Többen akarták már ezt megoldani, de nem találtak rá eddig megoldást. Állítólag személyiségjogi törvények miatt....Kzoxxx írta:ferret írta:Kzoxxx írta:hi!
valakinek vmi ötlet hogy lehet megcsinálni hogy a 200. -as softal az hogy fotózáskor ne legyen hangja????
Nokia E71
- Potyi70
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
meg ez üzleti telefon ahol akémkedés is felmerülhetPotyi70 írta:Többen akarták már ezt megoldani, de nem találtak rá eddig megoldást. Állítólag személyiségjogi törvények miatt....
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA E71
Potyi70 írta:Microsoft Outlook pl.? Ott tudod szerkeszteni, utána szinkronizálni...bajintka írta:Nekem is volt olyan problémám hogyha lehúztam az USB-ről akkor nem látta a teló a memkarit. De kikapcsoltam a memóriakártya titkosítást és utána jó lett.
Tudtok olyan progit amivel gépen tudom szerkeszteni a naptárbejegyzéseket? Mert pc suite-val csak uj találkozót tudok hozzáadni, de pl évfordulót nem.
Hol kapcsolod ki a memóriakártya titkosítást?
Menü/eszközök/titkosítás
Itt legyen mindkettő kikapcsolva.
- Potyi70
- Újonc
Menü/eszközök/titkosítás
Itt legyen mindkettő kikapcsolva.[/quote]
Megnéztem, köszi! Nálam is mindkettő ki van kapcsolva. Amikor adatátviteli módban van kapcsolva utána (biztonságos eltávolítás után) a memkártyára belépve az írja, hogy a kártya használatban van. Ezt újraindítással szoktam orvosolni... Erre van megoldás, tipp? Köszi
Itt legyen mindkettő kikapcsolva.[/quote]
Megnéztem, köszi! Nálam is mindkettő ki van kapcsolva. Amikor adatátviteli módban van kapcsolva utána (biztonságos eltávolítás után) a memkártyára belépve az írja, hogy a kártya használatban van. Ezt újraindítással szoktam orvosolni... Erre van megoldás, tipp? Köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA E71
Megnéztem, köszi! Nálam is mindkettő ki van kapcsolva. Amikor adatátviteli módban van kapcsolva utána (biztonságos eltávolítás után) a memkártyára belépve az írja, hogy a kártya használatban van. Ezt újraindítással szoktam orvosolni... Erre van megoldás, tipp? Köszi[/quote]Potyi70 írta:Menü/eszközök/titkosítás
Nekem is ugyanez volt és ez volt a megoldás rá, azért irtam:)
- Potyi70
- Újonc
Akkor nekem más bibi is van, marad az újraindítás...bajintka írta:Nekem is ugyanez volt és ez volt a megoldás rá, azért irtam:)Potyi70 írta:Menü/eszközök/titkosítás
-
- Újonc
Sziasztok!
A segitségetek szeretném kérni. Van egy E71-em, (legújabb 200 as software) egy GARMIN 5.00.20 as navival, és a problémám az, hogy navigálás közben a háttérvilágitás a megadott időn belűl lekapcsol. Se a GARMIN-ban, sem a telefon menüjében nem találtam olyasmi opciót amivel ki tudnám ezt küszöbölni. Használok még egy cClock 1.21 es képernyőkimélő programot de ha az alap képernyőkimélőket használom sem működik...
Ha valakinek volt, van, hasonló tapasztalata szivesen vennék bármi nemű segitséget.
Köszi!
A segitségetek szeretném kérni. Van egy E71-em, (legújabb 200 as software) egy GARMIN 5.00.20 as navival, és a problémám az, hogy navigálás közben a háttérvilágitás a megadott időn belűl lekapcsol. Se a GARMIN-ban, sem a telefon menüjében nem találtam olyasmi opciót amivel ki tudnám ezt küszöbölni. Használok még egy cClock 1.21 es képernyőkimélő programot de ha az alap képernyőkimélőket használom sem működik...
Ha valakinek volt, van, hasonló tapasztalata szivesen vennék bármi nemű segitséget.
Köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezzel a programmal tudod szabályozni a háttérvilágítás: Light ControlHokuszX írta:Sziasztok!
Köszi!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
sziasztok
az lenne a kérdésem/kérésem hogy e71-et hogy tudom hackelni?
válaszotokat előre is köszönöm!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Tesssabre_wolf írta:sziasztok