Nokia E6-00
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Re: Noka E6-00
Phoenix-szel flash-elj fel egy magyar nyelvű szoftvert (verziója azonban ugyanakkora, vagy nagyobb legyen!) rá. A Navifirm-ből még talán letölthető.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Van nálam egy ilyen teló, Olaszországból származik. A dobozán a Vodafone IT felirat van, de állítólag független. A dobozon és a készülék matricáján található IMEI egyezik a kódra lekérhetővel. Viszont csak T-Mobile kártyával megy, a másik kettőre "SIM kártya reg. sikertelen" hibaüzit ad. Mintha lopott lenne, vagy elfelejtették a számlát fizetni utána. Hol tudok ennek utánanézni?
Na megvan, hűségszerződéses a teló, küldöm vissza.
Na megvan, hűségszerződéses a teló, küldöm vissza.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv Olyan problémával küzdök,hogy egy Nokia e6-ost használok,és nem tudja elmenteni a telefonszámokat a sim-re és ami már rajta van azokat meg nem látja megfelelően,így nem írja ki hogy ki hív hiába van meg a száma(azt írja hogy sim hiba)
kérjek egy újat a szolgáltatótól?
kérjek egy újat a szolgáltatótól?
-
- Újonc
- Készüléktípus: e6
Sziasztok,
Phoenix-el frissítettem az E6-os Nokiámat (Nokia E6-00 v111.140.58-re) mert elment a magyar nyelv, azóta nem kapcsol be, csak fehéren világít. Tud valaki segíteni, vagy szervíz?
Köszönöm
Phoenix-el frissítettem az E6-os Nokiámat (Nokia E6-00 v111.140.58-re) mert elment a magyar nyelv, azóta nem kapcsol be, csak fehéren világít. Tud valaki segíteni, vagy szervíz?
Köszönöm
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Próbáltad újra tenni, "halott" módban?Jegyzőkrém írta:Sziasztok,
Köszönöm
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
Szia, igen megcsináltam vagy 5 x, de semmi. Először amikor csináltam, a windows valamiért frissítés közben kidobta a telefont, akkor ugye behalt, dead módban pedig simán felmet rá a szoft.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Akkor keresd meg az oldalon Macikát, és vele vedd fel a kapcsolatot.Jegyzőkrém írta:Szia, igen megcsináltam vagy 5 x, de semmi. Először amikor csináltam, a windows valamiért frissítés közben kidobta a telefont, akkor ugye behalt, dead módban pedig simán felmet rá a szoft.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
Köszi a segítséget.laci64 írta:Akkor keresd meg az oldalon Macikát, és vele vedd fel a kapcsolatot.Jegyzőkrém írta:Szia, igen megcsináltam vagy 5 x, de semmi. Először amikor csináltam, a windows valamiért frissítés közben kidobta a telefont, akkor ugye behalt, dead módban pedig simán felmet rá a szoft.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Hogyan lehet az Annán megcsinálni, hogy a weboldalakon lévő videók lejátszásához ugyanúgy csoport APN legyen hozzárendelve, mint ahogy a sima kapcsolathoz?
Utóbbinál megadom, hogy internet, és akkor sorrendbe veszi az elérhető wifiket, majd végül a mobilnetet. Viszont a videónál ez ugyanúgy kimaradt, mint az elődöknél, mert a médiastreamre csak egyedi APN-t enged beállítani alapértelmezettnek. Erre voltak kiegészítő progik, amik pl. E52-n jól mentek, mint a Birdstep smartconnect, vagy a Handywi, amikkel szintén lehetett APN csoportokat létrehozni és be lehetett állítani a streamhez. De Annán ezek a progik sajnos nem mennek, feltelepülnek, de nem lehet rajtuk keresztül kapcsolódni, ill. a Handywi csak a wifire hajlandó. Van valami megoldás?
Utóbbinál megadom, hogy internet, és akkor sorrendbe veszi az elérhető wifiket, majd végül a mobilnetet. Viszont a videónál ez ugyanúgy kimaradt, mint az elődöknél, mert a médiastreamre csak egyedi APN-t enged beállítani alapértelmezettnek. Erre voltak kiegészítő progik, amik pl. E52-n jól mentek, mint a Birdstep smartconnect, vagy a Handywi, amikkel szintén lehetett APN csoportokat létrehozni és be lehetett állítani a streamhez. De Annán ezek a progik sajnos nem mennek, feltelepülnek, de nem lehet rajtuk keresztül kapcsolódni, ill. a Handywi csak a wifire hajlandó. Van valami megoldás?