Ezek vannak ott:gyl66 írta:
Köszi azt már megtettem, csak arra azért kíváncsi lennék, hogy a "Társadalmi" mappa még miket tartalmaz?
- Flixwagon
- Gizmo
- Nimbuzz
- Ovi névjegyzék
- Windows live
http://www.mediafire.com/file/d0huii3uy ... 60_3rd.zip
Ezek vannak ott:gyl66 írta:
Köszi azt már megtettem, csak arra azért kíváncsi lennék, hogy a "Társadalmi" mappa még miket tartalmaz?
vimre646 írta:Érdeklődöm, hogy van e már tapasztalata valakinek a Wlan-nal? Nekem sehogy sem akar kapcsolódni, "az átjáró nem válaszol" hibát jelez (több hálózatot is kipróbáltam!)
Akkor ez nem csak nalam vanzsolo65 írta:Üdv! Nekem kisebb rajta a térerő, mint az e51-en. Főleg, ahol nincs fullon. Tudtok rá valami magyarázatot? Előre is köszi!
gyl66 írta:Hali! Néhány tapasztalat a tegnapi napról. Autókáztam egy kicsit, így gondoltam kipróbálom mit tud a GPS. Háááát....Garmin: 600 MHz-es procihval lasabban megy mint az 5800-ason. Egy egy forduló után percekig gondolkodik, hogy hol is van éppen. Ez halál!!!
Nokia Maps (még nem feltört) a hozzá adott verzió: Mutatja, hogy merre megyek egyszer csak közli bájos női hangon, hogy a GPS vétel megszünt. Kis ábricsku a monitor jobb alján majdnem fullos műholdvételt jelez.... pár perc és újra éled. Hát ez is halál!!!
![]()
Ma megformáztam a memkarit hátha használ, de még nem volt lehetőségem kipróbálni. Valakinek hasonló tapasztalat????
Nalam is hasonlo problemak vannak a Garminnal,de a Sygic es a feltort Maps mukodik igaz elofordult ,hogy kilepett mindketto navigacio kozben ami persze a legrosszabkor tortentgyl66 írta:kovacs.istvan82 írta:Hát ez nem jó hír , mivel én navigációra is venném.. bár most az E51 em + külső bluetooth egység tökéletes.. Az hogy az 5800 ason normálisan megy az sztem a nem megfelelő Garmin verzió feltelepítésétől van..így jártam anno a SonyE P910i vel.. 7es Symbian volt rajta meg lasabb proci mint az E50 -en mégis akadt rajta a TomTom.. ez sztem porgram optimalizáció mintsem lassú a 600 mhz-es.. A Sygic-ot próbáltad ?! Pontosan melyik GARMIN verzióról van szó ?! Az E52-est mivel törted fel hogy sikerült a Garmin-t feltenni ?
Nem kell hozzá feltörni a telefont a Garmin működik, memóriakártyához van kötve. 5.00.50-es verzió.