Igen!En tobbek kozt ezert valtam meg a telotol.Ha sygic-ben a GPS allapotban ujrainditod az automatikus felismerest,akkor mar erzekelni fogja az AGPS-t es ott is gyorsan jom majd a jel.marcedli írta:Sziasztok!
Érdekesen viselkedik a gps nekem.
Csak a belső használatával fél óráig vártam (Budapest, nyílt terepen), nem volt elég műholdjel se a Sygic-kel, se a saját szoftverrel. Aztán ráengedve az aGPS-t, kb 10 percig vártam, úgy sem találta meg a Sygic. A saját szoft kb 5 mp után behatárolta. Ezután elindítva a Sygicet kb ugyanannyi volt neki is....érdekes. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Nokia E52
- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia E52
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Az átirányításos és az egprs-es probléma sztem szoftveres, bár mivel annyira nem értek hozzá, nem tudom biztosan állítani. Azt nem értem viszont, ha szar a szoft, akkor miért nem produkálja mindenkinek ezeket a hibákat. Bár én is csak most ismerkedem a készülékkel, azt észrevettem hogy amikor hívást kezdeményezek a kis buborék bal felső részében megjelenik egy lakat, aztán eltűnik. Szerintem ez sem normális. Jó lenne ha előrukkolnának egy friss javított szoftverrel.
Az átirányításos és az egprs-es probléma sztem szoftveres, bár mivel annyira nem értek hozzá, nem tudom biztosan állítani. Azt nem értem viszont, ha szar a szoft, akkor miért nem produkálja mindenkinek ezeket a hibákat. Bár én is csak most ismerkedem a készülékkel, azt észrevettem hogy amikor hívást kezdeményezek a kis buborék bal felső részében megjelenik egy lakat, aztán eltűnik. Szerintem ez sem normális. Jó lenne ha előrukkolnának egy friss javított szoftverrel.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Been thanked: 0
Valaki tud ajánlani olyan progit, ami profil váltó, időpontban néára vált és vissza normálra. De néma módban is kéne, hogy bizonyos emberek tudjanak hívni.
köszi
köszi
-
- 2. szint
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 12 times
Letöltéseknél Auto profiles. Én is használom...nagyon hasznos és megbízható.horusok írta:Valaki tud ajánlani olyan progit, ami profil váltó, időpontban néára vált és vissza normálra. De néma módban is kéne, hogy bizonyos emberek tudjanak hívni.
köszi
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
De van ez is: Profile Scheduler.t.benedek92 írta:Letöltéseknél Auto profiles. Én is használom...nagyon hasznos és megbízható.horusok írta:Valaki tud ajánlani olyan progit, ami profil váltó, időpontban néára vált és vissza normálra. De néma módban is kéne, hogy bizonyos emberek tudjanak hívni.
köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Ahhoz hogy csak bizonyos emberek tudjanak hívni, ahhoz ezeket az embereket 1 csoportba kell raknod, majd létre kell hoznod egy új Üzemmódot amiben a "Figyelmeztetés" beállításhoz csak az adott csoportot rakod be. Ha vki olyan hív aki nincs a csoportba akkor csöndben marad.horusok írta:Valaki tud ajánlani olyan progit, ami profil váltó, időpontban néára vált és vissza normálra. De néma módban is kéne, hogy bizonyos emberek tudjanak hívni.
köszi
Az Üzemmódállítgató pedig például a Handy Profiles. Van másik is ha majd nem tetszene.
SZERK: Látom a profilidőzítő az már fölösleges volt a hsz-emben =)

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Most tűnt csak fel, hogy hiába állítom a "Fényérzékelőt", nem változik semmi. Másnak van ilyen jellegű problémája?
Bár nem túlzottan zavar, csak érdekel, miért nem megy. Az a telefon, ami pár óra alatt összeomlott és végül cserélték, annál ez működött ha jól emlékszem. Bár ha ez az ára annak, hogy ezzel most minden rendben, akkor nem is annyira fontos...
Bár nem túlzottan zavar, csak érdekel, miért nem megy. Az a telefon, ami pár óra alatt összeomlott és végül cserélték, annál ez működött ha jól emlékszem. Bár ha ez az ára annak, hogy ezzel most minden rendben, akkor nem is annyira fontos...

Sziasztok!
A telefon egy hete van meg, nehany tapasztalatot osztanek meg veletek.
A keszulek akkumulatora tenyleg eros, eppen olyan, amilyet szerettem volna.
A processzor gyors, gyorsabb, mint az elozo e szerias telefonoke.
Nekem meg nem fagyott. Kopp, kopp, kopp.
Van nehany problemam is, ha ezekre van valamilyen otletetek, azt nagyon szivesen olvasnam.
1.
Hivatkozasgombok.
Nem ertem, hogy a naptar / uzenet gomb alapertelmezett hivatkozasat miert nem tudom altalam telepitett vagy barmely elore telepitett programra modositani. A belso naptar helyett en a Handy Calendart hasznalnam, az uzenet gomb altal meghivott ’Messaging’ opcio helyett pedig az uj sms irasa opciot.
2.
A prediktiv szovegbevitelnel ha nem az elso talalatot valasztom, hanem a * gombbal egy masikat, akkor az alternativ talalat vegere automatikusan beilleszt egy szokozt. Ez nagyon zavaro, hiszen lehet, hogy a talalat utan en akarok meg egy irasjelet beszurni (meg a szokoz ele) vagy a talalat csak egy osszetett / ragozott szo resze, amit az osszetett szo folytatasa / rag szokoz nelkul kovet. Ilyenkor mindig egy szokozt torolni kell. Meglehetosen intenziven hasznaltam eddig a prediktiv szotar lehetoseget, ez igy nekem nagyon negativ. Erre van valakinek valamilyen otlete?
3.
Az altalam olvasottak alapjan a programokat erdemes / javasolt a telefon memoriajaba telepiteni (mellesleg a pcsuite-ben nem is talaltam opciot arra, hogy a memoriakartyara telepithessek). Nincs tul sok program a keszuleken (kb. 10), ami sokkal kevesebb, mint amit a korabbi keszulekeimre feltettem, erre tegnap kaptam egy figyelmeztetest, hogy a telefon memoriaja alacsony szinten van. Vilagos, hogy az e52 belso memoriaja kisebb, mint mondjuk az e66-e, de erre kulon figyeltem. Utanaolvastam es valahol azt irtak, hogy az emaileket es azok csatolmanyait a keszulek automatikusan a telefon memoriajaba menti. Atallitottam az uzeneteket a memoriakartyara, egy-ket nem hasznalt dolgot kiszedtem a telefonmemoriabol, de igy is 5 mega csak a belso szabad terulet.
Kezdjem ujbol a telepiteseket es minden menjen a memoriakartyara?
Vagy van amit kifejezetten ajanlott a belso memoriaba tenni?
Elore is kosz a valaszokat.
A telefon egy hete van meg, nehany tapasztalatot osztanek meg veletek.
A keszulek akkumulatora tenyleg eros, eppen olyan, amilyet szerettem volna.
A processzor gyors, gyorsabb, mint az elozo e szerias telefonoke.
Nekem meg nem fagyott. Kopp, kopp, kopp.
Van nehany problemam is, ha ezekre van valamilyen otletetek, azt nagyon szivesen olvasnam.
1.
Hivatkozasgombok.
Nem ertem, hogy a naptar / uzenet gomb alapertelmezett hivatkozasat miert nem tudom altalam telepitett vagy barmely elore telepitett programra modositani. A belso naptar helyett en a Handy Calendart hasznalnam, az uzenet gomb altal meghivott ’Messaging’ opcio helyett pedig az uj sms irasa opciot.
2.
A prediktiv szovegbevitelnel ha nem az elso talalatot valasztom, hanem a * gombbal egy masikat, akkor az alternativ talalat vegere automatikusan beilleszt egy szokozt. Ez nagyon zavaro, hiszen lehet, hogy a talalat utan en akarok meg egy irasjelet beszurni (meg a szokoz ele) vagy a talalat csak egy osszetett / ragozott szo resze, amit az osszetett szo folytatasa / rag szokoz nelkul kovet. Ilyenkor mindig egy szokozt torolni kell. Meglehetosen intenziven hasznaltam eddig a prediktiv szotar lehetoseget, ez igy nekem nagyon negativ. Erre van valakinek valamilyen otlete?
3.
Az altalam olvasottak alapjan a programokat erdemes / javasolt a telefon memoriajaba telepiteni (mellesleg a pcsuite-ben nem is talaltam opciot arra, hogy a memoriakartyara telepithessek). Nincs tul sok program a keszuleken (kb. 10), ami sokkal kevesebb, mint amit a korabbi keszulekeimre feltettem, erre tegnap kaptam egy figyelmeztetest, hogy a telefon memoriaja alacsony szinten van. Vilagos, hogy az e52 belso memoriaja kisebb, mint mondjuk az e66-e, de erre kulon figyeltem. Utanaolvastam es valahol azt irtak, hogy az emaileket es azok csatolmanyait a keszulek automatikusan a telefon memoriajaba menti. Atallitottam az uzeneteket a memoriakartyara, egy-ket nem hasznalt dolgot kiszedtem a telefonmemoriabol, de igy is 5 mega csak a belso szabad terulet.
Kezdjem ujbol a telepiteseket es minden menjen a memoriakartyara?
Vagy van amit kifejezetten ajanlott a belso memoriaba tenni?
Elore is kosz a valaszokat.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
c3po:
1. Van ez a ki program talán ez megoldja a problémát. link De ehhez hack szükséges azt meg nem tudom már van-e hozzá.
3. Szerintem érdemes a témát a telefon memóriába telepíteni. Meg amihez oda van írva hogy oda kell. A többi mehet a memóriakártyára.
A 2.-ra nem tudom mi lehet a megoldás.
1. Van ez a ki program talán ez megoldja a problémát. link De ehhez hack szükséges azt meg nem tudom már van-e hozzá.
3. Szerintem érdemes a témát a telefon memóriába telepíteni. Meg amihez oda van írva hogy oda kell. A többi mehet a memóriakártyára.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Koszi szepen. Az 1. pontra a megoldast a telefon ujrainditasa jelentette, akkor mar tobb opcio volt engedelyezett a hozzarendeleshez, de az altalad emlitett fenyevekkel jobbnak tunik. Hacket egyelore meg nem probaltam.potter55 írta:c3po:
A 3. is ugy lesz, maradnak a rendszerprogramok a telefon memoriajaban, a tobbi a kartyan.
A 2.-ra meg keresem a megoldast tovabb.
Udv.