Nokia E52
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Helló,
Nektek is gyenge a telón a wifi? (gyárilag független, nem hackelt, legfrissebb software-s a telóm) A másik telóm egy E51-es a kettőt egymás mellé téve az E51 sokkal több hálozatot észlel és csatlakozik is, mint az E52.
Tudtok valami hívásrögzítő progit, ami nem csipog bele a beszélgetésbe? Köszi
Nektek is gyenge a telón a wifi? (gyárilag független, nem hackelt, legfrissebb software-s a telóm) A másik telóm egy E51-es a kettőt egymás mellé téve az E51 sokkal több hálozatot észlel és csatlakozik is, mint az E52.
Tudtok valami hívásrögzítő progit, ami nem csipog bele a beszélgetésbe? Köszi
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
Hi all!
Tud valaki ajánlani E52-re valami jó kis wifi manager progit? Vagy 1általán érdemes külön ilyet használni?
Tud valaki ajánlani E52-re valami jó kis wifi manager progit? Vagy 1általán érdemes külön ilyet használni?
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
WEFI - viewtopic.php?f=28&t=2117Toniobrian írta:Hi all!
HANDYWI- http://www.handywi.com/
Mindkettő INGYENES !

-- Galaxy S 4 --
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
felixo írta:WEFI - viewtopic.php?f=28&t=2117Toniobrian írta:Hi all!
HANDYWI- http://www.handywi.com/
Mindkettő INGYENES !
Thx az infót!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
sokat nem bszélek vele, de chatre már régóta használom a skype-otMrAngelo írta:A letöltések közt már ott van pár napja a Skype, de a Fring jobb.tgeri írta:Hátha valakit érdekel:
http://www.hwsw.hu/hirek/44082/skype-ov ... -wlan.html
Viszont: nem írják, hogy E52-n megy-e, de ahogy a komp. készülékek listáját elnéztem, szerintem kéne mennie!
TG
Amúgy ebben a topicban ez kicsit OFF...
mondjuk azért tértem át a fring-ről, mert az lefagyott, visszatelepítéssel meg nem akart csatlakozni
kiderült, a skype is elég, ugyhogy nem bánom a váltást
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Nektek működik rendesen az Alkalmazások alatt a World Travelerben a Currencies? Beállítottam, hogy EUR, USD, és GBP értékeit mutassa, de hiába frissítem neten az értékeket, a HUF mindig 1,00 a többi meg 0,00...
Amikor valamelyik penznemen vagy, ird be (ra), hogy mondjuk 1. Azert latod az 1 HUF-nak megfelelo EUR osszeget 0-nak, mert a kerekites miatt 1 HUF kb ennyi EUR-t er.Shyciii írta:Nektek működik rendesen az Alkalmazások alatt a World Travelerben a Currencies? Beállítottam, hogy EUR, USD, és GBP értékeit mutassa, de hiába frissítem neten az értékeket, a HUF mindig 1,00 a többi meg 0,00...
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Uram isten de hülye vagyok...c3po írta:Amikor valamelyik penznemen vagy, ird be (ra), hogy mondjuk 1. Azert latod az 1 HUF-nak megfelelo EUR osszeget 0-nak, mert a kerekites miatt 1 HUF kb ennyi EUR-t er.Shyciii írta:Nektek működik rendesen az Alkalmazások alatt a World Travelerben a Currencies? Beállítottam, hogy EUR, USD, és GBP értékeit mutassa, de hiába frissítem neten az értékeket, a HUF mindig 1,00 a többi meg 0,00...

Köszönöm.
Nyugi, eloszor en sem tudtam.Shyciii írta:Uram isten de hülye vagyok...c3po írta:Amikor valamelyik penznemen vagy, ird be (ra), hogy mondjuk 1. Azert latod az 1 HUF-nak megfelelo EUR osszeget 0-nak, mert a kerekites miatt 1 HUF kb ennyi EUR-t er.Shyciii írta:Nektek működik rendesen az Alkalmazások alatt a World Travelerben a Currencies? Beállítottam, hogy EUR, USD, és GBP értékeit mutassa, de hiába frissítem neten az értékeket, a HUF mindig 1,00 a többi meg 0,00...![]()
Köszönöm.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Pár napja bárki hiv nem jelenik meg a Neve hanem csak szám, hiába van elmentve. Mi legyen ?