Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Salmi »

proby88 írta:sziasztok ki tudma nekem segiteni vedtem egy nokia e51 es nem tudom ra temat tenni mit tegyek
Szia! Ennél több infó kell, mert így nem tudunk segíteni. Hogyan próbálod? Van-e hibaüzenet? Stb.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

teebee360 írta:Pl most próbáltam felrakni az ngage progit ahogyan ide le van írva nálatok és azt írja ki hogy lejárt tanúsítvány!!!Ez miért van ezen hogy tudok segíteni???Valaki segítsen!!!!
Állítsd viasza a dátumot 1 évvel és után telepítsd fel. Ha sikerült felrakni, akkor visszaállíthatod a dátumot a maira.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
teebee360
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: teebee360 »

Na sikerült!!Bocsi a hülye kérdésért hirtelen nem esett le hogy a dátumot kell a telón!!! :D :oops: De a szignózás kérdésre még szeretnék választ kapni hogy azt hogyan is kell!!!!!Előre is köszönök minden segítséget és választ!!!!HATALMAS RESPECT NEKTEK!!!!!
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

teebee360 írta:Na sikerült!!Bocsi a hülye kérdésért hirtelen nem esett le hogy a dátumot kell a telón!!! :D :oops: De a szignózás kérdésre még szeretnék választ kapni hogy azt hogyan is kell!!!!!Előre is köszönök minden segítséget és választ!!!!HATALMAS RESPECT NEKTEK!!!!!
Töltsd le az aláírásomból a leírást, abban minden benne van... :yes:
Kép
teebee360
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e51

Hozzászólás Szerző: teebee360 »

köszi szépen!!!és még annyi lenne ha nem nagy problem hogy miért van az hogy a játékoknál kiírja hogy nem támogatott sis!!!pedig azok nagyon jó gammák!!!ezt nem lehet valahogy orvosolni???
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

teebee360 írta:köszi szépen!!!és még annyi lenne ha nem nagy problem hogy miért van az hogy a játékoknál kiírja hogy nem támogatott sis!!!pedig azok nagyon jó gammák!!!ezt nem lehet valahogy orvosolni???
Biztos az nem a telefonodra való játék. Keresd meg a játéknak az s60v3-as verzióját (ha van neki).
De az is lehet hogy rosszul sorolták be a letöltést.
Linkelj ide hogy pl melyik amit fel akarsz telepíteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Tommy_Angelo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Omnia7+BB 9700+E52

Hozzászólás Szerző: Tommy_Angelo »

Sziasztok!
3003456-ra frissítettem a nokia suit-al a telefonom (E51). Ezután a telefont HelloX-el és a hozzá tartozó programokkal hackeltem. Azóta a telefon nem fogad MMS-t és Wifi-vel nem tudok netre csatlakozni. Az MMS-nél a "használt hozzáférési pontot"(piros csillaggal jelölt) nem engedi beállítani, illetve valami hasonlót ír ki a WIFI-nél is. (Érvénytelen multimédiás beállítás....). T-Mobilos a telefon.
Telepített programok: Advanced Blocker, Handy programok...esetleg ezeket részletezzem?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Motorola V2288;Siemens C35;Nokia 3310;3330;3510i;3650;N-Gage;SE S700i;Alcatel S853;6680;E50;K800i;N82;HTC Touch Diamond;N95 8GB;iPhone 3G;6650 T-Mobile;3GS;N900;X6-00;Milestone
lanno
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace

Hozzászólás Szerző: lanno »

hello!
olyan bajom van, h vettem kb egy hónapja az e51emhez egy bőrtokot (pannonál, sima belecsúsztatósat). nha most kollégámnak is e51e van ugyanilyen tokkal. viszont nekem a bőrtok egyszerűen szétszedte a jobb oldali hangosító és halkító gumi gombokat. a középső még ép. valaki járt már így? illetve ki lehet ezt cseréltetni?
IPHUN
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: IPHUN »

Sziasztok!
Szegény E51-met beejtettem a Balcsiba és sajna csak másnap találtam meg az iszapban. Kimostam és kifujattam kompresszorral az iszapot sőt még ultrahangos mosóban is megmosdattam, de sajna nem akar bekapcsolni és az aksija sem töltödik (bár van egy kis feszültség rajta) viszont világít a jelző lámpája de hosszan és szakaszosan. Nincs belül nagyobb sérülés (bár a rozsdamentes acélról kiderült, hogy mégsem rozsdamentes :) )
Szerintetek menthető még?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
IPHUN
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

IPHUN írta:Sziasztok!
Szegény E51-met beejtettem a Balcsiba és sajna csak másnap találtam meg az iszapban. Kimostam és kifujattam kompresszorral az iszapot sőt még ultrahangos mosóban is megmosdattam, de sajna nem akar bekapcsolni és az aksija sem töltödik (bár van egy kis feszültség rajta) viszont világít a jelző lámpája de hosszan és szakaszosan. Nincs belül nagyobb sérülés (bár a rozsdamentes acélról kiderült, hogy mégsem rozsdamentes :) )
Szerintetek menthető még?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
IPHUN
Szia!
Kérdezd meg strust vagy Macika kollégát, ők szerintem tudnak segíteni ;)
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”