Kár pedig sokkal szebb képek készülnek hasonló optikával más típusoknál! Amit még észrevettem, hogy ebben a szoftban a helymeghatározás is kimaradt pedig ott lapul benne a gps.pll írta:Nem javult, de tényleg ráférne. (sötétben zöldes sz@r háttér, interferencia, stb)smilehunter írta: Ezt én tudtam de azt nem, hogy javult e a masina camera Software-re mert arra igen ráférne?
Nokia E66
-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E66
-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
Sziasztok
a gyári mail progijával azt be tudom állitani, hogy 2 céges mail cimemet nézze meg fél óránként, ha van új mail azt töltse le, de CSAK akkor ha talál üzleti wlan-t! Egyéb esetben ne csatlakozzon sehova. Ha a gyári levelezővel nem lehet, van valami jó levelező progi ami ezt tudja?
a gyári mail progijával azt be tudom állitani, hogy 2 céges mail cimemet nézze meg fél óránként, ha van új mail azt töltse le, de CSAK akkor ha talál üzleti wlan-t! Egyéb esetben ne csatlakozzon sehova. Ha a gyári levelezővel nem lehet, van valami jó levelező progi ami ezt tudja?
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Megy a gyárival is, kettő e-mail-t kezel, beállíthatod, hogy milyen WLAN hp-ról (fix) dolgozzon.RamboII írta:Sziasztok
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E66
- Been thanked: 1 time
egyébként remek ez az új FW, mert már a névjegyzék se nyílik meg....hard reset, vagy fw újrahúzás, tök mindegy. Szűzen még elindul, aztán visszatöltöm a cumóimat és behal...van valami tipp, hogy milyen neveket nem szeret, vagy hogy mi okozhatja?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E66
Sziasztok!
Feldobtam a 3.x-es új firmwaret, és azóta van két telefonszám amihez hiába csatolok nevet, nem írja ki a hozzá tartozó kapcsolatot.
Néztem hogy nincs-e esetleg üres kapcsolatként hozzáadva a telefonszám, vagy valakihez máshoz csatolva, de sajna nincs.
Van valakinek ötlete hogy mit lehetne tenni az ilyen telefonszámokkal?
köszi
Feldobtam a 3.x-es új firmwaret, és azóta van két telefonszám amihez hiába csatolok nevet, nem írja ki a hozzá tartozó kapcsolatot.
Néztem hogy nincs-e esetleg üres kapcsolatként hozzáadva a telefonszám, vagy valakihez máshoz csatolva, de sajna nincs.
köszi
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A SIM-en sincsen az a 2 szám, ugye?domby írta:Sziasztok!
köszi
-
- Újonc
Sziasztok, ugyanezzel a problémával nézek szembe én is. Tudtok valami megoldást? Köszi szépen.balukapitany78 írta:Sziasztok! A következőkben szeretném a tanácsotokat kérni: az E66 beépített videókamerájával rögzített felvételek esetén elcsúszik a hang és a kép - minél hosszabb a videó, annál többet csúszik el alatta a hang (később jön). Ki lehet küszöbölni ezt a problémát valahogy?
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Ha mágneses tokot használsz, akkor az a baj, ha nem akkor meg kell nézetni.zsolidodd írta: Visszatérve a topikhoz: amikor lehúzom a csúszkát, mindig lezár a bill, de ha gyorsan tolom felfelé, akkor néha nem nyit ki. Ha lassan tolom felfelé, akkor kinyit. Jól sejtem, hogy ez hardveres baj?
-
- Újonc
Még egy kérdés :S Miért nem küldi el az emailt a telefon? azonnali küldés van beállítva, kimenő portot a gmail alapján adtam meg, hálózat van, bejövő mailek rögtön megérkeznek, megnyitom stb, viszont amit írok csak bedobja a kimenőbe, és azt írja, hogy ütemezve, hiába választom ki az opcióknál, hogy küldés. A küldésikon ott van az akku alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsolidodd 2009-07-31 pén. 13:15:10-kor.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Mi az APN?zsolidodd írta:Még egy kérdés :S Miért nem küldi el az emailt a telefon? azonnali küldés van beállítva, kimenő portot a gmail alapján adtam meg, hálózat van, bejövő mailek rögtön megérkeznek, megnyitom stb, viszont amit írok csak bedobja a kimenőbe, és azt írja, hogy ütemezve, hiába választom ki az opcióknál, hogy küldés.