Nokia E75
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E75
Sziasztok!
Nem lehet valahogy megoldani, h. erre a telefonra is ingyenesek legyen a térképek? köszi
Nem lehet valahogy megoldani, h. erre a telefonra is ingyenesek legyen a térképek? köszi
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!tomiqa írta:Sziasztok!
Aláírásomban van megoldás rá

-
- Újonc
Sziasztok!
MP4 et szépen lejátsza, de ha beállítom csengőhangnak akkor valami miatt a NOKIA TUNE nevezetű csengőhangon csöng!! Mi lehet a baj?? Előre is köszi
MP4 et szépen lejátsza, de ha beállítom csengőhangnak akkor valami miatt a NOKIA TUNE nevezetű csengőhangon csöng!! Mi lehet a baj?? Előre is köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az nem videofájl? Mert szerintem alapból nem lehet videócsengőhangot berakni csengőhangnak.r3spct írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Sziasztok!
E75 nek mi a biztonsági kódja? És legyetek szívesek írjátok le hogy tudok kitörölni mindeféle T-MOBILOS wap meg internet ezsközöket, mert egészen véletlenül csináltam magamnak 50 mega forgalmat
:(:(, az kb mennyi lové lehet ?
E75 nek mi a biztonsági kódja? És legyetek szívesek írjátok le hogy tudok kitörölni mindeféle T-MOBILOS wap meg internet ezsközöket, mert egészen véletlenül csináltam magamnak 50 mega forgalmat

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Hellór3spct írta:Sziasztok!
E75 nek mi a biztonsági kódja? És legyetek szívesek írjátok le hogy tudok kitörölni mindeféle T-MOBILOS wap meg internet ezsközöket, mert egészen véletlenül csináltam magamnak 50 mega forgalmat:(:(, az kb mennyi lové lehet ?
Az alap biztonsági kód 12345.
A hozzáférési pontokat az eszközök>beállítások>csatlakozás pontban tudod törölni.
Ha semmilyen net előfizetésed sincs akkor az 50 mega elég sokba fog kerülni. Nézd meg a T-mobile honlapján. Nem tudom most hogy van de régebben úgy 6-8Ft/10KB volt az ára. Ez megánként 6-800Ft.
-
- Újonc
MrAngelo írta:Hellór3spct írta:Sziasztok!
E75 nek mi a biztonsági kódja? És legyetek szívesek írjátok le hogy tudok kitörölni mindeféle T-MOBILOS wap meg internet ezsközöket, mert egészen véletlenül csináltam magamnak 50 mega forgalmat:(:(, az kb mennyi lové lehet ?
Az alap biztonsági kód 12345.
A hozzáférési pontokat az eszközök>beállítások>csatlakozás pontban tudod törölni.
Ha semmilyen net előfizetésed sincs akkor az 50 mega elég sokba fog kerülni. Nézd meg a T-mobile honlapján. Nem tudom most hogy van de régebben úgy 6-8Ft/10KB volt az ára. Ez megánként 6-800Ft.
Sikerült, kitöröltem! Nagyon szépen köszönöm, ha 800 forinttal számolom az 37600 ft!! Jol kibasztam magammal..

- Ritka90
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-00
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Formáztam a telefonomat,mert mikor kiléptem a wifiről mindig rendszerhibát írt ki. De most formázás után is ugyan ezt írja nekem ki. Mit lehetne tenni?
Szeretném eladni a telefont,de nem szeretném ha a köv tulaj így kapná meg a telefont,
köszike
Egy kis segítségre lenne szükségem. Formáztam a telefonomat,mert mikor kiléptem a wifiről mindig rendszerhibát írt ki. De most formázás után is ugyan ezt írja nekem ki. Mit lehetne tenni?
Szeretném eladni a telefont,de nem szeretném ha a köv tulaj így kapná meg a telefont,
köszike