Na tegnap bevittem ide a helyi Nokiába. Kicserélték a hangszórót! A beszélgetésnél sokkal hangosabb és érthetőbb a másik fél! Egy kis búgás még mindik van de már jóval kisebb mint elötte! Ezzel már nem lehet semmit csinálni azt montda a szervízes!lizakd írta:Nem segítettpotter55 írta:Szerintem nem.lizakd írta:Normális az, hogyha világit a billentyűzet akkor sipoló hangot ad a hangszóró
Formázd le a telefont de előtte ments le amit kell és azzal ki tudod szűrni hogy szoftveres-e a gond. Ha utána se jó akkor valami hardveres problémája lehet.
Nokia E65
- lizakd
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S Plus
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E65
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6120c
Sziasztok,Pénteken vettem egy e65-öst használt mobilkereskedőtől, Szombat délután lefagyott,kikapcsoltam majd be és azóta csak annyit csinál,hogy bekapcs után bejön a Nokia felirat ez van egy darabig azután fehér kijelző van csak.Mit lehet tenni? Próbáltam a *+3+zöld gomb és bekapcs de akkor is csak ezt csinálja.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Igen, normális, pici, zizegő hangja van, igen magas.lizakd írta:Normális az, hogyha világit a billentyűzet akkor sipoló hangot ad a hangszóró
Már a 7650-es (az első kamerás mobil) is így csinálta.
SŐT!
A T28/29/39 is csinálta, a speciális billentyűzet-világítás miatt. Az E65-ben is ugyanolyan van.
De nem a hangszóró adja a hangot, maga a billentyűzetvilágítás teszi!
Próbáld ki, hogy odateszed a füledhez a billentyűzetet, míg világít. A billentyűzetnél tisztán hallod a sípolást, a hangszóró pedig csendben van.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Biztos, hogy jól csináltad?zsoleszpapa írta:Sziasztok,Pénteken vettem egy e65-öst használt mobilkereskedőtől, Szombat délután lefagyott,kikapcsoltam majd be és azóta csak annyit csinál,hogy bekapcs után bejön a Nokia felirat ez van egy darabig azután fehér kijelző van csak.Mit lehet tenni? Próbáltam a *+3+zöld gomb és bekapcs de akkor is csak ezt csinálja.
Nem értél hozzá más billentyűhöz de mind a 4-et nyomtad is egyszerre?
Szerintem próbálkozz még, mert ha ment a teló, akkor sikerülnie kell a HR-nek!!!
Jut eszembe, mi történt a telóval, amikor lefagyott? Mi futott rajta?
Mit telepítettél rá épp előtte?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 3120 classic
Heló! úgy néz ki lessz egy nokia e65-öm és azt szeretném kérdezni hogy van e a telohoz 3,5 jack átalakító? Ha van mi a neve?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
van. Létezik utángyártott is meg eredeti Nokia is. Utóbbinak AD-41 a neveFileman írta:Heló! úgy néz ki lessz egy nokia e65-öm és azt szeretném kérdezni hogy van e a telohoz 3,5 jack átalakító? Ha van mi a neve?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
Üdv!
Szoftverfrissítés közben lemerült a telóm. Tudom béna voltam...
Azóta se kép se hang. Próbáltam phoenix-el, de az se segített rajta. A szervizbe azt mondták, hogy 5000 Ft-ért megpróbálhatják újra éleszteni, de az se biztos siker...
Fehér képernyőig se jut el a teló... Valakinek volt már hasonló problémája? Használhat vagy volt akinek már használt a szervizes újratelepítés?
A választ előre is kösz!
Gyebi
Azóta se kép se hang. Próbáltam phoenix-el, de az se segített rajta. A szervizbe azt mondták, hogy 5000 Ft-ért megpróbálhatják újra éleszteni, de az se biztos siker...
Fehér képernyőig se jut el a teló... Valakinek volt már hasonló problémája? Használhat vagy volt akinek már használt a szervizes újratelepítés?
A választ előre is kösz!
Gyebi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Phoenix-el dead módban próbáltad?Gyebi írta:Üdv!
A választ előre is kösz!
Gyebi
Ha igen és akkor se jó, akkor szerintem Macika tag meg tudja neked csinálni lehet, hogy olcsóbban. Kérdezd meg tőle privátban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E65
Sziasztok,
bújtam a netet, de nem találtam megoldást.
A naptárjegyzetekkel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e vmi billentyűkombináció arra, hogy késznek belölje a feladatot. Gondolok arra, hogy ráállok és mondjuk 5-ös gomb. Csak mert sokkal egyszerűbb lenne, mint opciók -> késznek jelöl. hiába, a lustaság...
bújtam a netet, de nem találtam megoldást.
A naptárjegyzetekkel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e vmi billentyűkombináció arra, hogy késznek belölje a feladatot. Gondolok arra, hogy ráállok és mondjuk 5-ös gomb. Csak mert sokkal egyszerűbb lenne, mint opciók -> késznek jelöl. hiába, a lustaság...