Sygic 7.72.mindenki1 írta:Sziasztok
Ha !? a garmin Gps progi nem jól, nem hejes működik akkor mit ajánlotok és honnan lehet hozzájutni?
Bevallom Garminból sok félét feltelepítettem de... egy idő után valahol mindegyik begagyizik.
A túrázós térképe számomra rémálom. Jó lenne talán bszerezni hozzá egy olyan progit amit alkalmazás bezárónak hívnak! De azt honnan is?
Köszi
Nokia E52
- sinci
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Az alap kijelzőn ugye megjelenő függőleges gyorsindító ikonok (keresés WLAN...) hogyan lehet eltüntetni vagy esetleg szmélyreszabni?
(A viszinteseket már rendeztem)
Köszi
Az alap kijelzőn ugye megjelenő függőleges gyorsindító ikonok (keresés WLAN...) hogyan lehet eltüntetni vagy esetleg szmélyreszabni?
Köszi
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
nokia maps, ndrive, sygic, navigon..ezek vannak a garmin mellett, gps progik.sinci írta:Sygic 7.72.mindenki1 írta:Sziasztok Ha !? a garmin Gps progi nem jól, nem hejes működik akkor mit ajánlotok és honnan lehet hozzájutni?
Bevallom Garminból sok félét feltelepítettem de... egy idő után valahol mindegyik begagyizik.
A túrázós térképe számomra rémálom. Jó lenne talán bszerezni hozzá egy olyan progit amit alkalmazás bezárónak hívnak! De azt honnan is?
Köszi
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- Newyorker
- 2. szint
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 6 times
vezérlőpult/módok/alk a főképernyőnmr J. írta:Sziasztok!
Köszi
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
-
- Újonc
ÁÁÁ kezdek ideg összeroppanást kapni, már a létrehozott email fiókokat sem tudom törölni.
Azt írja a teló: a fiók törléséhez aktív kapcsolat kell ??? mivan ha aktív a kapcsolat akkor meg azt írja: fiók törlése és nem történik semm az aktív kapcsolat pedig megszakad.
Jó volna ha tudna valaki segíteni.
Azt írja a teló: a fiók törléséhez aktív kapcsolat kell ??? mivan ha aktív a kapcsolat akkor meg azt írja: fiók törlése és nem történik semm az aktív kapcsolat pedig megszakad.
-
- Újonc
Lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem nem kell fizetni a Kiegészített GPS-ért, viszont a Hálozatalapúért már kell.potter55 írta:Igen, nézd meg a T honlapján hogy mennyibe kerül az internet.Newyorker írta: MÁS!
A Kiegészített GPS-ért fizetni kell?
Nekem eddig be volt kapcsolva a Kieg. GPS(A-GPS) és nem keletkezett 1kB adatforgalmam se, pár hete bekapcsoltam a Hálózatalapút ami induláskor 30-70kB adatorgalmat generál( nem minden induláskor attol függ mennyire vagyok közel az előző poziciohoz és, hogy a holdak hogy vannak(sztem azt tölti le), szerintem nem számít de én is T-s vagyok.).
Ha nem így van valaki javítson ki!
- Newyorker
- 2. szint
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 6 times
A kieg gps-nél szerintem másképp keletkezik a fizetnivalód, de én sem tudom hogyan. A Trémobil oldalán sem találtam semmi infót erről, így igazán nem tudom, h hogyan is van ez, de a számlánkon megtudjuk úgyis
Én kb 1,5 hete vettem a készüléket és folyamatosan be volt kapcsolva, sokat naviztam is, teszteltem stb, azt kaptam az infót, h ezért fizetni kell. Gyors kikapcs, majd számlaegyenleg lekérdez, de semmi kiemelkedő összeget nem kaptam, szval átlagos volt, így nem tudom, ha kell is fizetni mennyi lehet, de nagyon minimális az tuti. Nekem nincs előfizetve netcsomag!

★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
Zavar, ha megvan a fiók? Nem kell tölteni az emailket. Beállítod, hogy a szinkronizálás ideje legyen manuális, és akkor nem kattintasz rá soha, és akkor nem fog történni semmi, csak az üzeneteknél lesz egy ikonod.lammatech írta:ÁÁÁ kezdek ideg összeroppanást kapni, már a létrehozott email fiókokat sem tudom törölni.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Nem: Férfi