Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Damir »

maniac86 írta:
Damir írta:Megvan a válasz, Napló. Nem az, amit a zöld gombbal elérsz, hanem az, amit a menüben megnyitsz, és nyomsz egy jobbra gombot ;)

Egyébként van napló program rá a letöltések között, a nevét nem tudom.
énis ezt mondtam :D
Tudom, azért is mondtam, hogy megvan a válasz. :D
Csak pontosítottam, hátha nem értik.
Sam8888
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 hacked
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Sam8888 »

Akadt egy problémám az Opera Mobile-al. Ha pl olyan oldalt nézek, ahol sok a jpg, akkor kiírja, hogy megtelt a memória, zárjon be néhány alkalmazást, pedig a háttérben semmi sem fut, x-plore pedig 44mb szabad memóriát ír ki, az Opera a telefonmemóriára van telepítve. Mi lehet a baja? (Anno az 5310-em is ugyanezt csinálta az Opera mini verzióval...)
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Ha tele van a C meghajtód akkor az a baja. Nekem memóriából 40 mega szabad és nem csinál ilyet.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
Sam8888
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 hacked

Hozzászólás Szerző: Sam8888 »

De ezaz, hogy nincs tele. Egyedül az Opera van a c-re telepítve és 44mb a szabad ram! (A c-n 107mb!!)
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Az akkor érdekes, mert a C-n nekem 60 mega szabad.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

az opera mobile nekem sosem működött jól nagyobb oldalaknál, mint pl ez is.
én a symbianos mini-t használom. Jobb, bármit meglehet vele nyitni, ha nem is olyan pontosan tölti be, de legalább nem magyaráz vissza minden második lépésnél.
crow70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6120c

Hozzászólás Szerző: crow70 »

Sziasztok. A következő volna a kérdésem: 400-as sw van a telcsimen az első oldalon leírtak alapján tettem fel..

Végül is rendben működik rajta minden. Viszont ha valamilyen okból soft,vagy hard resetelni kell akkor már nem mennek jól a dolgok. A rompatcher eltűnik,és fel sem lehet telepíteni/"a szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva."/.A szignózással nincsen gondom.
Furcsa nekem ,hogy minden alkalom után mindig flash-elni kell.
Nagyon érdekelne az hogy ennek lehet-e köze a product kód hoz?,Vagy ez teljesen természetes? Flash után,ami leginkább másodikra megy fel "JAF"-al,legtöbbször megjelenik a másolandó zip file,a beépített rompatcher működik is,sőt fel is tudok rakni másikat is,mert tényleg nem indul automatikusan,pedig azt jelzi. Hard reset után eddig még nem sikerült flash nélkül az all files hack.

Ha valami ötlet volna nagyon megköszönném mert lassan annyit fogok flash-elni,hogy előbb utóbb elér a végzet és mehet a telcsi papírnehezéknek. :hmm2:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

crow70 írta:Sziasztok. A következő volna a kérdésem: 400-as sw van a telcsimen az első oldalon leírtak alapján tettem fel..

Végül is rendben működik rajta minden. Viszont ha valamilyen okból soft,vagy hard resetelni kell akkor már nem mennek jól a dolgok. A rompatcher eltűnik,és fel sem lehet telepíteni/"a szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva."/.A szignózással nincsen gondom.
Furcsa nekem ,hogy minden alkalom után mindig flash-elni kell.
Nagyon érdekelne az hogy ennek lehet-e köze a product kód hoz?,Vagy ez teljesen természetes? Flash után,ami leginkább másodikra megy fel "JAF"-al,legtöbbször megjelenik a másolandó zip file,a beépített rompatcher működik is,sőt fel is tudok rakni másikat is,mert tényleg nem indul automatikusan,pedig azt jelzi. Hard reset után eddig még nem sikerült flash nélkül az all files hack.

Ha valami ötlet volna nagyon megköszönném mert lassan annyit fogok flash-elni,hogy előbb utóbb elér a végzet és mehet a telcsi papírnehezéknek. :hmm2:
Hard reset-kor eltűnni, ez normális, semmi köze a product kódhoz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
nukee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: nukee »

Sziasztok! Boldog uj evet mindenkinek!

Abban kernem a segitsegeteket, hogy van egy E51-s telefonom. Valamiert allandoan lemerul az akksi par ora alatt.Kideritettem, hogy valami csatlakozni akar 3G-re minden 3mp-ben.Es ettol merul. Egyszeruen nem talalom a programot ami ezt csinalja.Tudnatok ajanlani valamit amivel ra tudnek lelni mi akar csatlakozni?

menete, csatlakozik majd 0byte le es 0byte fel. majd kilep a csatlakozasbol. Es kezdi elolrol az egesz procedurat.
elore is koszonom a segitseget.

Udv. Gabor
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

nukee írta:Sziasztok! Boldog uj evet mindenkinek!

Abban kernem a segitsegeteket, hogy van egy E51-s telefonom. Valamiert allandoan lemerul az akksi par ora alatt.Kideritettem, hogy valami csatlakozni akar 3G-re minden 3mp-ben.Es ettol merul. Egyszeruen nem talalom a programot ami ezt csinalja.Tudnatok ajanlani valamit amivel ra tudnek lelni mi akar csatlakozni?

menete, csatlakozik majd 0byte le es 0byte fel. majd kilep a csatlakozasbol. Es kezdi elolrol az egesz procedurat.
elore is koszonom a segitseget.

Udv. Gabor
Egy taskman programot telepíts fel és abban meg tudod nézni, hogy mi fut a háttérben.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”