Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: plunk »

gyl66 írta:
Köszi azt már megtettem, csak arra azért kíváncsi lennék, hogy a "Társadalmi" mappa még miket tartalmaz?
Ezek vannak ott:
  • Flixwagon
  • Gizmo
  • Nimbuzz
  • Ovi névjegyzék
  • Windows live
Ha érdekel az Angol Window live itt letöltheted:

http://www.mediafire.com/file/d0huii3uy ... 60_3rd.zip
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Majestic
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Nem: Férfi
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Majestic »

monix
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: monix »

vimre646 írta:Érdeklődöm, hogy van e már tapasztalata valakinek a Wlan-nal? Nekem sehogy sem akar kapcsolódni, "az átjáró nem válaszol" hibát jelez (több hálózatot is kipróbáltam!)

Szia!Bár nekem 5800 telóm van,de a problémám ugyanez!érdeklődnék,hogy neked megoldódott????,ha igen,hogyan?Köszi szépen!
zsolo65
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52

Hozzászólás Szerző: zsolo65 »

Üdv! Nekem kisebb rajta a térerő, mint az e51-en. Főleg, ahol nincs fullon. Tudtok rá valami magyarázatot? Előre is köszi!
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

zsolo65 írta:Üdv! Nekem kisebb rajta a térerő, mint az e51-en. Főleg, ahol nincs fullon. Tudtok rá valami magyarázatot? Előre is köszi!
Akkor ez nem csak nalam van :cry2:
gyl66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus 2x-Samsung Galaxy 3
Has thanked: 1 time

Nokia E52

Hozzászólás Szerző: gyl66 »

Hali! Néhány tapasztalat a tegnapi napról. Autókáztam egy kicsit, így gondoltam kipróbálom mit tud a GPS. Háááát.... :hmm2: Garmin: 600 MHz-es procihval lasabban megy mint az 5800-ason. Egy egy forduló után percekig gondolkodik, hogy hol is van éppen. Ez halál!!! :duhos2: Nokia Maps (még nem feltört) a hozzá adott verzió: Mutatja, hogy merre megyek egyszer csak közli bájos női hangon, hogy a GPS vétel megszünt. Kis ábricsku a monitor jobb alján majdnem fullos műholdvételt jelez.... pár perc és újra éled. Hát ez is halál!!! :duhos2:
Ma megformáztam a memkarit hátha használ, de még nem volt lehetőségem kipróbálni. Valakinek hasonló tapasztalat???? :stupid:
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: kovacs.istvan82 »

Hát ez nem jó hír , mivel én navigációra is venném.. bár most az E51 em + külső bluetooth egység tökéletes.. Az hogy az 5800 ason normálisan megy az sztem a nem megfelelő Garmin verzió feltelepítésétől van..így jártam anno a SonyE P910i vel.. 7es Symbian volt rajta meg lasabb proci mint az E50 -en mégis akadt rajta a TomTom.. ez sztem porgram optimalizáció mintsem lassú a 600 mhz-es.. A Sygic-ot próbáltad ?! Pontosan melyik GARMIN verzióról van szó ?! Az E52-est mivel törted fel hogy sikerült a Garmin-t feltenni ?

--
gyl66 írta:Hali! Néhány tapasztalat a tegnapi napról. Autókáztam egy kicsit, így gondoltam kipróbálom mit tud a GPS. Háááát.... :hmm2: Garmin: 600 MHz-es procihval lasabban megy mint az 5800-ason. Egy egy forduló után percekig gondolkodik, hogy hol is van éppen. Ez halál!!! :duhos2: Nokia Maps (még nem feltört) a hozzá adott verzió: Mutatja, hogy merre megyek egyszer csak közli bájos női hangon, hogy a GPS vétel megszünt. Kis ábricsku a monitor jobb alján majdnem fullos műholdvételt jelez.... pár perc és újra éled. Hát ez is halál!!! :duhos2:
Ma megformáztam a memkarit hátha használ, de még nem volt lehetőségem kipróbálni. Valakinek hasonló tapasztalat???? :stupid:
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
gyl66
Újonc
Újonc

[quote="kovacs.istvan82"]Hát ez nem jó hír , mivel én navigációra is venném.. bár most az E51 em + külső bluetooth egység tökéletes.. Az hogy az 5800 ason normálisan megy az sztem a nem megfelelő Garmin verzió feltelepítésétől van..így jártam anno a SonyE P910i vel.. 7es Symbian volt rajta meg lasabb proci mint az E50 -en mégis akadt rajta a TomTom.. ez sztem porgram optimalizáció mintsem lassú a 600 mhz-es.. A Sygic-ot próbáltad ?! Pontosan melyik GARMIN verzióról van szó ?! Az E52-est mivel törted fel hogy sikerült a Garmin-t feltenni ?

Nem kell hozzá feltörni a telefont a Garmin működik, memóriakártyához van kötve. 5.00.50-es verzió.
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

gyl66 írta:
kovacs.istvan82 írta:Hát ez nem jó hír , mivel én navigációra is venném.. bár most az E51 em + külső bluetooth egység tökéletes.. Az hogy az 5800 ason normálisan megy az sztem a nem megfelelő Garmin verzió feltelepítésétől van..így jártam anno a SonyE P910i vel.. 7es Symbian volt rajta meg lasabb proci mint az E50 -en mégis akadt rajta a TomTom.. ez sztem porgram optimalizáció mintsem lassú a 600 mhz-es.. A Sygic-ot próbáltad ?! Pontosan melyik GARMIN verzióról van szó ?! Az E52-est mivel törted fel hogy sikerült a Garmin-t feltenni ?

Nem kell hozzá feltörni a telefont a Garmin működik, memóriakártyához van kötve. 5.00.50-es verzió.
Nalam is hasonlo problemak vannak a Garminnal,de a Sygic es a feltort Maps mukodik igaz elofordult ,hogy kilepett mindketto navigacio kozben ami persze a legrosszabkor tortent :sly: de a progik ujrainditasa utan mar szepen fojtattak a navigalastes meg hozza jo par oran keresztul.Szerintem 5-6 orat sima kepes toltes nelkul navigalni!!!Az Ndrive-val sajnos rosszabb volt a helyzet.Itt nem mukodnek bizonyos karakterek ami cim keresesnel kicsit gazos.Amit meg a hibakhoz irnek:nalam nagyon nehezen talal poziciot kiegeszitett GPS nelkul,par videom ami az elozo N95 8GB siman ment az itt most picit akadozik,Resco foto diavetiteskor szinten kilep.Ezeket leszamitvan nagyo tetszik a telefon es bizom benne,hogy egy firmvare frissites orvosolni fogja a problemakat
Ja ez a telefon tenyleg k :censored: a gyors :taps1:
gyl66
Újonc
Újonc

Nalam is hasonlo problemak vannak a Garminnal,de a Sygic es a feltort Maps mukodik igaz elofordult ,hogy kilepett mindketto navigacio kozben ami persze a legrosszabkor tortent :sly: de a progik ujrainditasa utan mar szepen fojtattak a navigalastes meg hozza jo par oran keresztul.Szerintem 5-6 orat sima kepes toltes nelkul navigalni!!!Az Ndrive-val sajnos rosszabb volt a helyzet.Itt nem mukodnek bizonyos karakterek ami cim keresesnel kicsit gazos.Amit meg a hibakhoz irnek:nalam nagyon nehezen talal poziciot kiegeszitett GPS nelkul,par videom ami az elozo N95 8GB siman ment az itt most picit akadozik,Resco foto diavetiteskor szinten kilep.Ezeket leszamitvan nagyo tetszik a telefon es bizom benne,hogy egy firmvare frissites orvosolni fogja a problemakat
Ja ez a telefon tenyleg k :censored: a gyors :taps1:[/quote]
Melyik feltört verzió? Mármint maps??
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”