Ment PÜ.lsebestyen írta:3500 forintért a tiéd, de ha van 4gigásod akkor szívesen cserélek, tudom van ennél olcsóbb, csak az nem class 6 és nemis eredeti.
Nokia E51
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Nokia E51
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
LCHRISS:
Ha új, garanciás akkor vidd vissza.
Valami szemvízbe meg kéne nézetni, mert gondja lehet a hangszórónak, ha a fogadott hívásnál nincs hang normál esete.
Valami szemvízbe meg kéne nézetni, mert gondja lehet a hangszórónak, ha a fogadott hívásnál nincs hang normál esete.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE X8
- Kapcsolat:
Sajnos nem új... egy fórumozónak küldöm elZsoltszeifert írta:LCHRISS:

Számítógépezni ameddig el nem kopnak a billentyűzet gombjai!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok Sorstársak!
A kommentek alapján sok e51-es tulajnak fájt a feje a halk hangszóró miatt. Jelentem nekem van egy megoldásom a problémára! Igaz nem valami elegáns, viszont az eredmény minden pénzt ill. barkácsolást megér
Le kell szedni az előlapot ami egy t6-os (torx) csavarhúzóval könnyedén menni fog. Az előlapon szemben a hangszóróval van egy plexilap ami útját állja a hangoknak. Van rajta egy hosszanti és egy szabályos furat csak épp rossz helyen. Na ezt a két rést kell összehozni egy pengével vagy bármi más szúró-vágó fegyverrel amivel jól bánsz. Vigyázz, mert az előlap könnyen eltörhet és a porvédő szövet is átszakadhat. Ha ügyes vagy hangerőorgia lesz a vége
A kommentek alapján sok e51-es tulajnak fájt a feje a halk hangszóró miatt. Jelentem nekem van egy megoldásom a problémára! Igaz nem valami elegáns, viszont az eredmény minden pénzt ill. barkácsolást megér

Le kell szedni az előlapot ami egy t6-os (torx) csavarhúzóval könnyedén menni fog. Az előlapon szemben a hangszóróval van egy plexilap ami útját állja a hangoknak. Van rajta egy hosszanti és egy szabályos furat csak épp rossz helyen. Na ezt a két rést kell összehozni egy pengével vagy bármi más szúró-vágó fegyverrel amivel jól bánsz. Vigyázz, mert az előlap könnyen eltörhet és a porvédő szövet is átszakadhat. Ha ügyes vagy hangerőorgia lesz a vége

- zoleem3
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51 + HTC TyTn II Kaiser
én ezt a modszert vagy hasonlot a régi 6600-son probáltam és tényleg hatásos. a mostani e51-em nekem megfelel ugyhogy nem kisérletezem. de szerintem is hatásos lehet. egyetértek csabesz kolégával.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e51
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy e51 v300-on a helloox 1.03-mal történő hackelés után, hozzá tudok majd férni a c-n a private mappához?
Az n-gage játékok telepítésénél, hogy bele tudjam illeszteni azt a bizonyos txt fájlt. Ha ez a módszer nem megy, akkor valamiképp hozzáférést lehet ahhoz a mappához szerezni?
Ha esetleg nem lehetne, akkor van esélyem, hogy elindulnak majd az n-gage játékok valami úton módon?
A válaszokat előre is köszi!
Az lenne a kérdésem, hogy e51 v300-on a helloox 1.03-mal történő hackelés után, hozzá tudok majd férni a c-n a private mappához?
Az n-gage játékok telepítésénél, hogy bele tudjam illeszteni azt a bizonyos txt fájlt. Ha ez a módszer nem megy, akkor valamiképp hozzáférést lehet ahhoz a mappához szerezni?
Ha esetleg nem lehetne, akkor van esélyem, hogy elindulnak majd az n-gage játékok valami úton módon?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha sikerül a hack akkor hozzá tudsz férni a private mappához és másolhatod be a .txt fájlt.littlewillie írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
wow köszönöm az extrém gyors választ!
Engem tulajdonképpen ez a HA zavar. Tehát helloox 1.03mal sikerülni fog a hack v300-on?
Engem tulajdonképpen ez a HA zavar. Tehát helloox 1.03mal sikerülni fog a hack v300-on?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha nem akkor ott a HelloOX2.littlewillie írta:wow köszönöm az extrém gyors választ!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Sajnos azzal nem ment, próbáltam. A helloOx 1.03hoz meg kell memóriakártya, azért holnap fogok elrobogni.potter55 írta:Ha nem akkor ott a HelloOX2.littlewillie írta:wow köszönöm az extrém gyors választ!
kösz mégegyszer
Ja és még valami. Az N-gage játékokhoz feltétlenül kell az a txt file? Elvileg az a Landscape módhoz kell ha jól tudom. Mondjuk ha azt mondom, hogy elvagyok Landscape mód nélkül is, akkor azt a lépést nem lehet kihagyni? Sorry ha lámáskodom:D