Nincs semmi hackelés a készüléken. Telepítve sincs rá semmi. Ahogy visszahoztam a szervizből, úgy van minden. Csak testre szabtam a telót.tnoise írta: Ebből nem derül ki, hogy agyontelepítgetted-e a telót mindenféle kétes eredetű programmal, illetve hogy hackelgettél-e?!
Tegyük fel hogy nem. Akkoris én azt javaslom, hogy csinálj egy hardreset-et (zöld+3+*), és hangold újra a telót. Lehetőleg ne teljes mentést töltsél rá vissza, csak mondjuk külön a telefonkönyvet és sms-eket. Hagyd ki a specifikus mentés visszatöltését, beállításokat, stb. Ezek nem segítenek, ha hibás a teló, csak ha egyébként hibátlan lenne, de valami összekutyulhatta a dolgokat!
Nekem az első készülék néhány órát bírt, majd "Phone startup failed, please contact retailer!" üzenettel küldött melegebb éghajlatra, de nálam a reset sem segített, bekapcsolni sem lehetett többé. Cserélték a telót, és azóta minden rendben. Kisebb fagyások már voltak, de nem jellemző, és különben is amennyit használom, ez megbocsátható.
A memóriahiányt nem pótolhatod nagyobb micro-sd-vel, mert nem arra a memóriára panaszkodik.
A gyári témákat töröld a kártyáról. Szerintem ne másolgass, sokkal egyszerűbb google-n rákeresni "original e52 theme"-re, és .sis-ből visszatölteni (csak ekkor a teló memóriáját válaszd). Ez azért is jobb, mert ha később kiveszed vmiért a kártyát, nem kezdi el átállítgatni a témádat.
Én is 2GB-os kártyát használok, nem vettem észre, hogy ezzel lassabb lenne, de nem is hasonlítgattam. Nézd meg a kártya sebességét.
A kijelző nálam nem vibrál, legalábbis eddig nem tűnt fel.
Szóval javaslom, csinálj egy teljes újraindítást hardresettel, és fuss neki újra a telefon felfedezésének, testreszabásának (de ne töltsd vissza a régi beállításokat). Ha ez így nem segít, akkor gyanítom, belenyúltál egy hibás darabba, irány a szerviz...
Sok sikert!
A hardreset után mi fog történni? Mit kell majd visszaállítanom? Nem tudom vele elrontani még jobban?
Leszedtem a gyári témákat. Kicsomagolom a gépen és úgy másolom fel a kártyára, majd onnét telepítem?
Köszönöm a segítséget.