Nokia E51
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E51
Sziasztok!
Bocsi ha off, azt szeretném megkérdezni, hogy a mobilos f-secure-hoz lehet valahonnan serialt szerezni?
Azért kérdezem csak, mert nekem gyárilag fent volt a progi, de csak 30 napos verzióban, és 4 nap múlva jár le...
Úgy tudom, hogy v3-as telókra elvileg nem szükséges a vírusirtó, (ezért fizetni nem áll szándékomban érte... ) de gondoltam, ha már egyszer fent van, és már többször frissítettem is, akkor ártani nem árthat...
Esetleg a rendes f-secure serialja jó lehet hozzá szerintetek?
Bármilyen infót előre is köszi!
Bocsi ha off, azt szeretném megkérdezni, hogy a mobilos f-secure-hoz lehet valahonnan serialt szerezni?
Azért kérdezem csak, mert nekem gyárilag fent volt a progi, de csak 30 napos verzióban, és 4 nap múlva jár le...
Úgy tudom, hogy v3-as telókra elvileg nem szükséges a vírusirtó, (ezért fizetni nem áll szándékomban érte... ) de gondoltam, ha már egyszer fent van, és már többször frissítettem is, akkor ártani nem árthat...
Esetleg a rendes f-secure serialja jó lehet hozzá szerintetek?
Bármilyen infót előre is köszi!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Mivel ebbe az E51 topicba írtál, így talán gondolja az emberGeeco írta:Ja bocs, elfelejtettem írni, E51-esem van
Amúgy sztem felesleges vele foglalkozni,nem fogod úgyse semmire használni.
A kód meg próba szerencse
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Sziasztok!
Próbáltam feltelepíteni a Live Messengert de szinkronizálni akarta a névjegyeimet. És én nem akarom elküldeni ezt az ms-nek.
Ki lehet ez valahogy iktatni? Melyik verzió nem tudja még ezt a funkciót?
Tudtok ajánlani olyan progikat, amik a szignózás kikerülése nélkül is működnek. Például amihez elég csak egy serial.
Szerencsére a Taskman is ilyen.
Próbáltam feltelepíteni a Live Messengert de szinkronizálni akarta a névjegyeimet. És én nem akarom elküldeni ezt az ms-nek.
Tudtok ajánlani olyan progikat, amik a szignózás kikerülése nélkül is működnek. Például amihez elég csak egy serial.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!egykettoharom írta:Sziasztok!
Szignózni kell mindenképp ha nem tudsz hackelni....
Live Messenger helyett meg próbáld ki a Fring-et,vagy a Slick-et
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
A "törölj ki mindent" én a "gyári beállítások"-ra értettem, és így is tettem. A mentésnek meg van értelme, mert a telkönyv, üzenetek, programok stb. ettől megmaradnak csak visszaállítja az eredeti beállításokat (plusz visszajönnek az access pointok)Doky586 írta:Én csak úgy tudtam ezen segíteni hogy a "Gyári beállítások" menüpontot aktiváltam...direwolf írta:Frissítettem a teló firmwaret, előtte mentettem mindent a PC Suit-at. Után szépen vissza is állított mindent, kivéve a hozzáférési pontokat. (...) Lehet tenni valamit ellene?
Egyből megjelentek a hozzáférési pontok. (persze így nincs értelme a beállítások mentésének)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
Esetleg Nimbuzz. Nekem jobban bejött mint a Fring.Damir88 írta:Szia!egykettoharom írta:Sziasztok!
Szignózni kell mindenképp ha nem tudsz hackelni....
Live Messenger helyett meg próbáld ki a Fring-et,vagy a Slick-et
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
sztem a frissítéssel vigyázzatok mert maximum csak harckelést korlátozták le benne... más újítást sztem nem csináltakarticsoka írta:Megjelent a legújabb firmware (v300.34.56), valaki tud changelogot?
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 51
Helló,maggi_1886 írta: sztem a frissítéssel vigyázzatok mert maximum csak harckelést korlátozták le benne... más újítást sztem nem csináltak
próbáltad már, tapasztalat
E51 300.34.56
Kingston 4GB
LD-4W
Garmin Mobile XT 5.00.20
Jabra BT3030 + Sennheiser CX-400
Kingston 4GB
LD-4W
Garmin Mobile XT 5.00.20
Jabra BT3030 + Sennheiser CX-400