Ha nem foglalkoznak vele, akkor phoenix-szel nagy eséllyel újra tudod éleszteni otthon.petebe írta:Sajnos sehogy nem kapcsol be! Most battyogok be a Nokiába, mert még garanciális! Igaz Ausztriában vásároltam, tehát nem tudom mit szólnak hozzá az itteni szervízben)
Nokia E75
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Re: Nokia E75

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Szia ha t-mobilos vagy be kell írni az átirányításókhoz +36309876543 ennyi erre a számra kell átirányitani és jönnek az smssektomiqa írta:Sziasztok!
Lenne pár kérdésem: Azt hol lehet beállítani, h. ha telfonálás közben hívnak vagy sms-t kapok akkor csipogjon vagy valami....és ne csak kiirja...merthát nem nézem telefonálás közben a kijelzőt. Hol lehet beállítani a hívásvárakoztatást?
vagy ez szolgáltatófüggő?
A másik dolog meg az h. elkezdtem gondolkodni cserén...és hát e52 tettszik...ami ha jol olvastam ugyan ez a szoftver csak dupla ilyen gyors a procija...meg ott az a majd négyszáz fórumhozzászolás...és hát legtöbbjük az .h milyen hibák jöttek elő rajta....szóval mennyire van okom félni? mert ez az e75 aki nekem van ez elég üzembiztos, havonta kb egyszer idegseí fel avval h. ki meg be kell kapcsolni mert valamit abajog.
A másik meg, az tuti szolgáltató függő, de hátha tud valaki választ: a T.nél van az h. kapsz sms-t ha hivnak és nem veszed fel, ha ki van kapcsolva telefonod..még akkor is ha te nyomtad le...na..ezt hol kell beállítani? vagy hívják ezt a szolgáltatást?
Előre is köszi és bcs ha volt benne OFF..
- Tekken
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
- Has thanked: 0
Hy.
Nekem is megadta magát a telefon, már miden kipróbáltam úgyhogy szoftverfrissítés lessz belőle, aztán meglátjuk.
Ha felteszek egy újjab frissítést azután korábbit vissza lehet tenni? Csak a szignózás miatt mert nem tudom az új frissítéseket meg e lehet szignózni.
Nekem is megadta magát a telefon, már miden kipróbáltam úgyhogy szoftverfrissítés lessz belőle, aztán meglátjuk.
Ha felteszek egy újjab frissítést azután korábbit vissza lehet tenni? Csak a szignózás miatt mert nem tudom az új frissítéseket meg e lehet szignózni.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nm lehet otthon visszarakni a régebbit.Tekken írta:Hy.
A telefon nem szignózod, hanem hackeld. A programokat lehet csak szignózni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Tekken írta:Hy.
Otthon te nem tudod visszatenni, csak box-al lehet, az meg fizetős mulatság. A hack szerintem a módosított szoftver felrakásával oldható csak meg.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok!
A gyári email klienst hogy lehet rábírni, hogy gmail-en keresztül küldeni lehessen vele? A fogadás tökéletes. A nokia discussionson is rengeteg embernek előfodul ez a hiba, de ott sem találtam rá semmi megoldást.
Köszi előre is a választ
A gyári email klienst hogy lehet rábírni, hogy gmail-en keresztül küldeni lehessen vele? A fogadás tökéletes. A nokia discussionson is rengeteg embernek előfodul ez a hiba, de ott sem találtam rá semmi megoldást.
Köszi előre is a választ
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal 

- mezokron
- Újonc
- Készüléktípus: E 75
Re: Nyelv
Üdv Srácok! Egy kis help kellene! A következő a szitu: Az telcsimet frissítettem NSU-val. Minden ok. uj verzió fel (202.12.01). De a magyar nyelv az elmult. Próbáltam az NSS-el átírni a prod.cod-ot de nem találtam E75-re valót. Ha valaki tudna küldeni ... vagy, hogy tudom a magyart elővarázsolni?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nyelv
Szín szerint válasz.mezokron írta:Üdv Srácok! Egy kis help kellene! A következő a szitu: Az telcsimet frissítettem NSU-val. Minden ok. uj verzió fel (202.12.01). De a magyar nyelv az elmult. Próbáltam az NSS-el átírni a prod.cod-ot de nem találtam E75-re valót. Ha valaki tudna küldeni ... vagy, hogy tudom a magyart elővarázsolni?
E75 RM-412
0567134 Hungary QW Black/Silver
0573048 Hungary QW Red
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Szia!Bdany írta:Sziasztok!
Köszi előre is a választ
Az üzenet beállításoknál, azon belül is az email/kapcsolat beáll./küldésnél a kimenő email szolgáltatónak add meg smtp.gmail.com. De a pontos beállítások itt megvannak. Így működnie kell a küldésnek.

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!