Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: tnoise »

oro585 írta:Sziasztok!

segítséget és megoldást keresek az alábbi problémámra. Az E52-es készüléknél a sim-kártyáról szeretném az összes névjegyet egyidejűleg,egyszerre átmásolni a telefon belső, beépített memóriájába. Sajnos csak a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé ezt a műveletet, a sim-kártyát nem kezeli úgy, hogy ne egyenként rámenve az egyes telefonszámokra kelljen átmásolni a telefonba.
Várom a mielőbbi megoldást, hogy a menüben lépkedve hogyan tudom elérni az összes telszám sim-kártyáról a telefon beépített memóriájába való átmásolást egy lépésben.
Köszi
Ha jól emlékszem, az első behelyezéskor felteszi a kérdést, hogy szeretné-e a sim-névjegyzéket a memóriába menteni. Utólagos megoldást nem ismerek.
tnoise
2. szint
2. szint
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

haliholaci írta:
tnoise írta:a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)
Ehhez képest nekem a pannonos telómra Nokiánál felrakott független 31-esnél még a hangposta fiókot is nekem kellett beállítani...
Akkor futtasd le a Beállítás-varázslót, és az beállít mindent...
haliholaci írta:Az új szofttal nekem van egy fura hibajelenségem, ha keresek a telkönyvben, néha naponta is kiírja, hogy a memória megtelt, de explorerrel nézve mindig van még kb 26 Mb. Ilyenkor minden müxik, csak nem jelzi ki a keresési találatokat, újraindítás, és működik újból.
Esetleg volt ilyen másnál is, jó régóta naponta elolvasom a fórumot, de nem emlékszem ilyenre.
Köszi:
Laci
A 31-es fw óta én is küzdök ezzel a hibával (naponta-kétnaponta).

Valamint többször előfordul, hogy beérkező hívás esetén a "zöld" gombbal felveszem, és semmi nem változik a kijelzőn, és én sem hallok semmit, de a hívó fél mindent hall... felettébb idegesítő (akksi ki-be, és utána jó, mert ilyenkor persze kikapcsolni sem lehet)

És ezeken kívül hajlamosabb lett a lefagyásra, mint a 22-es szofttal... Hurrá :( - ráadásul az új fw-t direkt a Nokia-ban tetettem rá
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sinci »

oro585 írta:Sziasztok!

segítséget és megoldást keresek az alábbi problémámra. Az E52-es készüléknél a sim-kártyáról szeretném az összes névjegyet egyidejűleg,egyszerre átmásolni a telefon belső, beépített memóriájába. Sajnos csak a telefon és a memóriakártya között teszi lehetővé ezt a műveletet, a sim-kártyát nem kezeli úgy, hogy ne egyenként rámenve az egyes telefonszámokra kelljen átmásolni a telefonba.
Várom a mielőbbi megoldást, hogy a menüben lépkedve hogyan tudom elérni az összes telszám sim-kártyáról a telefon beépített memóriájába való átmásolást egy lépésben.
Köszi
Névjegyzék megnyitása, opciók > Megjelölés/elvetés > Mind megjelölése > majd ismét Opciók > Kezelés > Másolás > Telefon memória!! :lol3: :lol3: :lol3:
sunone
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sunone »

"Videó megosztás" funkciót sikerült már valakinek bekonfigurálnia?
hun2005
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: hun2005 »

Mikor várható normális és teljeskörű stabilitást ígérő szoftver kiadása? E51-em van, de szeretném lecserélni E52-re, ha már kijavítottak lettek a fent tömérdek mennyiségben olvasható hibák mindegyike. Tudni szeretném mennyi időt és mennyi pénzt rakja félre erre a célra.

Köszi
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

sunone írta:"Videó megosztás" funkciót sikerült már valakinek bekonfigurálnia?
Nem ismerem ezt a telefont de ha az online megosztásra gondolsz akkor az aláírásomban van a leírás hozzá.
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: sinci »

hun2005 írta:Mikor várható normális és teljeskörű stabilitást ígérő szoftver kiadása? E51-em van, de szeretném lecserélni E52-re, ha már kijavítottak lettek a fent tömérdek mennyiségben olvasható hibák mindegyike. Tudni szeretném mennyi időt és mennyi pénzt rakja félre erre a célra.

Köszi
Ezt inkább a NOKIA-tól kérdezd! :whaaa: :whaaa: :whaaa:
haliholaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: haliholaci »

tnoise írta:
haliholaci írta:
tnoise írta:a programot a memoriakartyarol tehette vissza, mikor eloszor berakod azert inicialja... ↲
↲az sms-kozpont es az internetbeallitas mindig a behelyezett sim-kartyahoz idomul (elvegre okostelefon)
Ehhez képest nekem a pannonos telómra Nokiánál felrakott független 31-esnél még a hangposta fiókot is nekem kellett beállítani...
Akkor futtasd le a Beállítás-varázslót, és az beállít mindent...
haliholaci írta:Az új szofttal nekem van egy fura hibajelenségem, ha keresek a telkönyvben, néha naponta is kiírja, hogy a memória megtelt, de explorerrel nézve mindig van még kb 26 Mb. Ilyenkor minden müxik, csak nem jelzi ki a keresési találatokat, újraindítás, és működik újból.
Esetleg volt ilyen másnál is, jó régóta naponta elolvasom a fórumot, de nem emlékszem ilyenre.
Köszi:
Laci
A 31-es fw óta én is küzdök ezzel a hibával (naponta-kétnaponta).

Valamint többször előfordul, hogy beérkező hívás esetén a "zöld" gombbal felveszem, és semmi nem változik a kijelzőn, és én sem hallok semmit, de a hívó fél mindent hall... felettébb idegesítő (akksi ki-be, és utána jó, mert ilyenkor persze kikapcsolni sem lehet)

És ezeken kívül hajlamosabb lett a lefagyásra, mint a 22-es szofttal... Hurrá :( - ráadásul az új fw-t direkt a Nokia-ban tetettem rá

Érdekes módon nekem nem fagyott le a 31-esre frissítés óta, csupán ez a memória megtellés jelentkezik. Szerintem a keresés után nem törlődik a
memóriából, és megpróbálja betölteni újra, meg újra. Ma próbálok bemenni a Nokiába, mert ez nagyon zavaró, amúgy egészen jó lett a teló az
új szofttal!

Véletlenül nem tetted te is a bal felső gombra a névjegyzéket? Nem lehetséges, hogy a bill lezárásnál betöltve marad ?
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Hi all!
Ha esetleg van valakinek mentése gyári független magyar E52 memóriakártyájáról az ossza meg velem plíz! Tudom hogy pannonost már linkelt be valaki, nemtom ugyanaz-e a tartalom....
Ami be van linkelve szépen lejön, de kicsomagolni már nem tudom, azt mondja hogy hibásan csomagolt file.
Thx
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Toniobrian írta:Hi all!
Ha esetleg van valakinek mentése gyári független magyar E52 memóriakártyájáról az ossza meg velem plíz! Tudom hogy pannonost már linkelt be valaki, nemtom ugyanaz-e a tartalom....
Ami be van linkelve szépen lejön, de kicsomagolni már nem tudom, azt mondja hogy hibásan csomagolt file.
Thx
Memóriakártya mentés? Az miért jó? A telefon úgyis ráteszi azokat a dolgokat amik kellenek neki. A gyári cuccok meg a nokia honlapjáról letölthetőek.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”