Nokia E66

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
smilehunter
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e66
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E66

Hozzászólás Szerző: smilehunter »

pll írta:
smilehunter írta: Ezt én tudtam de azt nem, hogy javult e a masina camera Software-re mert arra igen ráférne?
Nem javult, de tényleg ráférne. (sötétben zöldes sz@r háttér, interferencia, stb)
Kár pedig sokkal szebb képek készülnek hasonló optikával más típusoknál! Amit még észrevettem, hogy ebben a szoftban a helymeghatározás is kimaradt pedig ott lapul benne a gps. :(
RamboII
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e66

Hozzászólás Szerző: RamboII »

Sziasztok

a gyári mail progijával azt be tudom állitani, hogy 2 céges mail cimemet nézze meg fél óránként, ha van új mail azt töltse le, de CSAK akkor ha talál üzleti wlan-t! Egyéb esetben ne csatlakozzon sehova. Ha a gyári levelezővel nem lehet, van valami jó levelező progi ami ezt tudja?
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

RamboII írta:Sziasztok

a gyári mail progijával azt be tudom állitani, hogy 2 céges mail cimemet nézze meg fél óránként, ha van új mail azt töltse le, de CSAK akkor ha talál üzleti wlan-t! Egyéb esetben ne csatlakozzon sehova. Ha a gyári levelezővel nem lehet, van valami jó levelező progi ami ezt tudja?
Megy a gyárival is, kettő e-mail-t kezel, beállíthatod, hogy milyen WLAN hp-ról (fix) dolgozzon.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
solti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E66
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: solti »

egyébként remek ez az új FW, mert már a névjegyzék se nyílik meg....hard reset, vagy fw újrahúzás, tök mindegy. Szűzen még elindul, aztán visszatöltöm a cumóimat és behal...van valami tipp, hogy milyen neveket nem szeret, vagy hogy mi okozhatja?
domby
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E66

Hozzászólás Szerző: domby »

Sziasztok!

Feldobtam a 3.x-es új firmwaret, és azóta van két telefonszám amihez hiába csatolok nevet, nem írja ki a hozzá tartozó kapcsolatot.
Néztem hogy nincs-e esetleg üres kapcsolatként hozzáadva a telefonszám, vagy valakihez máshoz csatolva, de sajna nincs.

Van valakinek ötlete hogy mit lehetne tenni az ilyen telefonszámokkal?

köszi
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

domby írta:Sziasztok!

Feldobtam a 3.x-es új firmwaret, és azóta van két telefonszám amihez hiába csatolok nevet, nem írja ki a hozzá tartozó kapcsolatot.
Néztem hogy nincs-e esetleg üres kapcsolatként hozzáadva a telefonszám, vagy valakihez máshoz csatolva, de sajna nincs.

Van valakinek ötlete hogy mit lehetne tenni az ilyen telefonszámokkal?

köszi
A SIM-en sincsen az a 2 szám, ugye?
mrsmart
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: mrsmart »

balukapitany78 írta:Sziasztok! A következőkben szeretném a tanácsotokat kérni: az E66 beépített videókamerájával rögzített felvételek esetén elcsúszik a hang és a kép - minél hosszabb a videó, annál többet csúszik el alatta a hang (később jön). Ki lehet küszöbölni ezt a problémát valahogy?
Sziasztok, ugyanezzel a problémával nézek szembe én is. Tudtok valami megoldást? Köszi szépen.
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

zsolidodd írta: Visszatérve a topikhoz: amikor lehúzom a csúszkát, mindig lezár a bill, de ha gyorsan tolom felfelé, akkor néha nem nyit ki. Ha lassan tolom felfelé, akkor kinyit. Jól sejtem, hogy ez hardveres baj?
Ha mágneses tokot használsz, akkor az a baj, ha nem akkor meg kell nézetni.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
zsolidodd
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: zsolidodd »

Még egy kérdés :S Miért nem küldi el az emailt a telefon? azonnali küldés van beállítva, kimenő portot a gmail alapján adtam meg, hálózat van, bejövő mailek rögtön megérkeznek, megnyitom stb, viszont amit írok csak bedobja a kimenőbe, és azt írja, hogy ütemezve, hiába választom ki az opcióknál, hogy küldés. A küldésikon ott van az akku alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsolidodd 2009-07-31 pén. 13:15:10-kor.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

zsolidodd írta:Még egy kérdés :S Miért nem küldi el az emailt a telefon? azonnali küldés van beállítva, kimenő portot a gmail alapján adtam meg, hálózat van, bejövő mailek rögtön megérkeznek, megnyitom stb, viszont amit írok csak bedobja a kimenőbe, és azt írja, hogy ütemezve, hiába választom ki az opcióknál, hogy küldés.
Mi az APN?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”