Gyors kérdés, remélhetőleg jó helyre.
Végre van egy új E52-esem, mely akarva akaratlanul megy a netre, ami itthon nem gond.külföldre utazás esetén tudtok valami progit amivel le lehet tiltani az összes adatcsatlakozást? nem szeretnék tetemes összeget fizetni adatforgalomért.
Köszi előre is.
Egy kis off de a wm-re évek óta van olyan program hogy NoData, és abban egyesével tudod tiltani hogy milyen csatlakozást engedsz... én is azt használtam mielőtt symbianra tértem. Nem tom miért nem csináltak még symbianra is...
Több,mint egy hetet küzdöttem, mire a WM-es HP iPaq-ot (legújabb..)el tudtam cserélni egy E52-esre, mely árban olcsóbb ugyan, mégsem bántam meg.
csak 6120c-n (korábban az volt.) nem volt annyi helyre eldugdosva a hozzáférési pontik beállítása, ott könnyebb volt érzésem szerint.
major328 írta:
Köszi. Szignózni szignózok, de törni nem akarok.....ehhez pedig ahol olvastam az kell. meg 022.009 azzal meg nem lehet.
Először én sem akartam, de aztán rábeszéltek. Semmit nem vesztesz vele, hiszen a HelloOx2 is csak egy program, ami törölhető ha már nem használod. Szóval se garanciát nem vesztesz vele, se semmi, bátran bele lehet vágni!
major328 írta:
Köszi. Szignózni szignózok, de törni nem akarok.....ehhez pedig ahol olvastam az kell. meg 022.009 azzal meg nem lehet.
Először én sem akartam, de aztán rábeszéltek. Semmit nem vesztesz vele, hiszen a HelloOx2 is csak egy program, ami törölhető ha már nem használod. Szóval se garanciát nem vesztesz vele, se semmi, bátran bele lehet vágni!
Reverting írta:CP-371 elvileg jo ra... az az E55 E52 tok ugye hivatalossan, (eddig) en is akartam mar venni de mindenhol csak feher van... ha esetleg lat valaki peste feketet szolhatna...
amugy en addig egy zokniban tartom...
Nekem fekete CP-371-ben csücsül első pillnatok óta. Kényelmes, és jól védi a telót, én meg vagyok vele elégedve.
Én is a zoknira esküszök, olyan tokot még nem láttam egyetlen telefonhoz se ami abszolút nem enged át port (lisztet) Mindegyiken van egy kis rés.
Nekem óvszerban csücsül. Az még a gyerek ellen is véd
Na most viccen kívül. Nem tudjátok hol lehet fekete CP-371 tokot szerezni? Mindenhol csak fehéret találtam :S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára horgrg 2009-12-30 szer. 23:25:03-kor.
Egy kis segítség kellene. Office 2007-et használok. Az outlookban a naptár tele van teendőkkel, amit át akarok vinni a telefonomra (E52). PS-ből a legfrissebb van fent, de még sem viszi át a telefonra a naptári teendőket. Szinkronizációs beállításoknál ki van pipálva a naptár/teendők, iránynál pedig a frissítés mindkét irányba... Nincs vmi ötletetek hogy mi lehet a gond? Próbáltam telefonról indítani a szinkronizélést, úgy sem visz át semmit. Nagyon kellene vmi megoldás...
tomci írta:Egy kis segítség kellene. Office 2007-et használok. Az outlookban a naptár tele van teendőkkel, amit át akarok vinni a telefonomra (E52). PS-ből a legfrissebb van fent, de még sem viszi át a telefonra a naptári teendőket. Szinkronizációs beállításoknál ki van pipálva a naptár/teendők, iránynál pedig a frissítés mindkét irányba... Nincs vmi ötletetek hogy mi lehet a gond? Próbáltam telefonról indítani a szinkronizélést, úgy sem visz át semmit. Nagyon kellene vmi megoldás...
Thx
Mit állítottál be időnek? Pl. 5 év vissza 5 előre? Mert ha csak pár napot, akkor lehet, az a gond...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
tomci írta:Egy kis segítség kellene. Office 2007-et használok. Az outlookban a naptár tele van teendőkkel, amit át akarok vinni a telefonomra (E52). PS-ből a legfrissebb van fent, de még sem viszi át a telefonra a naptári teendőket. Szinkronizációs beállításoknál ki van pipálva a naptár/teendők, iránynál pedig a frissítés mindkét irányba... Nincs vmi ötletetek hogy mi lehet a gond? Próbáltam telefonról indítani a szinkronizélést, úgy sem visz át semmit. Nagyon kellene vmi megoldás...
Thx
Mit állítottál be időnek? Pl. 5 év vissza 5 előre? Mert ha csak pár napot, akkor lehet, az a gond...
Thx
Ha PS-on belül megnyitom a naptárat akkor ott sem látom az outlook naptárában levő teendőket.
Egy az előzőtől független kérdés: belőttem Justvoip IP telefont rá. Működik szépen, de azóta az "Internethívás" az alap. Ha kikeresek valaki a telefonkönyből és "hívás gomb", akkor voip akarja hívni. Hol tudom megadni, hogy a hagyományos hívás legyen a default?
Outlook-os problémára: szerintem PS engedi megadni, hogy az Outlook-on belül melyik naptár típusú elemet szinkronizálja. Azt állítsd át az Outlook megfelelő naptárára. Máshogy kérdezve: azt Outlook-ban hány naptárat látsz? Csak egyet??