Nokia E52
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Igen erre. Szignóztam de mindezek ellenére megállt a telepítés, vmi hozzáférés miatt panaszkodott.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Az a lényeg akkor hogy a másik működik!Toniobrian írta:Igen erre. Szignóztam de mindezek ellenére megállt a telepítés, vmi hozzáférés miatt panaszkodott.

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
Sziasztok!
Az én E52-esem két nap után úgy behalt hogy kicserélték egy újra mert beszélgetés közben kikapcsolt, és újraindult.
Ami most van az is lefagyott már kétszer, egyszer netezés közben egyszer pedig fényképezés közben.
Nekem eddig csalódás a telefon!!!!
Elötte N95-ösöm volt azzal semmi bajom nem volt, csak annyi hogy az akksija nem volt valami tartós. (max 2nap)
Autófókusz az nagyon hiányzik, egyébként nem rossz a teló.
Viszont lenne egy kérdésem ha valaki tud segíteni, megköszönném.
Sajnos néma üzemmódban is van fényképezőgép, és kamera hang, ami pl: az N95-ön nem volt.
hogy lehetne ezeket a hangokat kitörölni, hogy ne legyen hang fényképezésnél????????
Aki tud tippet adni az üzenjen a ____hoki74@freemail.hu email címre.
Köszi előre is.
Üdv mindenkinek!!!!
Az én E52-esem két nap után úgy behalt hogy kicserélték egy újra mert beszélgetés közben kikapcsolt, és újraindult.
Ami most van az is lefagyott már kétszer, egyszer netezés közben egyszer pedig fényképezés közben.
Elötte N95-ösöm volt azzal semmi bajom nem volt, csak annyi hogy az akksija nem volt valami tartós. (max 2nap)
Sajnos néma üzemmódban is van fényképezőgép, és kamera hang, ami pl: az N95-ön nem volt.
hogy lehetne ezeket a hangokat kitörölni, hogy ne legyen hang fényképezésnél????????
Köszi előre is.
Üdv mindenkinek!!!!
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
hoki74 írta:Sziasztok!
Köszi előre is.
Üdv mindenkinek!!!!
Tessék

A működéséről annyit tudok ami a readmeben van...

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- Toniobrian
- 3. szint
Szia!Pegi írta:Sziasztok.
Kis segítségre volna szükségem, mert ez az első symbianos telóm.
Az N-Gage játékok nevű mappában (a gyári mem. kártyán) ha megnyitom valamelyik játékot, a köv. hibaüzenetet írja ki: „Memória megtelt. Zárjon be néhány alkalmazást, és próbálja újra”. (Nem fut semmilyen alkalmazás, csak a fájlkezelő.) Vajon mi lehet a hibám?
A másik: A gyári mem. kártyán lévő témákat mikor alkalmazom, lefagy a telefon, majd csak akkukivétel, majd kb. 5 perc pihentetés után lehet csak elindítani. Hibaüzenet: „végzetes hiba történt, forduljon a márkaszervizhez” (újraindítást követően eltűntek a témák, ami megmaradt arra meg azt írja, hogy hibás téma)
Most felraktam az egész gyári kártya tartalmát egy másik (2GB-s) kártyára, ezen viszont úgy veszem észre, lassabb lett a teló.
A témafájlokat nem merem átrakni a telefon memóriájába, mert a szervizben azt mondták, hogy nem egészséges abba a mappába kotorászni.
Még egy kérdés: Nektek is vibrál a kijelző? Üres képernyőn veszem észre, mikor viszonylag sötétebb helyiségben vagyok.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Mivel a készülék még nekem is új, ezért csak 'megpróbálok' segíteni. Telefon memóriába nyugodtan msol6sz bármit, azért van, ha ezt mondták a szervízben akkor tehetnek egy szivességet. Nekem a kijelzőm 1általán nem vibrál, sztem ez lehet harware-es és software-es probléma is. Fagyások meg amt írtál az inkább soft-os gondra utal. Viszont lenne egy kérdésem. Szolgáltatós készülék?
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Ebből nem derül ki, hogy agyontelepítgetted-e a telót mindenféle kétes eredetű programmal, illetve hogy hackelgettél-e?!Toniobrian írta:Szia!Pegi írta:Sziasztok.
Kis segítségre volna szükségem, mert ez az első symbianos telóm.
Az N-Gage játékok nevű mappában (a gyári mem. kártyán) ha megnyitom valamelyik játékot, a köv. hibaüzenetet írja ki: „Memória megtelt. Zárjon be néhány alkalmazást, és próbálja újra”. (Nem fut semmilyen alkalmazás, csak a fájlkezelő.) Vajon mi lehet a hibám?
A másik: A gyári mem. kártyán lévő témákat mikor alkalmazom, lefagy a telefon, majd csak akkukivétel, majd kb. 5 perc pihentetés után lehet csak elindítani. Hibaüzenet: „végzetes hiba történt, forduljon a márkaszervizhez” (újraindítást követően eltűntek a témák, ami megmaradt arra meg azt írja, hogy hibás téma)
Most felraktam az egész gyári kártya tartalmát egy másik (2GB-s) kártyára, ezen viszont úgy veszem észre, lassabb lett a teló.
A témafájlokat nem merem átrakni a telefon memóriájába, mert a szervizben azt mondták, hogy nem egészséges abba a mappába kotorászni.
Még egy kérdés: Nektek is vibrál a kijelző? Üres képernyőn veszem észre, mikor viszonylag sötétebb helyiségben vagyok.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Mivel a készülék még nekem is új, ezért csak 'megpróbálok' segíteni. Telefon memóriába nyugodtan msol6sz bármit, azért van, ha ezt mondták a szervízben akkor tehetnek egy szivességet. Nekem a kijelzőm 1általán nem vibrál, sztem ez lehet harware-es és software-es probléma is. Fagyások meg amt írtál az inkább soft-os gondra utal. Viszont lenne egy kérdésem. Szolgáltatós készülék?
Tegyük fel hogy nem. Akkoris én azt javaslom, hogy csinálj egy hardreset-et (zöld+3+*), és hangold újra a telót. Lehetőleg ne teljes mentést töltsél rá vissza, csak mondjuk külön a telefonkönyvet és sms-eket. Hagyd ki a specifikus mentés visszatöltését, beállításokat, stb. Ezek nem segítenek, ha hibás a teló, csak ha egyébként hibátlan lenne, de valami összekutyulhatta a dolgokat!
Nekem az első készülék néhány órát bírt, majd "Phone startup failed, please contact retailer!" üzenettel küldött melegebb éghajlatra, de nálam a reset sem segített, bekapcsolni sem lehetett többé. Cserélték a telót, és azóta minden rendben. Kisebb fagyások már voltak, de nem jellemző, és különben is amennyit használom, ez megbocsátható.
A memóriahiányt nem pótolhatod nagyobb micro-sd-vel, mert nem arra a memóriára panaszkodik.
A gyári témákat töröld a kártyáról. Szerintem ne másolgass, sokkal egyszerűbb google-n rákeresni "original e52 theme"-re, és .sis-ből visszatölteni (csak ekkor a teló memóriáját válaszd). Ez azért is jobb, mert ha később kiveszed vmiért a kártyát, nem kezdi el átállítgatni a témádat.
Én is 2GB-os kártyát használok, nem vettem észre, hogy ezzel lassabb lenne, de nem is hasonlítgattam. Nézd meg a kártya sebességét.
A kijelző nálam nem vibrál, legalábbis eddig nem tűnt fel.
Szóval javaslom, csinálj egy teljes újraindítást hardresettel, és fuss neki újra a telefon felfedezésének, testreszabásának (de ne töltsd vissza a régi beállításokat). Ha ez így nem segít, akkor gyanítom, belenyúltál egy hibás darabba, irány a szerviz...
Sok sikert!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e51
Üdv az E-52-eknek!!! Én is lecseréltem az E-51-es mobilomat E-52-re (T-MOBILE)), és nem bántam meg.
SEGÍTSÉGET - a bénaságom miatt - ahhoz kérnék, hogy az alapból a memóriakártyán elhelyezett - és általam "eltüntetett" WIRELESS PRESENTER és ADVANCED COMMUNICATION MANEGER programokhoz miként, vagy hol tudnék újból hozzájutni?
A segítséget előre is köszönöm.
SEGÍTSÉGET - a bénaságom miatt - ahhoz kérnék, hogy az alapból a memóriakártyán elhelyezett - és általam "eltüntetett" WIRELESS PRESENTER és ADVANCED COMMUNICATION MANEGER programokhoz miként, vagy hol tudnék újból hozzájutni?
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Letöltés! > OVI Storebaro73 írta:Üdv az E-52-eknek!!! Én is lecseréltem az E-51-es mobilomat E-52-re (T-MOBILE)), és nem bántam meg.
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Köszönöm a segítő szándékot. :-)Toniobrian írta:
Szia!
A kérdésedre válaszolva: Igen szolgáltatós. Pannonos.