Nokia E66
-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E66
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy az energia takarékos módban az óra nem ugyan azt mutatja, mint az az óra, ami bennt van a sima főképernyőm. Pl most nem nyultam a telóhoz régóta, most 11:28-at mutat az energia takarékos módba. Nyomok egy gombot, előjön a sima főképernyő, ott 11:43 van. Ha most bejön az energia takarékos mód, azon 11:43 lesz. És azon is marad, mintha nem járna ott az óra, csak állna. A legújabb soft van rajta!
egy olyan kérdésem lenne, hogy az energia takarékos módban az óra nem ugyan azt mutatja, mint az az óra, ami bennt van a sima főképernyőm. Pl most nem nyultam a telóhoz régóta, most 11:28-at mutat az energia takarékos módba. Nyomok egy gombot, előjön a sima főképernyő, ott 11:43 van. Ha most bejön az energia takarékos mód, azon 11:43 lesz. És azon is marad, mintha nem járna ott az óra, csak állna. A legújabb soft van rajta!
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
Sziasztok. Az a gondom,hogy a telefon hivaskor csak es kizarolag mobilkent jelzi ki a hivot. Sok nevhez tobb szam is tartozik, termeszetesen kulonbozo ikonokkal aszerint, hogy vezetekes vagy mobil szam. De hivaskor csak mobilkent jelzi ki a szamot, meg akkor is ha vezetekesnek a logoja van a telefonkonyvben. Mi lehet a baj?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Kipróbáltam az N85-ön és az E51-emben, mindkettőn változik az ikon.nababika írta:Sziasztok. Az a gondom,hogy a telefon hivaskor csak es kizarolag mobilkent jelzi ki a hivot. Sok nevhez tobb szam is tartozik, termeszetesen kulonbozo ikonokkal aszerint, hogy vezetekes vagy mobil szam. De hivaskor csak mobilkent jelzi ki a szamot, meg akkor is ha vezetekesnek a logoja van a telefonkonyvben. Mi lehet a baj?
Melyik FW van a telódon?
- wtomasz
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Sajnos ez egy hibája a telefonnak, mely a legújabb fw-ben sincs még javítva. Mint korábban a duplabetűk keresése a telefonkönyvben, csak azt már szíveskedtek kijavítani. Bízzunk benne, hogy hamarosan ezzel is kezdenek valamit.Macika írta:Kipróbáltam az N85-ön és az E51-emben, mindkettőn változik az ikon.nababika írta:Sziasztok. Az a gondom,hogy a telefon hivaskor csak es kizarolag mobilkent jelzi ki a hivot. Sok nevhez tobb szam is tartozik, termeszetesen kulonbozo ikonokkal aszerint, hogy vezetekes vagy mobil szam. De hivaskor csak mobilkent jelzi ki a szamot, meg akkor is ha vezetekesnek a logoja van a telefonkonyvben. Mi lehet a baj?
Melyik FW van a telódon?
- Macika
- 6. szint
Mondjuk - bevallom - a 7650-es óta van symbianosom ami úgy bő 6 évet jelenthet, de eddig sose néztem, hogy változik az ikon a hívószám előtt, ha a hívó másik számáról jön a hívás, így nem is zavarhatottwtomasz írta:Sajnos ez egy hibája a telefonnak, mely a legújabb fw-ben sincs még javítva. Mint korábban a duplabetűk keresése a telefonkönyvben, csak azt már szíveskedtek kijavítani. Bízzunk benne, hogy hamarosan ezzel is kezdenek valamit.Macika írta:Kipróbáltam az N85-ön és az E51-emben, mindkettőn változik az ikon.nababika írta:Sziasztok. Az a gondom,hogy a telefon hivaskor csak es kizarolag mobilkent jelzi ki a hivot. Sok nevhez tobb szam is tartozik, termeszetesen kulonbozo ikonokkal aszerint, hogy vezetekes vagy mobil szam. De hivaskor csak mobilkent jelzi ki a szamot, meg akkor is ha vezetekesnek a logoja van a telefonkonyvben. Mi lehet a baj?
Melyik FW van a telódon?
-
- Újonc
Hellosztok!
Lehet hogy láma kérdés de van a telóban beszélgetés rögzítő funkció alapból...?
Mert ha nincs akkor letöltök egyet...
- Macika
- 6. szint
Mindegyik symbianosban van, de pittyeg.baandii írta:Hellosztok!
De Neked nincs E66-od?
Vagy nem kaptál hozzá leírást?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A gyári pittyeg de meg lehet külső programmal oldani hogy nem pittyegjen,baandii írta:Hellosztok!
Hívásrögzítőnek használd ezek közül valamelyiket: Voice Inbox, Total Recall, Best CallRecorder, Ultimate Voice Recorder stb.
Az nem biztos mindegyik tudja pittyegés nélkül felvenni de a legtöbbje igen.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
Ez a hiba nálam is fennáll kicsit ritkábban. A legfrissebb firmware verzióm van azaz 210.21.007. Témákra gyanakszom, most próbálom hogy kizárólag "gyári" témát használok, de ha valaki tudna valami magyarázatot, érdekelne.RamboII írta:sziasztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy a telom 20-ból egyszer lefagy hivásnál. Hivnak és fedlap feltol, semmi hangot nem hallok, csak a hivo neve villog a kijelzőn. kikapcsolni sem tudom a telot, csak fedlap le, és akksi ki. Nagyon idegesitő egy 60 ezres telótól.
Telom adatai : 210.21.007
RM-343
Ha valakinek lenne valami ötlete megköszönném
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy mit kell letölteni ahhoz, hogy myspace oldalakon tudjam hallgatni esetleg a zenéket? Bejönnek az oldalak, csak a lejátszó rész nem. A myspace kliens pedig nem igazán jó...
És még valami. Most telepítettem a windows live messengert slick helyett. A telepítési leírás szerint a dep.sisx filet kellett volna először telepítenem. Ezt nem fogadta el a telefon. Gondoltam azért megpróbálom feltenni a programot anélkül, hátha és sikerült is. Be is jelentkeztem meg minden pöccre müködött is , csak arra lennék kiváncsi, hogy a dep.sisx file nélkülözése visszaüthet valamilyen formában, vagy tulképp mellékes?
Köszönöm!
Valaki tudna abban segíteni, hogy mit kell letölteni ahhoz, hogy myspace oldalakon tudjam hallgatni esetleg a zenéket? Bejönnek az oldalak, csak a lejátszó rész nem. A myspace kliens pedig nem igazán jó...
És még valami. Most telepítettem a windows live messengert slick helyett. A telepítési leírás szerint a dep.sisx filet kellett volna először telepítenem. Ezt nem fogadta el a telefon. Gondoltam azért megpróbálom feltenni a programot anélkül, hátha és sikerült is. Be is jelentkeztem meg minden pöccre müködött is , csak arra lennék kiváncsi, hogy a dep.sisx file nélkülözése visszaüthet valamilyen formában, vagy tulképp mellékes?
Köszönöm!