Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: potter55 »

bajintka írta:Hello!

E71 előlapját hogyan tudom leszedni? Esetleg valami szétszerelési videót tud valaki?
Itt egy videó hogy hogyan kell.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Mikeanonime
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Mikeanonime »

A kérdésem annyi lenne, hogy a kijelzőmnek megfelelően akartam képet berakni háttérnek. Viszont alul, és felül nem tölti ki a kijelzőt egy-egy csíkban. Úgy hallottam erre van valami symbianos megoldás, hogy a képet széttolja az egész kijelzőn! Előre is köszönöm a segítséget!
potter55
Moderátor
Moderátor

Mikeanonime írta:A kérdésem annyi lenne, hogy a kijelzőmnek megfelelően akartam képet berakni háttérnek. Viszont alul, és felül nem tölti ki a kijelzőt egy-egy csíkban. Úgy hallottam erre van valami symbianos megoldás, hogy a képet széttolja az egész kijelzőn! Előre is köszönöm a segítséget!
Ez a program az: Free Fullscreen Wallpaper.
És van egy ilyen is talán ez is tudja, MyThemes-
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

moe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: moe »

kezd elegem lenni a 210-es szoftverből.. a kétnapos ugrálás, meg az hogy időnként csak úgy szétkapcsol telefonálás közben.. nagyon jó ez a telefon, de a szoftveresen azért elég buta dolgokat csinál.. azt várná az ember, hogy ennyi pénzért, meg egy üzleti telefonnál fő a stabilitás, ahhoz képest.. grr.. ritkán csinálja ezeket de akkor is zavaró.. ott motoszkál a tudat, hogy bármikor..

A kérdésem tehát minden 300-as szoftvert (vagy annál jobbat) használó tulajnak szólna: a 300-as szoftver (vagy nem tudom mi van most éppen) is csinál ilyeneket, (és igazából nincs értelme átváltani rá) vagy az már jobb ennél?
előre is kösz..
azért én nagyon szeretem a telefonomat, cask ez a pár bosszantó dolog..
,,ez egy ilyen viszonylag kegyetlen világ..!,,
tomtrial
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tomtrial »

Bevallom őszintén nekem az előző 200-as sorszámű szoftverrel sem volt smemi bajom, a 300-as szoft úgy tudom csak a telefon kamerájának javítására jött ki, ami észre is vehető ...

Szerintem nálad valami már gond lesz, de azért egy próbát megér ... előtte mindenféleképpen ments le minden adatot a telcsiből mert a szoft frissítése a teló memóriájából mindent töröl ...
2007ath
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: 2007ath »

moe írta:kezd elegem lenni a 210-es szoftverből.. a kétnapos ugrálás, meg az hogy időnként csak úgy szétkapcsol telefonálás közben.. nagyon jó ez a telefon, de a szoftveresen azért elég buta dolgokat csinál.. azt várná az ember, hogy ennyi pénzért, meg egy üzleti telefonnál fő a stabilitás, ahhoz képest.. grr.. ritkán csinálja ezeket de akkor is zavaró.. ott motoszkál a tudat, hogy bármikor..

A kérdésem tehát minden 300-as szoftvert (vagy annál jobbat) használó tulajnak szólna: a 300-as szoftver (vagy nem tudom mi van most éppen) is csinál ilyeneket, (és igazából nincs értelme átváltani rá) vagy az már jobb ennél?
előre is kösz..
azért én nagyon szeretem a telefonomat, cask ez a pár bosszantó dolog..
A 300-as szoft a legújabb. Ebben már minden hibát kijavítottak, többek között - ami engem is halálra idegesített - a 2 napos dátum ugrálást. Nekem semmi bajom a legújabb firmware-rel.

Ebben viszont - állítólag - olyan hiba jelent meg, hogy a mikrofon csak a hívás felvételétől kb. 1-2 másodperc után kezd élni. Ha ez valóban így van, ez annyira nem zavaró, hogy nekem pl. fel se nagyon tűnik.

Én egyértelműen ajánlom a firmware frissítést.

Szerk: A telefonálás közbeni szétkapcsolás szerintem nem firmware hiba. Én inkább arra tippelek - bár az enyém nem csinálja -, hogy akkor szakad meg, amikor a 3G és a GSM hálózat között próbál váltani, mivel a 3G-s térerőt túl kicsinek érzi azon a helyen. Azt ajánlom, ha nem használod a 3G-t, akkor a hálózatválasztást automatikusról állítsd át fix GSM-re. Ez még az akku (készenléti) időre is jótékony hatással lesz.
Mikeanonime
Újonc
Újonc

Nézegettem a symbianos alkalmazások listáját. Én olyan programot keresnék amivel fényképek készítésekor különféle ábrákba lehet belefényképezni embereket. Sony Ericsson telefonokban volt ilyen funkció fényképezéskor, pl. majom feje, börtönrács, borosüveg, plakát, televizíó.
Előre is köszönöm a segítséget!
potter55
Moderátor
Moderátor

Mikeanonime írta:Nézegettem a symbianos alkalmazások listáját. Én olyan programot keresnék amivel fényképek készítésekor különféle ábrákba lehet belefényképezni embereket. Sony Ericsson telefonokban volt ilyen funkció fényképezéskor, pl. majom feje, börtönrács, borosüveg, plakát, televizíó.
Előre is köszönöm a segítséget!
Lehet olyan nem lesz csak olyan ami a kész képre rakja oda a keretet pl. ezek: Magic Frame, PhotoFun.

Mikeanonime
Újonc
Újonc

Nokia E71-re szeretnék egy ilyen vagy ehez hasonló programot. Advanced Device Locks. Elsősorban galléria, sms üzenetek, névjegyzéket, vagy megadott programokat ha letudnék védeni jelszóval az jó lenne. Minden egyes hozzáféréskor, megnyitás előtt a megfelelő jelszót beírva.
Vélemények, tapasztalatok, más program ajánlat érdekelne.
potter55
Moderátor
Moderátor

Mikeanonime írta:Nokia E71-re szeretnék egy ilyen vagy ehez hasonló programot. Advanced Device Locks. Elsősorban galléria, sms üzenetek, névjegyzéket, vagy megadott programokat ha letudnék védeni jelszóval az jó lenne. Minden egyes hozzáféréskor, megnyitás előtt a megfelelő jelszót beírva.
Vélemények, tapasztalatok, más program ajánlat érdekelne.
Akkor szerintem ez kell neked.

Válasz küldése

Vissza: “E-széria”