Nokia E65
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e65
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E65
Igen a zenetár frissítésre sem frissíti a zenetárat amikor meg frissítem utána meg eltűnik belőle minden zene de ha újra megnyitom a zenetárat már a zénk ott lesznek de nem frissítva...
A frissítést már próbáltam a Nokia software updater-el viszont azt írja hogy a legfisseb a szoftverja , pedig csak 3mas veriója van rajta a telon
A frissítést már próbáltam a Nokia software updater-el viszont azt írja hogy a legfisseb a szoftverja , pedig csak 3mas veriója van rajta a telon
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e65
Hello! Kellemes és békés ünnepeket kívánok minden fórumozónak! Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg a telefon makaddres(nem tudom pontosan ,hogy kell leírni) címét
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
WLAN/MAC cím: *#62209526# link.Danny írta:Hello! Kellemes és békés ünnepeket kívánok minden fórumozónak! Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg a telefon makaddres(nem tudom pontosan ,hogy kell leírni) címét
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
BUÉK! Segítségre lenne szükségem. WLAN működési gondjaim vannak.
Alap esetben a telefon látja a WIFI-t. Ha csatlakozni szeretnék, rendre kéri a ruter jelszavát. Ha megadom onnantól nem látja a hálózatot, akkor sem, ha frissítek. Mi lehet a gond? A hálózat biztonsági szintjén és hozzáférésén, semmikép nem akarok módosítani. Néhány adat, hátha az segít:
LAN: mode: 802.11g ; ssid: meg van
SECURITY: mode: WPA/WPA2 (PSK) ; Encryption Technique: TKIP+AES ; Pre-shared Key (PSK): az is meg van
Előre is köszönöm...
Alap esetben a telefon látja a WIFI-t. Ha csatlakozni szeretnék, rendre kéri a ruter jelszavát. Ha megadom onnantól nem látja a hálózatot, akkor sem, ha frissítek. Mi lehet a gond? A hálózat biztonsági szintjén és hozzáférésén, semmikép nem akarok módosítani. Néhány adat, hátha az segít:
LAN: mode: 802.11g ; ssid: meg van
SECURITY: mode: WPA/WPA2 (PSK) ; Encryption Technique: TKIP+AES ; Pre-shared Key (PSK): az is meg van
Előre is köszönöm...
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650 pannon
Helo
Úgy néz ki, hozzájutok egy ilyen telefonhoz. Lenne pár kérdésem: az akksija meddig bírja? Zenehallgatásra mennyire jó? (rendeltem hozzá pop-3,5-ös átalakítót, szóval a fülese jó lesz, de hogy hogy szól?) Mi szokott rajta a leghamarabb meghibásodni? Használtan veszem, már gari sincs rá, de most volt nagyszervízes, szóval vacsi újnak számít. Majd egy szoftverfrissítést ráengedek, ha nem a legújabb lenne rajta. Szóval szériahibákra, az akksi teljesítményére és a zenei tulajdonságaira vagyok kíváncsi.
Ja igen és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Csak a 9,1-es symbian alkalmazások mennek rajta? A 9.2 esetleg 9.3-asok esélytelenek?
Úgy néz ki, hozzájutok egy ilyen telefonhoz. Lenne pár kérdésem: az akksija meddig bírja? Zenehallgatásra mennyire jó? (rendeltem hozzá pop-3,5-ös átalakítót, szóval a fülese jó lesz, de hogy hogy szól?) Mi szokott rajta a leghamarabb meghibásodni? Használtan veszem, már gari sincs rá, de most volt nagyszervízes, szóval vacsi újnak számít. Majd egy szoftverfrissítést ráengedek, ha nem a legújabb lenne rajta. Szóval szériahibákra, az akksi teljesítményére és a zenei tulajdonságaira vagyok kíváncsi.
Ja igen és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Csak a 9,1-es symbian alkalmazások mennek rajta? A 9.2 esetleg 9.3-asok esélytelenek?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!gravehun írta:Helo
Nem tudok mindenre választ, de legalább ez is valami
Szériahiba az alsó bill világításának a megszűnése, illetve a házon lévő gumiréteg szerű valami kopása.
Az alkalmazások közül majdnem az összes megy rajta, természetesen aminek van külön 9.1, 9.2, 9.3 verziója, ott a 9.1-et kell neked választani.
-
- Újonc
A billvilágítás miatt volt szervízben, az meg lett javítva. Szóval most elvileg hibátlan a telefon. Az alkalmazások jó hír. Még a hangzás és az akksi kérdéses. Egyékbént egy samsung s5230-at akarok lecserélni e65-re, egy MEGBÍZHATÓ, wifis telefon kell. Zenehallgatás, kevés wifi, játékok és doc megnyitásra kell csak. Erre úgy láttam elég jó választás az e65.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Egy teljesen megbízható telefon, bár nem a leggyorsabb sajna, ehhez hozzá kell szokni. Szoftvert frissítéssel úgy vagyok, hogy amíg minden hibátlanul megy addig én nem töröm magam. (Egyszer kellett csak újrarakni az aktuális szoftvert mert nem működött videó és hívás közben az oldalsó hangerőgomb, NSU nálam szóba sem jött) Akksi idő az már jobb kérdés, én keveset telefonáló révén 4-5 napig elvagyok vele, kevés wifi meg alkalmazással. Szerintem 2-3 napot el kell mennie közepes használattal. Ja és nem kopik a hátlap, 1 éve megvan és semmi, faternak 2 éve van övé is tökéletes. Alul az utolsó gombsor alatti fém rész az a slide összecsukásnál néha össze-össze ér így megkarcolja azt, hiába vigyázom rá és a slide mechanika is nyomot hagy a gombok mellett 2 oldalt a sok ki/becsukás miatt, de még mindig pontosan helyzetben tartja a kijelzőt mindkettőnknek. (igaz fateré már kicsit rosszabb kicsusztatásnál a kopás miatt de a véghelyzetekben tökéletesen zár) Minőségre 10es.gravehun írta:A billvilágítás miatt volt szervízben, az meg lett javítva. Szóval most elvileg hibátlan a telefon. Az alkalmazások jó hír. Még a hangzás és az akksi kérdéses. Egyékbént egy samsung s5230-at akarok lecserélni e65-re, egy MEGBÍZHATÓ, wifis telefon kell. Zenehallgatás, kevés wifi, játékok és doc megnyitásra kell csak. Erre úgy láttam elég jó választás az e65.
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
Köszi a válaszokat, akkor belefogok, remélem nem fogok csalódni az e65-ben. Még annyi, hogy hosszú távra tervezek...a külső borítás mennyire strapás? A nyitó mechanika (azt leszámítva, hogy egy kicsit lötyög) nem adja meg magát?
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Slide mechanika + külső borítás ha vigyázol rá simán ki fog szolgálni jópár évig. Az enyémnek kijelző normálisának irányában kitolva 1 évesen van kb 0,5mm holtjátéka középen ha a navigmbot nyomom, viszont fateré még 2 évesen is stabil ebben az irányban. (igaz én többet nyomkodom). A borítás ha nem vigyázol a bőr utánzat külső része kopik le és a körülötte lévő barna részek fakulnak. Fater dobta már el szegényt jó erősen de csak egy kisebb horpadás maradt a tetejét védő fémen illetve lesértette a "krómot" a navigálógomb körül. Tokban hordást meg fogja hálálni sok évig szerintem.gravehun írta:Köszi a válaszokat, akkor belefogok, remélem nem fogok csalódni az e65-ben. Még annyi, hogy hosszú távra tervezek...a külső borítás mennyire strapás? A nyitó mechanika (azt leszámítva, hogy egy kicsit lötyög) nem adja meg magát?
Szignózási segédlet