Van jó pár alkalmazás, amit nem kell szignózni

Általában ezek "valami".sisx kiterjesztésűek.
Van jó pár dolog amit meg kell tanulnod, 1 hét alatt simán megtanulod az új rendszert

Sírok vazz sírok, egy Q3- nem indul el, hova jutottam én aki régen kente vágta ezeket!DjTommy írta:Zsoooooti:
Van jó pár alkalmazás, amit nem kell szignózni![]()
Általában ezek "valami".sisx kiterjesztésűek.
Van jó pár dolog amit meg kell tanulnod, 1 hét alatt simán megtanulod az új rendszert
Olvasom a HSZ-eket és látom sok a kérdés a billzet cseréről meg meddig kell otthagyni! Fiúk lányok!! Mi a baj azzal, hogy otthon cseréljétek ki? Nekem már hetek óta megvan a nokiás vidi a felső, alsó szét és összeszereléséről, de akkor sem esnék kétségbe, ha nem lenne meg, ami nem szoftveres eredetű gond azt én cserélem. Lehet kapni hozzá való csavarhúzót meg mindent. Tegnap takarítottam ki egy N70-et, életembe először fogtam a kezemben és 10 perc alatt beterítettem az asztalt vele!DjTommy írta:Zsoooooti:
Én úgy tudom, hogy csak ennyi a különbség: a belső bill nem hagy nyomot a kijelzőn![]()
Nekem is 14-es szám van, de nem tudom mit jelent![]()
Én ilyet még nem is láttamZsoooooti írta:Ő nagysága miért írja ezt ki? http://noob.hu/2009/10/08/SSA44565.JPG
Hiába állatom be a gépen belül a telefon pontos típusát. elkezdi küldeni, át is jön, de nem jelenik meg a gépen, a semmibe küldi.
Az X-plore progit nem kell szignózni, csak a buherált X-plore-okhoz kell h*ckelt teloZsoooooti írta:
Ha rájövök a szignózás titkára akkor fel fogom tenni!Meg igazából addig bele sem akarok merülni még nem lesz végre szabad a telefon, ez ma fog megtörténni ha minden jól megy.