Nokia E6-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Noka E6-00
Sziasztok!
Van még élet ezen az oldalon? Most készülök venni egy E6-ost (lecserélve a jó öreg E71-esem) és lenne majd pár kérdésem. De azért előbb végigolvasom itt amiket már írtatok. Csak így elöljáróban annyi, hogy tényleg jó kis teló ez, még mindig megéri venni? A qwerty-vel tökéletesen elégedett vagyok, a net és egyéb funkciók gyorsabb használatához lenne jó az érintő képernyő... gondolom.
Köszi a válaszokat előre is!
Van még élet ezen az oldalon? Most készülök venni egy E6-ost (lecserélve a jó öreg E71-esem) és lenne majd pár kérdésem. De azért előbb végigolvasom itt amiket már írtatok. Csak így elöljáróban annyi, hogy tényleg jó kis teló ez, még mindig megéri venni? A qwerty-vel tökéletesen elégedett vagyok, a net és egyéb funkciók gyorsabb használatához lenne jó az érintő képernyő... gondolom.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ezzel a problémával én is küzdöttem, de feladtam a harcot. Sajnos semmilyen megoldás nincs.....cml írta:Hogyan lehet az Annán megcsinálni, hogy a weboldalakon lévő videók lejátszásához ugyanúgy csoport APN legyen hozzárendelve, mint ahogy a sima kapcsolathoz?
Utóbbinál megadom, hogy internet, és akkor sorrendbe veszi az elérhető wifiket, majd végül a mobilnetet. Viszont a videónál ez ugyanúgy kimaradt, mint az elődöknél, mert a médiastreamre csak egyedi APN-t enged beállítani alapértelmezettnek. Erre voltak kiegészítő progik, amik pl. E52-n jól mentek, mint a Birdstep smartconnect, vagy a Handywi, amikkel szintén lehetett APN csoportokat létrehozni és be lehetett állítani a streamhez. De Annán ezek a progik sajnos nem mennek, feltelepülnek, de nem lehet rajtuk keresztül kapcsolódni, ill. a Handywi csak a wifire hajlandó. Van valami megoldás?
- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Attól függ, mennyiért veszed. Arra vigyázz, hogy nehogy utángyártott házzal vegyed, meg ebből úgy hallottam, volt kínai verzió is. Amúgy jó teló, mondjuk böngészésre nem tudom, mennyire felel meg a kijelző, de elmegy rajta. Engem pont bosszant az érintőképernyő, mert ha előveszem, szeretem rögtön látni az órát, mint kijelzővédőt (ezen gombot kell nyomni hozzá), ill. ha csörög és kiveszem a tokból, szeretem rögtön tudni, ki hív. Itt picit várni kell, hogy megjöjjön a kép. De minden érintőképernyős ilyen. Szerintem ehhez a kijelzőhöz jobban passzol az Anna rendszer, mint a Belle, de ez a magánvéleményem. Összességében jó kis teló, meg lehet szokni.kovilaca8 írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E6-00
Köszi a választ! Nem akarom elkapkodni, az biztos. Van még a családban N8-as,(azon is Belle fut) na van is vele bosszúság... Például az érdekelne, ha nem akarom érintővel használni a telót (épp csak a zsebemben pihen, vagy van, h pár napig nem is neteznék rajta), akkor ki lehet-e kapcs. a funkciót, mivel úgy tudom a bill.-el is lehet minden alapot használni. Mert pl. telefonálás közben nem akarnék elnyomni ezt-azt az arcommal, fülemmel, stb.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Tudtommal nem lehet kikapcsolni. Legalábbis saját menüből nem, és nem is tudok ilyet lehetővé tevő "3rd party" progiról sem. Természetesen van közelítésérzékelője, azaz zsebre rakva, vagy archoz téve elsötétíti a kijelzőt, és elvileg nem is érzékel rajta. Ennek ellenére nekem már többször sikerült megérintenem a mikrofonnémítást, főleg ha nagy ritkán a vállamhoz szorítottam és úgy tartottam kéz nélkül. Nyilván ebben a pózban a közelítésérzékelője kellően távol került a pofázmányomtól.
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok!Keresek Nokia E6 (fekete) billentyűzár/feloldó gombot!Lehet ilyet kapni vagy esetleg van valakinek elfekvőben?
- hohand
- 1. szint
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni, hogy melyik firmware fájlt kell letölteni Phoenix-es "frissítéshez"?
A www.mrcrab.net oldalon találtam az E6-omhoz megfelelőt, de nem tudom melyik .fpsx-et szedjem le!Van ami 190Mb, van 140Mb-os, 30Kb... Ezt néztem ki magamnak: http://www.mrcrab.net/Nokia-Product-Cod ... de=059G0X3
Köszi a segítséget!
A www.mrcrab.net oldalon találtam az E6-omhoz megfelelőt, de nem tudom melyik .fpsx-et szedjem le!Van ami 190Mb, van 140Mb-os, 30Kb... Ezt néztem ki magamnak: http://www.mrcrab.net/Nokia-Product-Cod ... de=059G0X3
Köszi a segítséget!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. Szoftverfrisités phoenixel topic elsö oldal 2. Phoenix Image File Download phönix letölti neked a szükséges fájlokat a productkod alapján.
059G0X3
059G0X3
Skyp: kukuc-
- hohand
- 1. szint
Hello! Letöltöttem a legújabb Phoenix-et, kikapcsoltam a vírusirtót, rendszergazdaként futtattam... de nincs ilyen menüpontom a Tools-ban! Látja a telót (scan product...), de nincs ilyen lehetőségem!