Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
lasgabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: e52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: lasgabesz »

Nekem ez a féloldalas dolog teljes csöndben is gyakran előjön....
Enforcer86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: Enforcer86 »

lasgabesz írta:Nekem ez a féloldalas dolog teljes csöndben is gyakran előjön....
Nálam csendes helyen sosem volt gond.. amúgy december közepén erről mint ha én is olvastam volna az egyik angol nyelvű fórumon, hogy a 22-es megoldja ezt a hang problémát..
Enforcer86
Újonc
Újonc

Műholdat nekem is nagyon nehezen talál magától.. 1-2őt szokott látni de az édes kevés hogy megadja hol vagyok. De ha engedélyezed hogy letöltse a műholdak pozícióit, akkor azonnal magára talál és lát is egy csomó műholdat. Mindig így használom, ez nagyon kicsi adatforgalommal jár. Ha nincs is előfizetve semmilyen internet, akkor se kerül többe 10Ft-nál egy ilyen letöltés, és ha már megvannak a műholdak, onnantól nem kell újra csatlakozni a szerverhez. Amíg nem volt internet előfizetés, addig nem sajnáltam ezt a pár forintot erre.. egyébként is csak ritkán volt igazán szükséges.
Necromancer007
Újonc
Újonc
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Necromancer007 »

marcedli írta:
Necromancer007 írta:A megjegyzések nem kereshetőek. :( Ha valaki tud segíteni a problémámban, hogy miképpen lehet ezt az 50 karakteres limitet kiiktatni, azt megköszönném. Egyébként van rá mód, hogy a telefonon is lehetőség legyen úgy keresni a nevek, számok között mint az OVI Suite-ban?

Igen, van rá mód, és nem kell hozzá semmilyen külső alkalmazás. A telefon főoldalon lévő "keresés" funkciója - ha már kiszedted onnan, akkor vagy a módoknál tudod visszapakolni (Alk-ok a főképernyőn), vagy Alkalmazások/Keresés- a névjegy minden adatában keres, tehát cég, cím, email, bármi....Szóval nyugodtan tudod használni, úgy, mint az Oviban:-)
Köszönöm a segítséget. Esetleg a karakter limitre is tudsz megoldást?
nicaaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e52

Hozzászólás Szerző: nicaaa »

Köszi Enforcer :)
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Enforcer86 írta:Műholdat nekem is nagyon nehezen talál magától.. 1-2őt szokott látni de az édes kevés hogy megadja hol vagyok. De ha engedélyezed hogy letöltse a műholdak pozícióit, akkor azonnal magára talál és lát is egy csomó műholdat. Mindig így használom, ez nagyon kicsi adatforgalommal jár. Ha nincs is előfizetve semmilyen internet, akkor se kerül többe 10Ft-nál egy ilyen letöltés, és ha már megvannak a műholdak, onnantól nem kell újra csatlakozni a szerverhez. Amíg nem volt internet előfizetés, addig nem sajnáltam ezt a pár forintot erre.. egyébként is csak ritkán volt igazán szükséges.
Én egyáltalán nem használom a kiegészített GPS-t, és így adatforgalom nélkül is 1 perc alatt talál műholdjelet! A 021-es soft-tal szinte sosem ment, de a 22-es óta megtáltosodott a gps és probléma nélkül működik. Még lakásban is talál olykor jelet (A-GPS nélkül)!!
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Necromancer007 írta:
tnoise írta:?? mert az elengedhetetlenül szükséges?? Közepes betűméretnél 24-25 karakter fér el a kijelzőn..
Rengeteg adatmezőt tudsz hozzáadni egy-egy bejegyzéshez, és a megjegyzésnél nincs 50 karakteres limit.
Mivel igy rendszerezem a telefonszámokat (honnan ismerem (iskola munkahely stb.)), ezért fontos lenne. A megjegyzések nem kereshetőek. :( Ha valaki tud segíteni a problémámban, hogy miképpen lehet ezt az 50 karakteres limitet kiiktatni, azt megköszönném. Egyébként van rá mód, hogy a telefonon is lehetőség legyen úgy keresni a nevek, számok között mint az OVI Suite-ban? Sajnos ami a telefonon van az már eléggé idejétmúlt... Egyébként mostanában nézegettem az iphone-t (és még csak nem is más árkategória (most nem a 3gs-re célzok..)) és ott mindkettő alapból benne van, Androidos telot még nem néztem ilyen szempontból, de valószínűleg ott is hasonló a helyzet az OSek hasonló koncepciója alapján. Csak azért említettem meg ezt mert világéletemben symbianos (Nokia) telóm volt, és nem szívesen váltanék másra, ezt a rendszert ismerem. Viszont az a fajta makacs ember vagyok, aki a telefonját szereti a maga igényére formálni, nem pedig az igényeit a telefonja "képére". Ezért szeretném tudni van-e rá lehetőség, hogy megoldható legyen Symbian alatt..
Én úgy rendszereztem a számokat, hogy vezetéknév keresztnév értelemszerűen, és a többi infot a "Cég"-hez írtam. Így készenléti üzemmódban nem, de a névjegyzékbe belépve már lehet rá keresni.

Így jeleníti meg: "Necro Mancer, 007" ahol a 007 a cégnév!! Ez a legegyszerűbb megoldás.

Ja, és ez így már 3x50 karakter (vezetéknév, kersztnév, cég)...
ruskop
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: ruskop »

Sziasztok!

Nekem olyan gondom van, hogy ha belépek a Garminba vagy csak a beépített GPS pozícióba egyszerűen nem működik. Tíz percig álltam kint a hidegben, hogy egy rohadt műholdat megtaláljon de semmi. Simán kiírja hogy nincs kapcsolat meg ügyenes figyelmeztet, hogy épületen belül nem biztosan működik. Hát köszi. Kint egy tér kellős közepén ez jó ötlet. Szal nem tudja valaki hogy mi lehet a baj? A helymeghatározási módszereknél be van pipálva a beépített gps.
Enforcer86
Újonc
Újonc

tnoise írta:
Enforcer86 írta:Műholdat nekem is nagyon nehezen talál magától.. 1-2őt szokott látni de az édes kevés hogy megadja hol vagyok. De ha engedélyezed hogy letöltse a műholdak pozícióit, akkor azonnal magára talál és lát is egy csomó műholdat. Mindig így használom, ez nagyon kicsi adatforgalommal jár. Ha nincs is előfizetve semmilyen internet, akkor se kerül többe 10Ft-nál egy ilyen letöltés, és ha már megvannak a műholdak, onnantól nem kell újra csatlakozni a szerverhez. Amíg nem volt internet előfizetés, addig nem sajnáltam ezt a pár forintot erre.. egyébként is csak ritkán volt igazán szükséges.
Én egyáltalán nem használom a kiegészített GPS-t, és így adatforgalom nélkül is 1 perc alatt talál műholdjelet! A 021-es soft-tal szinte sosem ment, de a 22-es óta megtáltosodott a gps és probléma nélkül működik. Még lakásban is talál olykor jelet (A-GPS nélkül)!!
Na még ezt sem próbáltam ki a 22-essel, mivel még a 21es idején kértem egy kisebb internet csomagot és így már tényleg szinte ingyen volt hogy letöltse a műholdak adatait.. automatikusra lett beállítva hogy csatlakozzon. De kíváncsi vagyok majd valamelyik nap kipróbálom milyen gyorsan talál magára segítség nélkül.
ruskop
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: ruskop »

És,hogyan tudom letölteni a műhold adatokat?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”