Nokia E50
-
- Újonc
- Készüléktípus: E50
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E50
Sziasztok!
E50-emen szoftvert frissítettem NSU-val, aztán pedig leszedtem rá 1-2 progit (x-plore, hellocarbide, heartlock), és teljesen jó működött a teló. Aztán jött 1-2 téma közöttük ezzel: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=36878 (az E50 ott van a komp. készülékek között)
Feltelepítettem és ahogy bekapcsoltam a émát, megfagyott a teló.(a kikapcsológombra se reagált)
Akksi ki, aztán vissza, és a bekapcsológombot megnyomva bejött a nokia felirat, aztán lasssan a fehér kijelző, és aztán semmi.
Amíg ki nem veszem az akksit, addig világít fehéren a kijelző....
Már próbáltam hardresetet, mem. kártya ki, illetve vmi megoldást keresni, de semmi ( a PC se érzékeli ha bedugom az adatkábel)
Légyszi vki segítsen....
E50-emen szoftvert frissítettem NSU-val, aztán pedig leszedtem rá 1-2 progit (x-plore, hellocarbide, heartlock), és teljesen jó működött a teló. Aztán jött 1-2 téma közöttük ezzel: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=36878 (az E50 ott van a komp. készülékek között)
Feltelepítettem és ahogy bekapcsoltam a émát, megfagyott a teló.(a kikapcsológombra se reagált)
Akksi ki, aztán vissza, és a bekapcsológombot megnyomva bejött a nokia felirat, aztán lasssan a fehér kijelző, és aztán semmi.
Már próbáltam hardresetet, mem. kártya ki, illetve vmi megoldást keresni, de semmi ( a PC se érzékeli ha bedugom az adatkábel)
Légyszi vki segítsen....
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!ateeka írta:Sziasztok!
Légyszi vki segítsen....
Ha memkari format és teló format is volt, akkor ott nem a téma okozta a gebaszt.....
Próbáld meg phoenix-el halott módban újraéleszteni: viewtopic.php?f=64&t=40
- Deadpool
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Segítség kellene, nem indul az e50m, újra szeretném rakni a szoftot, gyári, magyar független a teló. Melyik szoftot töltsem le a navifirmről?
És a phoenix lépését is leírná valaki az E50hez?
És a phoenix lépését is leírná valaki az E50hez?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Deadpool:
A legfrissebb EURO3-ast. De product kódot találsz a Szoftverfrissítes fórumban.
Leírást találsz a Szoftverfrissítes fórumban.
A legfrissebb EURO3-ast. De product kódot találsz a Szoftverfrissítes fórumban.
Leírást találsz a Szoftverfrissítes fórumban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Szia!
Nekem az lenne a gondom, hogy az E50-emen telepítettem a cclock alkalmazást, és tök jól működött sokáig. aztán nyomtam 1 softresetet, és újra telepítettem.
Ezután arra lettem figyelmes, hogy bekapcsollás után 2-3-szor még bejön a cclok, de utánna visszaáll az eredeti képernyővédő (dátum és idő). Ha az alkalmazott témánál átálítom vmire majd vissza a cclockra akkor szintén néhányszor jó, de aztán újra visszaáll. Ötlete sincs, mi lehet a baj. Segítséged előre is köszi.
Üdv: Atti
Nekem az lenne a gondom, hogy az E50-emen telepítettem a cclock alkalmazást, és tök jól működött sokáig. aztán nyomtam 1 softresetet, és újra telepítettem.
Ezután arra lettem figyelmes, hogy bekapcsollás után 2-3-szor még bejön a cclok, de utánna visszaáll az eredeti képernyővédő (dátum és idő). Ha az alkalmazott témánál átálítom vmire majd vissza a cclockra akkor szintén néhányszor jó, de aztán újra visszaáll. Ötlete sincs, mi lehet a baj. Segítséged előre is köszi.
Üdv: Atti
-
- Újonc
Már próbálkoztam más témákkal, és néhányszor leszedtem és újraraktam a cclock progit is, sőt már régebbi verziójával s próbltam, de mindig úgyanaz: 2-3 alkalommal bejon a cclock, aztán pedig ismét csak a dátum-időt mutatja.....
Vki segítsen legalább vmi ötlet, h mi lehet a baj. Nagyon fontos lenne.
Köszi előre is!!!
Köszi előre is!!!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Miért nem próbálsz ki másik kijelzővédő programot? Pl.: LargeTime, Handy Clock stbateeka írta:Már próbálkoztam más témákkal, és néhányszor leszedtem és újraraktam a cclock progit is, sőt már régebbi verziójával s próbltam, de mindig úgyanaz: 2-3 alkalommal bejon a cclock, aztán pedig ismét csak a dátum-időt mutatja.....
Köszi előre is!!!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
Kipróbáltam az általad említetteket, ill. még szedtem le néhányat, de uazt csinálja az összessel: 2-3 alkalommal bejön a beállított képernyővédő, aztán visszaáll a gyári dátum és időre....potter55 írta:Miért nem próbálsz ki másik kijelzővédő programot? Pl.: LargeTime, Handy Clock stbateeka írta:Már próbálkoztam más témákkal, és néhányszor leszedtem és újraraktam a cclock progit is, sőt már régebbi verziójával s próbltam, de mindig úgyanaz: 2-3 alkalommal bejon a cclock, aztán pedig ismét csak a dátum-időt mutatja.....
Köszi előre is!!!
1szerűen nem értem
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E50+Sony E. w205
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Nokia E50-es telefonom van(kamera nélküli változat),de iszonyatosan kicsik rajta a betűk és a rossz szememmel nem mindig látom.
Nincs rá valami mód,hogy a betűméretet megnagyobbítsam?
Az E51-ben a beállításoknál van olyan menüpont,de az E50-ben nálam nincs:S
Remélem van rá mód,hogy nagyobbá varázsoljam.
Előre is köszi.
Zsebi.*
Segítségre lenne szükségem!
Nokia E50-es telefonom van(kamera nélküli változat),de iszonyatosan kicsik rajta a betűk és a rossz szememmel nem mindig látom.
Nincs rá valami mód,hogy a betűméretet megnagyobbítsam?
Az E51-ben a beállításoknál van olyan menüpont,de az E50-ben nálam nincs:S
Remélem van rá mód,hogy nagyobbá varázsoljam.
Előre is köszi.
Zsebi.*