Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: kovacs.istvan82 »

Tudjuk hogy VAN beépített iránytű az E52 -ben.. tudjuk hogy az anno "Nokia Maps" most "Ovi Maps" ki tudja használni ezt a lehetőséget mert a régi "feltört" verzióval nem működött a beépített iránytű. DE most hogy ingyenesen free lett a Nokia navigációja ;) árulja már el valaki hogy mikor kapcsol be azaz a "kis kör a bal alsó sarokban mikor lesz zöld" mert nekem teljesen magánéletet él !!! Ezt a kérdést a Nokia Maps rovatban is feltettem de mive E52 guruk itt vannak ezért itt is megkérdezném !

Így kellene kinéznie..: ( zöld kör )
Kép
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
pietrasko
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: pietrasko »

kovacs.istvan82 írta:Tudjuk hogy VAN beépített iránytű az E52 -ben.. tudjuk hogy az anno "Nokia Maps" most "Ovi Maps" ki tudja használni ezt a lehetőséget mert a régi "feltört" verzióval nem működött a beépített iránytű. DE most hogy ingyenesen free lett a Nokia navigációja ;) árulja már el valaki hogy mikor kapcsol be azaz a "kis kör a bal alsó sarokban mikor lesz zöld" mert nekem teljesen magánéletet él !!! Ezt a kérdést a Nokia Maps rovatban is feltettem de mive E52 guruk itt vannak ezért itt is megkérdezném !

Kép
1. nekem a tört verzióval is működött az iránytű hibátlanul.
2. ha 8as irányban mozgatom nekem zöld lesz(ha szabadban vagyok nálam hamarabb lesz zöld).
Hippo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Nexus S - i9023

Hozzászólás Szerző: Hippo »

Az lenne a kérdésem, hogy lehet eltávolítani a telórol a Nokia vagy OVI Map progit, ami eredetileg is rajta van.
air
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N78 E72
Has thanked: 17 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: air »

Hippo írta:Az lenne a kérdésem, hogy lehet eltávolítani a telórol a Nokia vagy OVI Map progit, ami eredetileg is rajta van.
Sehogy. A szoftver része.
Hippo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Nexus S - i9023

Hozzászólás Szerző: Hippo »

air írta:
Hippo írta:Az lenne a kérdésem, hogy lehet eltávolítani a telórol a Nokia vagy OVI Map progit, ami eredetileg is rajta van.
Sehogy. A szoftver része.
Köszi, ez nem jó hír.
Majestic
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Majestic »

pietrasko írta:
kovacs.istvan82 írta:Tudjuk hogy VAN beépített iránytű az E52 -ben.. tudjuk hogy az anno "Nokia Maps" most "Ovi Maps" ki tudja használni ezt a lehetőséget mert a régi "feltört" verzióval nem működött a beépített iránytű. DE most hogy ingyenesen free lett a Nokia navigációja ;) árulja már el valaki hogy mikor kapcsol be azaz a "kis kör a bal alsó sarokban mikor lesz zöld" mert nekem teljesen magánéletet él !!! Ezt a kérdést a Nokia Maps rovatban is feltettem de mive E52 guruk itt vannak ezért itt is megkérdezném !

Kép
2. ha 8as irányban mozgatom nekem zöld lesz(ha szabadban vagyok nálam hamarabb lesz zöld).
Re 1.: így van.
Re 2.: ez azért van mert a mágnesességet ily módon méri be a teló. A szobában is két-három kör leírása után is zöld lesz, legfeljebb nem teljesen pontos, mert sok a zavaró mágneses zajforrás mint pl. a hangfalak, TV, rádió, stb.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

mysy írta:Sziasztok!

Volt valakinek a következő hibája a telóval?
a jelenség: a névjegyeket én úgy szoktam előcsiribálni, hogy csak a számbillentyűket nyomkodva szűri a névjegyzékben szereplő, az általam nyomkodott számokhoz tartozó neveket pl:6474 - misi az összes misit kilistázza...
...no de, nálam napjában legalább 2x a következőt produkálja: hiába nyomkodom a számbillentyűket, nem listáz :( semmi vész... névjegyzékbe be keresés...A következőt írja ki:"Névjegyzék: Memória megtelt. Zárjon be néhány alkalmazást".... a kocsog, semmilyen alkalmazás nincs nyitva :merges4: :merges4: :merges4:
...kikapcs-bekapcs majd megint mükszik rendesen....
ha valaki tudja a hiba okát, vajon mitől produkálja ezt, kérem HELP!!
...mintha soft frissítés óta csinálná..
Igen, soft-frissítés óta én is tapasztalom ezt, bár nem napjában kétszer (pedig sokat telefonálok). Heti 1-2 alkalommal előfordul, ilyenkor nekem is csak ki-bekapcs segít. Bosszantó...
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Majestic írta:
pietrasko írta:

...
Re 1.: így van.
Re 2.: ez azért van mert a mágnesességet ily módon méri be a teló. A szobában is két-három kör leírása után is zöld lesz, legfeljebb nem teljesen pontos, mert sok a zavaró mágneses zajforrás mint pl. a hangfalak, TV, rádió, stb.
Most megnéztem, amint elindítottam a programot, már át is váltott pirosra a kör, néhány 8-as mozdulat és már élt is az iránytű. Nálam műxik.
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: kovacs.istvan82 »

Az iránytű nálam is.. Northpool progival.. az Ovi Maps al is működött délután.. azóta semmit se csináltam mégse megy.. nemtom mit kellene csinálnom most volt reinstallva a teló, meg újra is indítottam előbb.. FeNE
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
kokesz82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iphone 5 - note 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kokesz82 »

kovacs.istvan82 írta:Az iránytű nálam is.. Northpool progival.. az Ovi Maps al is működött délután.. azóta semmit se csináltam mégse megy.. nemtom mit kellene csinálnom most volt reinstallva a teló, meg újra is indítottam előbb.. FeNE
az 5 gomb megnyomásával kapcsolod be/ki az iránytüt,próbáld meg hátha segit ;)
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”