Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Pegi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Pegi »

Sziasztok. :bye1:

A következő gondom volna: Tegnap visszaállítottam gyári beállításokra mindent. Azóta (legalábbis asszem :-) ) nem hajlandó letölteni az emaileket. (se wlanon keresztül, sem a wap használatával) Megírná valaki mit kell beállítanom és hogyan? (Gmailos fiókról van szó)
A másik gond, hogy miután kilépek a netről, mikor a wlannal kapcsolódok, akkor egyszerűen lefagy a készülék. Kiírja, hogy rendszerhiba és csak akkukivétel után tudom újraindítani. :sad:
Segítségeteket előre is köszönöm.
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

batka írta:Az nem sok, azt hittem több idő kell neki. Köszi! Akkor melyiken a legegyszerűbb??
Ezeken az oldalakon add lea z igényléseidet egyszerre ;) (OPDA és Nokiateca)
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: kovacs.istvan82 »

Ez ciki :) az enyém is ilyen mármint bekapcsológomb..rezeg aztán sötét a kép ( bootol ) aztán bejön a Nokia logó és már használhatom is a telót.,,. de neked akkor sajna ez elmaradt.. SIM nélkül is próbáltad ?! aksi kivesz sim kivesz vársz 5 percet aztán aksi vissza bekapcs rezgés aztán vársz..nem nyomkorászol semmit :) és ha 2-3 percen belül nem indul akkor télleg service :D ..
Amúgy sztem az ilyen hibák normálisak , figyelembe véve hogy hány ilyen készüléket adhattak el itthon..a hardver/szoftver hibák miatt sztem nem kerül több teló be szervizbe mint más modelleknél..

Nálunk a cégnél (mutli) munkatársam foglalkozik több ezer telefonnal..hát napi 3-4 telefon hal meg csak úgy.. és nem Symbian okostelókról van szó hanem sima S40-es Nokiák..és csak telefonálnak rajta mivel a telefonok full alap classik Nokiák.. pl. az én másik telóm az E52 -n kívül egy Nokia 3109C .. tökéletesen műxik nálam, és telefonálni egy jó teló kellően hangos és nem kell mindig tölteni.. de ebből is látok hetente 1 darabot amin se kép se hang.. :) szóval ez ilyen :D

Ezzel csak azt akarom mondani senkit ne keserítsen el hogy páran sajnos rossz E52-es modelleket fogtak ki.. akinek nincs gondja ritkán hangoztatja.. a fórumok az interneten olyanok kicsit mint a híradó... szinte mindig csak a rossz híreket kiabálják.. persze érthető , hisz nem hazudnak , igazuk van és kellemetlen hogy behalt a készülékük..és ezt meg szeretnék osztani mindenkivel.. így ÉN is megosztom hogy az enyém az ELEJÉTŐL fogva tökéletes és Tele van GPS-s , Javas, progikkal..

Jelenleg annyi gondom van a készülékkel hogy a most kijött Nokia Navigátornak 2,6" os kijelzője jobban bejönne ezért szeretném eladni és olyat venni.. de ha nem sikerül eladnom se bánom..van egy jó telefonom akkor :D

Sanyci: remélem később nem lesz gondod már vele ! :)

---
sanyci írta:Ma meghalt az E52-öm... :weep:
Délelőtt letettem a nappaliban, amikor délután ránéztem már kikapcsolva találtam... :cry:
Bekapcsolni már nem volt hajlandó, se a zöld+*+3-al, se sehogy, a töltésre sem ragál, az akksi ki-berakása után a bekapcsológombra néha megrezzen, de se kép, se hang... :cry3:
Eddig még védtem, mert a garminxt fagyásán kívül nem volt más komoly gondom vele, de sajnos most azt kell mondjam, hogy: :tomatoes: :duhos2: :censored:
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Korábban többen írtátok, hogy lassú a képnézegető az E52-n. Javaslom, töröljétek a memóriakártyáról a témákat és töltsétek át a telefonra (google pajtáson megtaláljátok .sis kiterjesztéssel a gyári témákat). Ezután kikerül a képnézegetőből az a néhány téma-háttér ami lelassította - legalábbis nálam - a képnézegetőt. Azóta élmény vele mutogatni a képeket.
applausee51
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: applausee51 »

Nagynehezen sikerült párosítani az E52-t a FX930-s bluetooth kihangosítóval. Az a bajom, hogy a kapcsolat létrejötte után fél, egy perc után megszakad a csatlakozás. Mit lehetne ez ellen tenni.
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

Erről kinek mi a véleménye ? Amit 1000 Ft ért vettem a P.hall-ban az kukába való.. pillanatok alatt feljött és karcos lett.. nem hinném h. én vagyok csak a béna..

Nokia E52, BRANDO ULTRA CLER Protector Plus - Bruttó kisker. ár: 2,071 Ft + 990 szállítás
http://speedshop.hu/galeria.php?iid=28212

1.Ez pont akkora mint a kijelző vagy méretre kell vágni ?!
2.Megbízható a innen rendelni és jó termék ?!

Köszönöm az infókat!
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

kovacs.istvan82 írta:Erről kinek mi a véleménye ? Amit 1000 Ft ért vettem a P.hall-ban az kukába való.. pillanatok alatt feljött és karcos lett.. nem hinném h. én vagyok csak a béna..

Nokia E52, BRANDO ULTRA CLER Protector Plus - Bruttó kisker. ár: 2,071 Ft + 990 szállítás
http://speedshop.hu/galeria.php?iid=28212

1.Ez pont akkora mint a kijelző vagy méretre kell vágni ?!
2.Megbízható a innen rendelni és jó termék ?!

Köszönöm az infókat!
1. Igen, nem
2. Igen, igen
Toniobrian
3. szint
3. szint

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Szaisztok!
Téma telepítésnél kapott már valaki tanusítvány hibát E52-n?
Errlől lenne szó: http://www.upfone.hu/?q=content/uj-upfo ... m-vegleges
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

Persze, signóztam és jó lett..
Toniobrian írta:Szaisztok!
Téma telepítésnél kapott már valaki tanusítvány hibát E52-n?
Errlől lenne szó: http://www.upfone.hu/?q=content/uj-upfo ... m-vegleges
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

Írták hogy a Nokia E52 N-Gage kompatibilis..

http://mobilarena.hu/hir/n-gage_kepes_a ... 52_is.html

Itt találtam egy kupac N-Gage játékot...ezeket hogy lehet feltölteni a telóra ? csak simán memkártyára másol telepít és játszik ?

http://www.mediafire.com/?sharekey=de16 ... bd394dfdc2
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”