Person írta:Sziasztok!
Keresgéltem topic-ot de nem találtam.. a slick nevű progival pár napja nem tudok bejelentkezni msn-re-! használ valaki ilyet?
Eddig probléma nélkül ment
Person írta:Sziasztok!
Keresgéltem topic-ot de nem találtam.. a slick nevű progival pár napja nem tudok bejelentkezni msn-re-! használ valaki ilyet?
Eddig probléma nélkül ment
már irtam egyszer, de teszek még egy probát:
Pannonos vagyok, és a kapcsolatok közül nem jó a szolgáltatoi kapcsolatok egyike sem, ha pl emileket akarok letölteni az alap emil-kezelővel. (WLAN-on gond nélkül megy)
A böngésző nem ennyire válogatós, ott megy a Wap-kapcsolattal is....
már irtam egyszer, de teszek még egy probát:
Pannonos vagyok, és a kapcsolatok közül nem jó a szolgáltatoi kapcsolatok egyike sem, ha pl emileket akarok letölteni az alap emil-kezelővel. (WLAN-on gond nélkül megy)
A böngésző nem ennyire válogatós, ott megy a Wap-kapcsolattal is....
valami tipp ennek kiküszöbölésére?
Köszi:
R.
Szia!
Hívd el a pannont, aztán mondd meg, hogy küldjenek neked sms-ben beállításokat. Vagy menj be egy boltba, hogy állítsák be.
hello, a kérdésem az lenne, hogy, hogyan tudnám megszerezni a telefon IP címét, mert bekellene állítani a telefonom a wifit, rejtett wlanként van beállítva, megvan a dn server meg jelszó meg minden, már csak szerintem az hiányozna. aki tudja annak
lsebestyen írta:hello, a kérdésem az lenne, hogy, hogyan tudnám megszerezni a telefon IP címét, mert bekellene állítani a telefonom a wifit, rejtett wlanként van beállítva, megvan a dn server meg jelszó meg minden, már csak szerintem az hiányozna. aki tudja annak
WLAN/MAC cím: *#62209526#
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
lsebestyen írta:hello, a kérdésem az lenne, hogy, hogyan tudnám megszerezni a telefon IP címét, mert bekellene állítani a telefonom a wifit, rejtett wlanként van beállítva, megvan a dn server meg jelszó meg minden, már csak szerintem az hiányozna. aki tudja annak
WLAN/MAC cím: *#62209526#
Ez a mac cime.mondjuk nem tudja az ip cimet kiolvasni a telobol...
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
oks köszi, de sztem ez nem lesz nagyon jó...Igazából az lenne, hogy felszeretnék menni a suli netjére. Megvan a jelszó a dns-szerver az alapértelmezett átjáró és az alhálózati maszk. Ott kezdődik, hogy rejtett wlanként látja. Beállítom wpa/wpa2 re beírom ugye a wifi jelszavát, de ez így még nem jó, mert az internetes progik nem látják, ha bemegyek a beállításoknál és ott a kiválasztott wlannál a további beállításoknál kellene megadni (IPv4 beállításai) a telefon IP-címét, mert csak akkor tudom megadni az alhálózati maszkot és az alapértelmezett átjárót, és lehet, hogy így sikerülne, mert így Iphone-on ment,csak nekem ugye olyan nincs:) köszi!!