Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Béla írta:
LaLi_87 írta:Hetfon jon meg csak a kábel amit rendeltem hozzá akkor tudok majd kezdeni vele valamit :)

220.34.37
20-10-2008
RM-244
Nokia E51 (260.02)

Ha lessz kábel tedd meg az előzőekben leírtakat, és tedd fel valamelyik sw -t. Szólj ha kell segítség. :taps1:
Hát segitség az nagyon kellesz :D mivel sose csinaltam még :D gondolom kell hozzá a phoenix program, a navifirm es enyi? probalok találgatni youtuben videot hogyan is kell csinalni de nem nagyon találok
Kép
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

LaLi_87 írta: Hát segitség az nagyon kellesz :D mivel sose csinaltam még :D gondolom kell hozzá a phoenix program, a navifirm es enyi? probalok találgatni youtuben videot hogyan is kell csinalni de nem nagyon találok
Itt minden le van írva. Meg ennek a topiknak az első oldalán is.
Ha Phoenix-szel fogod felrakni, akkor a topikjában rakd fel kérdéseidet, mert az odatartozik.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

LaLi_87 írta:
Béla írta:
LaLi_87 írta:Hetfon jon meg csak a kábel amit rendeltem hozzá akkor tudok majd kezdeni vele valamit :)

220.34.37
20-10-2008
RM-244
Nokia E51 (260.02)

Ha lessz kábel tedd meg az előzőekben leírtakat, és tedd fel valamelyik sw -t. Szólj ha kell segítség. :taps1:
Hát segitség az nagyon kellesz :D mivel sose csinaltam még :D gondolom kell hozzá a phoenix program, a navifirm es enyi? probalok találgatni youtuben videot hogyan is kell csinalni de nem nagyon találok
Szedd le addig a Phoenix -et, navifirmet, telepítsd. Szedd le a megfelelő sw -t. és várd a kábelt.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
repvez
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: repvez »

Arról tud valaki monani, hogy az mitöl lehet, hogy 2 hete kint voltam ausztriában és elötte nap reggel vettem le a töltöröl a telefont és kint délután már le is merült, vagyis max 1,5 napig birta ugy hogy nem is hivtam rajta senkit, azelött 3 napig elment 1 feltöltéssel.
Semmit nem állitottam és nem raktam rá uj programot sem, mitöl van az hogy azota még 2 napot sem bir ki?Van valami program amivel meg lehet nézni, hogy valami használja e a telefont ami meriti az akksit?Mert régebben volt a GPS-nek a beállitásainál, hogy a serverhez akart kapcsolodni és emiattt merült, de egy jó fél éve már nem tettem a telefonra uj programot és a beállitásokon sem változtattam.Csak annyi történt, hogy kint az A1 hálozatot használta a vodafone helyett.
Vagy egyszerüen kezdi megadni magát az akksi? 2 éves teó, csak kicsit furcsa hogy pont egy külföldi utnál kezdi el teljesen hirtelen és nem fokozatosan csökken a készenléti idö .
remélem tud valaki ebben segiteni .
ja és hamár itt vagyok azt miért csinálja (megvétel ota), hogy kikapcsolás után ujra be kell állitanom a dátumot és az orát és a bekapcsolás után egy A betu jelenik meg mintha már lenyomtam volna azt a billt, és van ugy hogy lezárt bill mellett is nézem a kijelzöt és egy 2es látszik rajt.
Szoftverfrissités megoldaná a gondom, de gondolom ahhoz mindent le kéne szeddni a telefonrol és a telefonjegyzéket is ujrakéne tenni.A nem eredeti progik utánna mennének rajta?Nem vagyok otthon a témában, jó lenne ha valaki összefoglalná nekem hogy milyen szükséges progik és lépések kellenek, hogy mindenem ugyan igy meglegyen csak uj szoftverrel.

köszi
Béla
2. szint
2. szint

Nem kizárt, hogy az akksi haldoklik azt, hogy mi fut a háttérben megtudod nézni : http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=20920 ezzel a programmal.
Melyik szotver van rajta, mert lehet , hogy tényleg nem ártana frissíteni?! Itt le van írva, és össze van foglalva, hogy milyen programok s mik kellenek a szoftver frissítéshez érdemes figyelmesen végig olvasni viewtopic.php?f=64&t=40
Csinálsz egy biztonsági mentést: névjegyzék, SMS -ek másról nem mert utánna bekavar az új sima sw- vel, a memória kártyát és érdemes formatálni mielőtt az üres ( újra rakott ) telefonba berakod.
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
LaLi_87
2. szint
2. szint

Sziasztok, holnap elvileg megjonn a usb kábel es ha majd fel teszem a legujab firmwaret lehet majd ilyet hasznalni rajta?

http://www.youtube.com/watch?v=OB7ZpVpgegc
Kép
Béla
2. szint
2. szint

LaLi_87 írta:Sziasztok, holnap elvileg megjonn a usb kábel es ha majd fel teszem a legujab firmwaret lehet majd ilyet hasznalni rajta?

http://www.youtube.com/watch?v=OB7ZpVpgegc
Ahoz meg kell Hackelni a telót! Hackelt telóra itt találsz különböző témahatásokat hozzá:
http://www.smartnews.hu/2010/09/teljes- ... es-fp2-re/
http://www.smartnews.hu/2010/07/temahat ... v3-fp1-re/
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
LaLi_87
2. szint
2. szint

Na most navifirmen melyik EURO3 verziot toltsem le? mind3-ba benne van a magyar, cz, sk, nyelv csak valami szám valtozik pl. (0566680) Grey Steel
Kép
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

LaLi_87 írta:Na most navifirmen melyik EURO3 verziot toltsem le? mind3-ba benne van a magyar, cz, sk, nyelv csak valami szám valtozik pl. (0566680) Grey Steel
Az a product kód. Az különbözteti meg, hogy ilyen nyelvek vannak benne, milyen szinű telefonhoz való stb.
A telefonodnak megfelelő színűt töltsd le.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
LaLi_87
2. szint
2. szint

potter55 írta:
LaLi_87 írta:Na most navifirmen melyik EURO3 verziot toltsem le? mind3-ba benne van a magyar, cz, sk, nyelv csak valami szám valtozik pl. (0566680) Grey Steel
Az a product kód. Az különbözteti meg, hogy ilyen nyelvek vannak benne, milyen szinű telefonhoz való stb.
A telefonodnak megfelelő színűt töltsd le.
Kép

ilyenem van, ez grey steel vagy white steel?

Már kész is vagyok sikerult :taps1:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LaLi_87 2011-07-18 hétf. 12:42:36-kor.
Kép
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”