Nokia E65
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5630d-1
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E65
Helo. Egy olyan problémám lenne, hogy meghalt a telefonom. (E65). Zsebemben volt, nem érte ütés meg semmi. Nem tudom mi történt vele. Aksi csere nem segített. Azóta nem tudtam életre kelteni. Nem reagál semmire (töltő,usb).Vki vmi ötlet? Előre is köszi.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!qwerxx írta:Helo. Egy olyan problémám lenne, hogy meghalt a telefonom. (E65). Zsebemben volt, nem érte ütés meg semmi. Nem tudom mi történt vele. Aksi csere nem segített. Azóta nem tudtam életre kelteni. Nem reagál semmire (töltő,usb).Vki vmi ötlet? Előre is köszi.
Írj Macika vagy strust kollégának

-
- Újonc
- Készüléktípus: Htc desire 500
- Has thanked: 2 times
hali!
Kész a sw frissítés. Hellócarbide fent, a h:censored:k OK. De most semmit nem tudok telepíteni. Mindenre sérült file a válasz.
Tudom olvasni kellene,de melóba vok. Egy gyors help, jól jönne. A 3+1gombos rest nem műxik.
Kész a sw frissítés. Hellócarbide fent, a h:censored:k OK. De most semmit nem tudok telepíteni. Mindenre sérült file a válasz.
Tudom olvasni kellene,de melóba vok. Egy gyors help, jól jönne. A 3+1gombos rest nem műxik.
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Nem: Férfi
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
n80:
Ez azért van, mert rossz instalserver.exe-t másoltál be a sys->bin mappába
Neked a PreFP1-es verzió kell, így már jó lesz
Ez azért van, mert rossz instalserver.exe-t másoltál be a sys->bin mappába

Neked a PreFP1-es verzió kell, így már jó lesz

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Htc desire 500
- Has thanked: 2 times
Halihó!
Gondban vok.1-2 beragadt alkalmazás miatt formáznom kellene a telcsit,de nem reagál sem a *#7370#-re sem a 4 gombosra. A teló e65 h..cked. ??? Valaki tud valamit?
Gondban vok.1-2 beragadt alkalmazás miatt formáznom kellene a telcsit,de nem reagál sem a *#7370#-re sem a 4 gombosra. A teló e65 h..cked. ??? Valaki tud valamit?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt van szó a beragadt alkalmazásokról, azt csináld meg és akkor nem kell formázni.n80 írta:Halihó!
Ha az után se jó akkor ezt is csináld meg.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E65
Sziasztok!
Indexképet szeretnék hozzárendelni egy névjegyhez, de azt írja ki, hogy a "memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást"!
Már próbáltam újraindítani, de utána is csak ezt írta ki. Mit tudok ilyenkor még kipróbálni??? Vagy már csak a formázás segít?
Válaszotokat előre is köszi!!
Indexképet szeretnék hozzárendelni egy névjegyhez, de azt írja ki, hogy a "memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást"!
Már próbáltam újraindítani, de utána is csak ezt írta ki. Mit tudok ilyenkor még kipróbálni??? Vagy már csak a formázás segít?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!dzsoo írta:Sziasztok!
Lépj ki minden háttérben futó alkalmazásból egy taskman segítségével, találsz párat a letöltések között.
Aztán próbáld meg úgy...
-
- Újonc
- Készüléktípus: E65
Sziasztok!
Köszi a Tasman progis lehetőséget, de nem jött be! Még mindig jön az üzenet, hogy "a memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást"!
(Egyébként, ha hosszan nyomom a menü gombot előjön a beépített taskman:) Azzal már próbáltam.)
Ha valakinek van vmi ötlete a formázáson kívül....... előre is köszi!!!
Köszi a Tasman progis lehetőséget, de nem jött be! Még mindig jön az üzenet, hogy "a memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást"!
(Egyébként, ha hosszan nyomom a menü gombot előjön a beépített taskman:) Azzal már próbáltam.)
Ha valakinek van vmi ötlete a formázáson kívül....... előre is köszi!!!