Leírom néhány fontosnak tartott tapasztalatomat...
tomtrial kollégának köszönhetően a mai napon sikerült az alábbi linken található HelloOx verzióval hackelnem a készüléket. A profilomban található hogy milyen szoft van a gépemen...
http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=26376
A telepítés nem volt egyszerű ugyan, de működik (igaz, csak az open4all patch van benne, unsigned programokat még nem próbáltam... A v1.1-es Fp2 patch modult nem hajlandó lefuttatni, ezzel kapcsolatban várom a javaslatokat...)
A Rompatcher résznél megakadt, majd mikor megszakítottam a telepítést, és X-Plore-ban próbáltam telepíteni a RomPatchert, kifagyott a készülék... Újraindítás, majd megint Rompatcher telepítés, de ekkor már végigfutott... A sys és egyéb mappákhoz most már hozzáfértem, így jöhetett a következő lépés: az N-Gage.
Az alább található nevű verziót tudtam feltenni, ez tartalmaz "Trial Patchet" és a szükséges .txt fájlt is alapból. Feltelepült szépen, indítom, sajnos maga a menü nem az igazi, mivel nem nyúlik meg, próbál 240x320-as lenni. (kevés sikerrel, és kicsit átlátszik ami "mögötte van").
N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z_-.sis (linket nem tudok adni, google

Gondoltam bemásolom a letöltések között direkt az E71-hez való txt-t, de nem változtatott semmit sem. Na akkor jöjjön egy játék. BloomBox...
E75-ön ezzel a keretprogrammal (megfelelő hack-elés után) sajnos a BloomBox trial-nak érezte magát (pedig tört full).
Az E71-en elindult szépen, teljes kijelzőn, ahogy kell, és ráadásul nem trial...
A második próba a Star Wars volt (szintén trial-nak látta az E75-ön), ez is ment szépen, teljes kijelzőn, és ez sem trial... többé...
Ennél a játéknál tűnt fel, hogy semmilyen formában sem használható a számos billentyűzet rész, mindent a navival kell megoldani. Az Erő "elküldése" a jobb soft gomb, ezt kell akkor is nyomva tartani, amikor kivédeni akarja az ember a lövéseket, ugyanis az 1-3-7-9 funkciók helyett átváltja bal-jobb-le-föl-re (a jobb soft nyomva tartásának idejére), így már védhetőek...
A másik nagy kedvenc: a One nevű játék. Nem is tudom mennyi ideig vergődtem, mire néhány szaktárs segítségével be tudtam szerezni az N82-re olyan verziót, ami nem hal meg a telepítés végén valami ostoba hibával. Megkaptam, feltettem ezt is az E75-re, természetesen trial volt... (vagyis annak látta)
E71-en ez is megy, full, teljes kijelzőn...viszont nem programozható a jobb-soft, így a középső gomb marad csak (számbillentyűk hiányában)... így vagy rúgni, vagy ütni lehet... így már annyira nem is szép a dolog...
Jelenleg van még vissza 25 n-gage játékom, amit tesztelni fogok, de ma már nem nagyon hiszem, reggel meló és még a gyerkőcök sem alszanak...
Ha nem érdekel senkit sem ez a téma, jelezzétek, és nem írok erről többet...
Tehát eddig:
- BloomBox
- Star Wars - The Force Unleashed
- One (számbillentyűk "hiánya")
Update:
- Hooked On: Creatures from the Deep
- Space Impact - Kappa Base (nem "fekszik el" a kijelző, számbillentyűk "hiánya")