Nokia E75
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E75
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy a vakut állandóra ki lehet-e kapcsolni? és nem minden egyes fotózás elött kell azt megtenni.
Köszi
olyan kérdésem lenne, hogy a vakut állandóra ki lehet-e kapcsolni? és nem minden egyes fotózás elött kell azt megtenni.
Köszi
-
- Újonc
A gyári hangrögzítővel lehet felvenni beszélgetést.
Egyik porblémám a sport tracker programmal van, nokia térképek van a telefonon és sport trackerben nem ad be térképet csak üres hátteret, azt hogy lehetne beállítani? előre is kösz.
Másik: A cégnél van wifi és két darab e-mail fiókom be is állítottam, hogy munakidőben folyamatosan tudjam, mikor kaptam emailt. A gondom az, hogy ha máshol vagyok ahol szintén van wifi és csatlakozni próbálok, akkor nem csatlakozik mert csak azt a wifit akarja amit a cégnél beállítottam alapméretezettnek. Eddig végül is nem is akkora probléma mert ugye az e-mail fiókbeállításainál beállítom, h. más legyen az alapméretezett wifi, vagy ne is legyen, DE ottvagyok a menüben, átállítom, leokézom és kilépeka beállításokbol..most sem frissít, megnézem a beállításokat és a beállítás maradt az eredeti céges wifi..tehát nem állítódott át...aztán kirpbóűáltam azt is hogy átállítom...egyet vissza a menüben...aztán megint ez a beállíás..és már akkor is az alapbeállításnak beállított wifi szerepel..nem lehet átállítani.
Remélem jól leírtam és valaki tud valami okosságot, vagy mondjak le a gyári nokia emailkliensről?
Tom
Egyik porblémám a sport tracker programmal van, nokia térképek van a telefonon és sport trackerben nem ad be térképet csak üres hátteret, azt hogy lehetne beállítani? előre is kösz.
Másik: A cégnél van wifi és két darab e-mail fiókom be is állítottam, hogy munakidőben folyamatosan tudjam, mikor kaptam emailt. A gondom az, hogy ha máshol vagyok ahol szintén van wifi és csatlakozni próbálok, akkor nem csatlakozik mert csak azt a wifit akarja amit a cégnél beállítottam alapméretezettnek. Eddig végül is nem is akkora probléma mert ugye az e-mail fiókbeállításainál beállítom, h. más legyen az alapméretezett wifi, vagy ne is legyen, DE ottvagyok a menüben, átállítom, leokézom és kilépeka beállításokbol..most sem frissít, megnézem a beállításokat és a beállítás maradt az eredeti céges wifi..tehát nem állítódott át...aztán kirpbóűáltam azt is hogy átállítom...egyet vissza a menüben...aztán megint ez a beállíás..és már akkor is az alapbeállításnak beállított wifi szerepel..nem lehet átállítani.
Remélem jól leírtam és valaki tud valami okosságot, vagy mondjak le a gyári nokia emailkliensről?
Tom
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
-
- Újonc
- Készüléktípus: n73
Szevasztok.. akadt 1 kis probléma a telcsimmel.. E75 igen.. nah most a probléma..
1ik napról a másikra elkezdett fagyogatni.. a kijelzőn a színek elváltoznak néha olyan mintha átváltana más témára.. de nem mert nincs is olyan színű téma rajta.. néha még az is van hogy a billentyűzárat nem tudom kinyitni csak ha lecsúsztatom a billentyűzetet..
ez a hibák és szeretném minél előbb orvosolni mindenképpen házilag nem viszem és nem küldöm sehova...
a legújabb szoftver van rajta.. most raktam rá megint aztán kapót 1 Hard resetet... a hiba sajnos még mindig megvan..
előre is köszönöm a segítségeteket remélem tudtok segíteni..
Üdv..
1ik napról a másikra elkezdett fagyogatni.. a kijelzőn a színek elváltoznak néha olyan mintha átváltana más témára.. de nem mert nincs is olyan színű téma rajta.. néha még az is van hogy a billentyűzárat nem tudom kinyitni csak ha lecsúsztatom a billentyűzetet..
ez a hibák és szeretném minél előbb orvosolni mindenképpen házilag nem viszem és nem küldöm sehova...

a legújabb szoftver van rajta.. most raktam rá megint aztán kapót 1 Hard resetet... a hiba sajnos még mindig megvan..
előre is köszönöm a segítségeteket remélem tudtok segíteni..
Üdv..
-
- Újonc
Hol tudom megnézni, hogy t-mobilos készülékhez melyik a legfirsseb szoftver?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Navifirm-el, letöltések között megtalálod. Egyébként 210.12.15.tomiqa írta:Hol tudom megnézni, hogy t-mobilos készülékhez melyik a legfirsseb szoftver?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Vagy ezen a linken.Damir írta:Navifirm-el, letöltések között megtalálod. Egyébként 210.12.15.tomiqa írta:Hol tudom megnézni, hogy t-mobilos készülékhez melyik a legfirsseb szoftver?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Hello topic! Van lehetőség a vaku lámpává alakítására? Kimondottan E75-ön. Ismerős kérdezi. Köszönöm!
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Elvileg ezzel.Kolondrum írta:Hello topic! Van lehetőség a vaku lámpává alakítására? Kimondottan E75-ön. Ismerős kérdezi. Köszönöm!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
próbálom frissíteni ovi suite-val, de mindig azt írja ki hogy megszakadt a kapcsolat a telefonnal, próbáltam több gépen több kábellel, de mindig ez van, mitől lehet?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Az okát nem tudom, viszont ajánlok más módot: viewtopic.php?f=64&t=40tomiqa írta:próbálom frissíteni ovi suite-val, de mindig azt írja ki hogy megszakadt a kapcsolat a telefonnal, próbáltam több gépen több kábellel, de mindig ez van, mitől lehet?
Csak ez teljesen pucolja a telót, így csinálj biztonsági mentést!