallok semmit, de a hívó fél mindent hall... felettébb idegesítő (akksi ki-be, és utána jó, mert ilyenkor persze kikapcsolni sem lehet)
És ezeken kívül hajlamosabb lett a lefagyásra, mint a 22-es szofttal... Hurrá- ráadásul az új fw-t direkt a Nokia-ban tetettem rá
Érdekes módon nekem nem fagyott le a 31-esre frissítés óta, csupán ez a memória megtellés jelentkezik. Szerintem a keresés után nem törlődik a
memóriából, és megpróbálja betölteni újra, meg újra. Ma próbálok bemenni a Nokiába, mert ez nagyon zavaró, amúgy egészen jó lett a teló az
új szofttal!
Véletlenül nem tetted te is a bal felső gombra a névjegyzéket? Nem lehetséges, hogy a bill lezárásnál betöltve marad ?
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
Hi all!
Ha esetleg van valakinek mentése gyári független magyar E52 memóriakártyájáról az ossza meg velem plíz! Tudom hogy pannonost már linkelt be valaki, nemtom ugyanaz-e a tartalom....
Ami be van linkelve szépen lejön, de kicsomagolni már nem tudom, azt mondja hogy hibásan csomagolt file.
Thx
Ha esetleg van valakinek mentése gyári független magyar E52 memóriakártyájáról az ossza meg velem plíz! Tudom hogy pannonost már linkelt be valaki, nemtom ugyanaz-e a tartalom....
Ami be van linkelve szépen lejön, de kicsomagolni már nem tudom, azt mondja hogy hibásan csomagolt file.
Thx
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Memóriakártya mentés? Az miért jó? A telefon úgyis ráteszi azokat a dolgokat amik kellenek neki. A gyári cuccok meg a nokia honlapjáról letölthetőek.Toniobrian írta:Hi all!
Thx