Nokia E7-00
- Csubakka456
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia E7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia E7-00
Sziasztok!
Most olvastam, hogy a Belle csak jövő évben fog kijönni hivatalosan.
Addig nincs meg valakinek az E7-es RC belléje? Vagy akármilyen belle ami megy E7-en?
Addig nincs meg valakinek az E7-es RC belléje? Vagy akármilyen belle ami megy E7-en?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szerintem még nincs, de ha valóban csak jövő év elején jön a hivatalos ( ami a nokia ídőszámitása szerint január1-től március 30-ig tart ) akkor lehet, hogy az E7-re is felbukkan egy RC változat,mint ahogyan a C7-re is előkerült Taylor jóvoltából!Basslovers írta:Sziasztok!
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Nem: Férfi
- Been thanked: 1 time
hello!Csubakka456 írta:Sziavadddalma írta:Arra lennék kíváncsi, hogy valaki, aki már hosszabb ideje használ e7-et tud-e róla mondani valamit, hogy milyen hosszútávon, mire érdemes figyelni, stb. (bármilyen információ jöhet).
Előre is köszönöm.
Qwertz maximálisan jól használható. Egyértelműen kiemelkedő más qwertz-s készülékekhez viszonyítva szerintem. A gombok elég távol vannak egymástól úgyhogy nem sok esély van rá, hogy mellényomjál. A felső sort kell egy kicsit szokni, mert közel van a képernyőhöz.
Nekem naponta kell tölteni, de abban benne van 1 óra net és rengeteg telefonálás. Hétvégén simán elmegy töltés nélkül nyilván akkor nincs nagyon használva.
Böngészője kicsit lassú és darabos a kétujjas nagyítás mondjuk egy iphone-hoz képest, ezért én Operát használok.
GPS számomra felér egy teljes értékűvel, nincs is más navim. Maps és a Garmin is akadásmentesen fut rajta. Nyilván autós-töltő kell hozzá ilyenkor.
Kamera elején nekem nagyon nem jött be, hogy fix fókuszos, de most már sokkal szebb képeket tudok vele csinálni. Gyakorlat kérdése ez is.
Nemsokára jön rá a Belle remélem.
Email és wifi kezelés abszolút pozitív.
Office és PDF fájlok közül mindegyiket meg tudod nyitni és szerkeszteni is.
Ha symbian és qwertz akkor csak az E7. De érdemes kipróbálni egy androidot és egy windows-t, hogy teljes képet kapj!
Üdv
Olvastam a véleményed..
N97-em van.. Le szeretném cserélni vagy n8, vagy e7 lesz a következő..
Mindkettőnek megvan az előnye, hátránya..
A kamera neked sem tetszett elsőre..
Szerinted az n97-em 5megás autofocuszos kamerájával felveszi a versenyt az e7 kamerája? Ha tud hasonló minőséget lehet ez mellett döntök..
- Csubakka456
- 2. szint
Szia! Itt találsz pár képet amit E7-el csináltak http://mobilarena.hu/tema/re_nokia_e7_e ... 1-450.html
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Been thanked: 1 time
köszi szépen..Csubakka456 írta:Szia! Itt találsz pár képet amit E7-el csináltak http://mobilarena.hu/tema/re_nokia_e7_e ... 1-450.html
Szerintem vállalható képek..
Nem jobb az n97es képe sem..
Megnyugodtam.. Most már csak rá kell szánni magam a vásárlásra..
Na meg a kamera ezt látva nem annyira döntő már..
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok
Azt szeretném kérni, hogy érvelnétek hogy az E hét miért és miben jobb mint az n8 ? 1 hónapja vacilálok, de nemtudok dönteni, láttam hogy az E7 be fele annyi ram van, ez a teljesítményén meglátszik?A kamera most nem mérvadó...
Azt szeretném kérni, hogy érvelnétek hogy az E hét miért és miben jobb mint az n8 ? 1 hónapja vacilálok, de nemtudok dönteni, láttam hogy az E7 be fele annyi ram van, ez a teljesítményén meglátszik?A kamera most nem mérvadó...
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
- Csubakka456
- 2. szint
Az E7 mellett szól a teljes QWERTZ és a nagyobb kijelzőRuff92 írta:Sziasztok
N8 mellett a jobb kamera és nagyobb támogatottság (pl Taylor féle Belle)
Nekem volt már, hogy nem volt elég a ram de az elég extrém helyzet volt. Meg volt nyitva email, böngésző, kamera, meg gps és az opera írta, hogy nincs elég memóriája.
Nekem QWERTZ-re volt szükségem ezért döntöttem az E7 mellett.
Javaslom, hogy valahol nyomogasd meg mindkettőt és utána dönts.
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Már annyit nyomogattam, ez a belle és a Taylor miért jobbak? vagy egyáltalán ezek milyen rendszerek, mivel tudnak többet, sajnos még mindig n82 őm van nagyon levagyok maradva
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
- Csubakka456
- 2. szint
A Belle a jelenlegi Symbian^3-as Operációs rendszer (ami a telefonon is van) legújabb frissítése. Ez csak elvileg jövő év elején fog kijönni hivatalosan, de Taylor nevű fórumozó már megszerezte előre és elérhetővé tette az N8-at használók számára. Természetesen Hackelt telefonra. De nyilván fog jönni rá hivatalos frissítés is csak idő kérdése.Ruff92 írta:Már annyit nyomogattam, ez a belle és a Taylor miért jobbak? vagy egyáltalán ezek milyen rendszerek, mivel tudnak többet, sajnos még mindig n82 őm van nagyon levagyok maradva